Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(Nikolete @ 2015 04 18, 16:10)
Buvo 3 pamokeles po 20 min. 1-matematika, 2-lietuviu, 3-piese seima. Per matematika reikejo skaiciu seka surasyti (berods iki 60), centai buvo nupiesti-suskaiciuot, laikrodziai nupiesti-parasyt kiek valandu rodo. Nupiesta kazkas, tai reikejo dviem daugiau, ar maziau nupiest, daugiau nezinau.
Per lietuviu rase zodzius, skaite.
Buvo ka veikt, ne viska spejo padaryt  doh.gif

na kai pagalvoji logiskai, tai nemanau kad vaikas ateidamas i pirma klase turi tiek moketi doh.gif net mokytoja , kuri buvo grupej, sake, kad sunkus testas doh.gif
Atsakyti
Tikrai nelengvas buvo testas. Matematikos sudeti ir atimti, pvz 10+20, 20+30 tokiam lygyje.Dar buvo geometrines figuras atpazint g.gif bet musu grupelej tai laiko dave tiek kiek reikejo, neziurejo ar sutilpo i ta 1,5 val ar ne.Ir du zmogeliukai visai neatejo testuotis, tai idomu kiek nubyrejo vaiku is viso g.gif
Atsakyti
Pas mus berods irgi vieno vaiko nebuvo. unsure.gif

Pasirodo maniškė pati persiskaitė užduotėles ir jas darė. O prašiau, kad klausytų, ką mokytoja skaito. doh.gif Tai dabar belieka tikėtis, kad gerai perskaitė. unsure.gif O dėl sunkumo, tai kitiems gi nebuvo lengvesnės užduotys, vadinasi rezultatai turėtų būti visų panašūs. 4u.gif

Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif

Atsiprašau, bet tikrai nenormalu vaikams duoti tokius testus "atseit stojant" i pirmą klasę doh.gif tai kam ta pirmoji klasė, pirmoji mokytoja tada reikalinga, kokia aplamai pirmosios klasės prasmė, kai vaikai turi ateiti rašantys, skaitantys, skaičiuojantys doh.gif

bet čia tik LT toks debilizmas ir noras iš vaikų padaryti visų galų mokslininkus, tad nėra ko ir stebėtis, kad vaikai nelaimingi, o vyresnese klasėse žudosi.

Atsiprašau už tokią aršią nuomonę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivetra: 18 balandžio 2015 - 19:13
Manau, kad su testu perspaudė. Pabandžiau dukros išklausinėti. Keista, kad reikėjo tokius žodžius kaip "laikrodis", "robotas" parašyti. Sudėti 20+30?
Gal aš kiek senoviškai žiūriu? Savo vaiku šiandien pasitikėjau, mano akim, daug moka ir žino. Bet ar pagal vieną testą nuspręsi, ar jis bus geras mokinys vėliau? Vaikams stresas, nors nė pati stresavau nei rodžiau, tiesiog ėjom užduotėlių spręsti. Na galima sakyti, kad varu niekas nevarė, tiesiog ji mums geografiškai patogiausia.
Šiandien dar kartą susvyravo mūsų pasirinkimas. Manau priims visus, nes prašymų 152, per tiek manau 10-15 nebuvo. Mūsų klasėj irgi vieno nebuvo... O dar bus ir kitaip apsisprendusių.
Turim dar truputėlį laiko apsispręsti, pažiūrėsim ką rezultatai parodys.
Atsakyti
Aš kažkaip nesureikšminu to testo sunkumo, perspaudė - neperspaudė. Na juk visiems tas testas vienodas, jeigu sunkus - tai daugeliui sunkus, vadinasi daugelio galimybės lygios. Nebus taip, kad 120 jis buvo lengvas, o va mano vaikui per sunkus. Reikia suprasti ir mokyklą, testas pirmi metai, patirties nėra, pamatys rezultatus, manau, kad kitais metais bus paprasčiau. O šiaip linkiu visiems įstoti ir sėkmingai visko išmokti mokykloje. thumbup.gif Sau linkime to paties. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal galit šiek tiek paaiškinti apie reikiamą pristatyti rekomendaciją iš kunigo. Ar ją gauti sudėtinga? Kokiu pagrindu ji išduodama? g.gif blush2.gif
4u.gif mes neseniai atsikraustę, nelabai ką žinom, ar turim ko pasiklaust ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 20 balandžio 2015 - 12:34
QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 20, 12:24)
Sveikos mamos, gal galit šiek tiek paaiškinti apie reikiamą pristatyti rekomendaciją iš kunigo. Ar ją gauti sudėtinga? Kokiu pagrindu ji išduodama? g.gif  blush2.gif
4u.gif  mes neseniai atsikraustę, nelabai ką žinom, ar turim ko pasiklaust ...  doh.gif

Nueikit į didžiosios mokyklos raštinę, ten duos užpildyti testą ir kitą dieną ateisit pasiimti rekomendacijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2015 04 20, 12:44)
Nueikit į didžiosios mokyklos raštinę, ten duos užpildyti testą ir kitą dieną ateisit pasiimti rekomendacijos. 4u.gif

O apie ką kažin tas testas ??? g.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 20, 18:42)
O apie ką kažin tas testas ???  g.gif  unsure.gif  blink.gif

Klausimai apie tikėjimą, bažnyčią, jūsų šeimos tradicijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2015 04 21, 07:06)
Klausimai apie tikėjimą, bažnyčią, jūsų šeimos tradicijas. mirksiukas.gif

Na tokios nesąmonės tai nesu girdėjus ištiesų dar, ryte pasiskambinus į raštinę man buvo pareikšta, kad " kur Jūs buvote prieš 2 mėn?" ir jau nieko pildyti nebegaliu, nes, kas norėjo, jau užpildė ir jie jau šiandien sėda priiminėti sprendimų!
Aš internete tokios informacijos, kad bus reikalinga kokia tai REKOMENDACIJA iš bažnyčios pusės tikrai neradau niekur, tad iš kur turėjau apie tai sužinoti??

Mes esam atsikraustę nesenai, pirkdama butą rinkausi tokį variantą, kad mokykla būtu arti namų ir bet tikrai juk žinot visų šitų peripetijų neįmanoma... doh.gif
ir nesuprantu iš esmės tokio dalyko, kad turint mokyklą praktiškai po langais, man gali tekti vežioti vaiką kažkur kitur? blink.gif

Ar kažkur iš vis yra paskelbta oficiali informacija, kad norint mokytis šioje mokykloje privaloma REKOMENDACIJA ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2015 04 21, 10:57)
Na tokios nesąmonės tai nesu girdėjus ištiesų dar, ryte pasiskambinus į raštinę man buvo pareikšta, kad " kur Jūs buvote prieš 2 mėn?"  ir jau nieko pildyti nebegaliu, nes, kas norėjo, jau užpildė ir jie jau šiandien sėda priiminėti sprendimų!
Aš internete tokios informacijos, kad bus reikalinga kokia tai REKOMENDACIJA iš bažnyčios pusės tikrai neradau niekur, tad iš kur turėjau apie tai sužinoti??

Mes esam atsikraustę nesenai, pirkdama butą rinkausi tokį variantą, kad mokykla būtu arti namų ir bet tikrai juk žinot visų šitų peripetijų neįmanoma...  doh.gif 
ir nesuprantu iš esmės tokio dalyko, kad turint mokyklą praktiškai po langais, man gali tekti vežioti vaiką kažkur kitur?  blink.gif
Ar  kažkur iš vis yra paskelbta oficiali informacija, kad norint mokytis šioje mokykloje privaloma REKOMENDACIJA ?  g.gif

Buvo idetas sarasas kokiu dokumentu reikes stojant i mokykla. Ir per atviru duru diena sake apie rekomendacija.
Atsakyti