QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 21, 10:57)
Na tokios nesąmonės tai nesu girdėjus ištiesų dar, ryte pasiskambinus į raštinę man buvo pareikšta, kad " kur Jūs buvote prieš 2 mėn?" ir jau nieko pildyti nebegaliu, nes, kas norėjo, jau užpildė ir jie jau šiandien sėda priiminėti sprendimų!
Aš internete tokios informacijos, kad bus reikalinga kokia tai REKOMENDACIJA iš bažnyčios pusės tikrai neradau niekur, tad iš kur turėjau apie tai sužinoti??
Mes esam atsikraustę nesenai, pirkdama butą rinkausi tokį variantą, kad mokykla būtu arti namų ir bet tikrai juk žinot visų šitų peripetijų neįmanoma...
ir nesuprantu iš esmės tokio dalyko, kad turint mokyklą praktiškai po langais, man gali tekti vežioti vaiką kažkur kitur?
Ar kažkur iš vis yra paskelbta oficiali informacija, kad norint mokytis šioje mokykloje privaloma REKOMENDACIJA ?
Aš internete tokios informacijos, kad bus reikalinga kokia tai REKOMENDACIJA iš bažnyčios pusės tikrai neradau niekur, tad iš kur turėjau apie tai sužinoti??
Mes esam atsikraustę nesenai, pirkdama butą rinkausi tokį variantą, kad mokykla būtu arti namų ir bet tikrai juk žinot visų šitų peripetijų neįmanoma...
ir nesuprantu iš esmės tokio dalyko, kad turint mokyklą praktiškai po langais, man gali tekti vežioti vaiką kažkur kitur?
Ar kažkur iš vis yra paskelbta oficiali informacija, kad norint mokytis šioje mokykloje privaloma REKOMENDACIJA ?
Skambinkit direktoriui, nes pati stebėjausi šia tvarka. Žinojau, kad reikalinga rekomendacija, nes buvau atvirų durų dienose, bet...po jos dar daug kas keitėsi. Ten niekur niekas nesakė, kad testas balandžio 18 d. Buvo kalbama apie birželio mėn. Pasikeitus tvarkai apie testo datą parašė, o apie rekomendaciją niekur. Net pati suabejojau dėl rekomendacijos būtinumo, nes info niekur neradau. Skambinom į mokyklą.
Štai tiek jie įkėlę:
http://www.jp2gimnaz...mnazija-salygos