Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 21, 10:57)
Na tokios nesąmonės tai nesu girdėjus ištiesų dar, ryte pasiskambinus į raštinę man buvo pareikšta, kad " kur Jūs buvote prieš 2 mėn?"  ir jau nieko pildyti nebegaliu, nes, kas norėjo, jau užpildė ir jie jau šiandien sėda priiminėti sprendimų!
Aš internete tokios informacijos, kad bus reikalinga kokia tai REKOMENDACIJA iš bažnyčios pusės tikrai neradau niekur, tad iš kur turėjau apie tai sužinoti??

Mes esam atsikraustę nesenai, pirkdama butą rinkausi tokį variantą, kad mokykla būtu arti namų ir bet tikrai juk žinot visų šitų peripetijų neįmanoma...  doh.gif  
ir nesuprantu iš esmės tokio dalyko, kad turint mokyklą praktiškai po langais, man gali tekti vežioti vaiką kažkur kitur?  blink.gif
Ar  kažkur iš vis yra paskelbta oficiali informacija, kad norint mokytis šioje mokykloje privaloma REKOMENDACIJA ?  g.gif

Skambinkit direktoriui, nes pati stebėjausi šia tvarka. Žinojau, kad reikalinga rekomendacija, nes buvau atvirų durų dienose, bet...po jos dar daug kas keitėsi. Ten niekur niekas nesakė, kad testas balandžio 18 d. Buvo kalbama apie birželio mėn. Pasikeitus tvarkai apie testo datą parašė, o apie rekomendaciją niekur. Net pati suabejojau dėl rekomendacijos būtinumo, nes info niekur neradau. Skambinom į mokyklą.
Štai tiek jie įkėlę:
http://www.jp2gimnaz...mnazija-salygos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Simple*: 21 balandžio 2015 - 11:37
Žodžiu - mišrainių mišrainė.. blink.gif
Na, mes nedalyvavom atvirų durų dienose, gulėjom ligoninėje tuo metu.

Įdomiausia man asmeniškai, kad pildant prašymą kovo 31d. apie tai nieko neužsiminta, nors ponia priėmusi jį, tikrai maloniai bendravo ir dar mes taip ilgokai pasikalbėjom ten.. rolleyes.gif ir aš pasakiau, kad mes čia neseniai atsikraustėm, tad tikrai nežinom tvarkos.
Tada buvau atsinešusi sveikatos pažymą, gim.liudijimą ir dukros dokumentines foto - tik pasakė, kad nieko nereikia dabar, bet ir jokios kitos info taip pat, kaip dabar suprantu, nesuteikė ... schmoll.gif

Na, po skambučio į m-klos raštinę, ir trumpai nupiešus situaciją buvo liepta paskambinti ryt..
Ai, betkokiu atveju susinervinau tai ne tas žodis ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 21 balandžio 2015 - 12:41
http://www.jp2gimnaz...atvir-dur-diena
Vasario mėnesį puslapyje buvo paskelbta, kokių dokumentų reikia.
Atsakyti
Tiesiog žmogiškasis faktorius ... rolleyes.gif
....... ką tik atsikrausčius į rajoną tikrai maniau dar turinti pakankamai laiko iki rudens užrašyti vaiką į mokyklą, peržvelgusi internetinį puslapį info radau, kada bus priimami prašymai ir kada bus testas ir nemaniau esant čia visko ko tiek daug sudėtingo.. ir juolabiau, matant mokyklą prie pat namų, nei į galvą nešovė mintis, kad ten nepateksim, kad bus kažkios atrankos, testai, rekomendacijos, apskritai tokia gausa interesantų ir t.t. .................. na.. gal ir naivi aš, bet sakau kaip yra.. Ankščiau to nebūdavo - negali žmogus visko žinot blush2.gif

Ai, niu kaip ten sako: pirmoj klasėj pirmus 10 metų juk tik sunkiausia būna, po to jau mintinai viską žinoti turėtum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 21 balandžio 2015 - 17:00
4u.gif Ateinu pasidalinti savo turimomis žiniomis - atrinktų būsimų pirmokų sąrašas jau egzistuoja, belieka jo sulaukti, kol paskelbs internetiniam psl. ir tada žiūrėti toliau patekom ar ne, atsižvelgiant į tai pristatyti trūkstamus dokumentus arba ieškotis kitos mokyklos, nes ala daug vaikų po testo jie atmetė ... unsure.gif

iš esmės, mano asmeniniai įspūdžiai, kad "tiesa slypi kažkur anapus... " mastau.gif wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 22 balandžio 2015 - 14:37
QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 22, 15:31)
4u.gif Ateinu pasidalinti savo turimomis žiniomis - atrinktų būsimų pirmokų sąrašas jau egzistuoja, belieka jo sulaukti, kol paskelbs internetiniam psl. ir tada žiūrėti toliau patekom ar ne, atsižvelgiant į tai pristatyti trūkstamus dokumentus arba ieškotis kitos mokyklos, nes ala daug vaikų po testo jie atmetė ...  unsure.gif

o is kur zinai kad jau yra? bet realiai vistiek 120 priimti turi?
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2015 04 22, 14:35)
o is kur zinai kad jau yra? bet realiai vistiek 120 priimti turi?

skambinau į mokyklą ir su atsakingu asmeniu kalbėjausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 22, 15:36)
skambinau į mokyklą ir su atsakingu asmeniu kalbėjausi  4u.gif

na aisku, tikrai ydomu , pateksim ar ieskoti reiks kitos mokyklos g.gif galetu jau paskelbti, jei rezultatai yra ..
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 22, 15:31)

iš esmės, mano asmeniniai įspūdžiai, kad "tiesa slypi kažkur anapus... "  mastau.gif  wacko.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ką rezultatai yra. Kaip suprantu priėmė visus norinčius, nes kaip ir planavo 120, o priimta daugiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2015 04 24, 18:34)
Na ką rezultatai yra. Kaip suprantu priėmė visus norinčius, nes kaip ir planavo 120, o priimta daugiau. thumbup.gif

ir mus prieme thumbup.gif
Tik gaila, kad dar neaisku pas kokia mokytoja papuole doh.gif
Atsakyti
Bet negi tėveliai jau būsimus pirmokus moko sukčiauti, nes rašo, kad vienas darbas anuliuotas dėl nesąžiningo poelgio. doh.gif

Atsakyti