Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(ernoja @ 2015 04 24, 20:26)
Bet negi tėveliai jau būsimus pirmokus moko sukčiauti, nes rašo, kad vienas darbas anuliuotas dėl nesąžiningo poelgio.  doh.gif

idomu kaip cia taip g.gif . vaikai gi "spergalkiu" netures, o teveliai gi uz duru lauke blink.gif
Atsakyti
Ir mus priėmė thumbup.gif kažin kada paaiškės pas kokia mokytoja papuolė g.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2015 04 24, 22:32)
Ir mus priėmė  thumbup.gif  kažin kada paaiškės pas kokia mokytoja papuolė  g.gif

labai tikiuosi, kad pasakys pirmadieni, kai dokumentus nunesiu. 4u.gif
Atsakyti
Bent jau iki pernai tai mokytojos pačios klases rinkdavosi, neskirstydavo administracija. Turbūt gegužės viduryje sužinojom, pas kokias mokytojas, bet ir tai dar pasikeitimų buvo.
Atsakyti
Katalikiškumą ir šviesą skleisti turinti gimnazijos vadovybė - žmogiškumo ir supratingumo mano ir mano dukros atžvilgiu pristigo.

Jie savaip interpretavo mano išreikštas mintis supermama.lt forume, šioje temoje.

To pasekoje nepaisant gerų testo rezultatų į Jono Pauliaus II gimnaziją mano dukra nepriimta!

Mano širdyje pykčiui vietos nėra, tik patirtimi pasidalinti yra manau tiesiog pravartu ir būtina.

Nepaisant visko, visiems pirmokams sėkmės ir gerų ateinančių pirmųjų mokslo metų .. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 25 balandžio 2015 - 20:33
Kas atsitiko??? blink.gif
Atsakyti
Sveikos,mamos,
Norejau pasitarti-kur siusite uniformas? Apie Tometa jau tiek prisiklausiau ir prisiskaiciau,kad net nesinori ten kreiptis... Gal kuri zinot gera siuvykla?
Atsakyti
Mergaitėms nelabai yra pasirinkimo, nebent atskirai pirksite medžiagą (bet ir tai turbūt teks Tometoj pirkti) ir siūsitės pas kokią savo siuvėją. Berniukam paprasčiau, mėlyną kostiumą gali gauti net ir turguje.
Atsakyti
as galvoju viena uniforma pasisiut, kita gal deveta kokia rasiu, kazin vyresniu vaiku mamos kazkur pardavineja?
Atsakyti
Tai kad žinokit tos naujos mėlynos mergaičių pradinukių uniformos tikrai greiai susidėvi, gal dėl to, kad ten trikotažinis gaminys. Va tos senosios rudos suknytės tikrai ilgiau tarnaudavo.
Atsakyti
Aš šiandien skambinausi į KOHORTĄ, tai bandysiu ten...Ten jie ir medžiagas turi, ir atrodo patikimi... Gal kas nors girdėjote ką nors apie šią firmą? smile.gif
Atsakyti
Mamos, o is kur zinot kokia yra pirmoku uniforma? Gimnazijos internetiniame psl maciau foto, bet gal pradinuku kitokia, nei didesniu mokiniu? g.gif
Mokykloje maciau ir su melynomis vaiksto ir su rudomis suknelemis, tai pasimeciau... blush2.gif
Atsakyti