Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija (astrol.žemėlapiai)

Tai cia aspektai. Ne trikampiai, kvadratura ir yra kvadratas, blogas aspektas tai. Saule su marsu kvadrate, nu pvz agresija, traumos, etc. Man atrodo, jus pirmiausia skaitykit apie zenklus, bustus, planetas, paskui kaip jie itakoja vieni kitus. Tada eina aspektai jau. Is tiek info niekas nepasakys nieko normalaus, nes viskas astrologijoj yra tikslu ir apskaiciuota ir visi tie dalykai vieni kitus itakoja. Tarkim turiu as Jupiteri antrame buste ir galeciau milijoniere tapt? Be jokiu kvadraturu net. O negaliu, nes pilna kitu itakojanciu faktoriu.
Atsakyti
Pasidalinkit prasau info , kas sudarineja asmeninius horoskopus 4u.gif . Galit ir i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2015 01 07, 10:34)
Pasidalinkit prasau info , kas sudarineja asmeninius horoskopus 4u.gif . Galit ir i az  4u.gif


Vytautas Kaškelis (www.vytautus.com)
Pas jį eilės didelės, bet tikrai geras savo srities specialistas.
Aš pas jį esu užsisakiusi 2 klausimus, žiūrėsiu, kaip čia bus, ar pasitvirtins jo žodžiai.
Atsakyti
Turiu prašymą pasidalinti informacija, jei kas esate Vilniuje ar nuotoliniu būdu studijavusios astrologiją pas mokytoją. be abejo, domina nuomonės.

Taip pat klausimas dėl literatūros. Aišku, internetas lūžta nuo info, bet gal galite rekomenduoti nuoseklų step-by step veikalą lietuvių, anglų ar rusų kalba?

Ar galų gale ne knygą, o kitą šaltinį, kuris padėjo metodiškai. Nes aš laai ieškau info apie praktinį taikymą. Ženklai, būstai, planetos-viskas žinoma, bet kaip visa teisingai apjungti?
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2015 03 03, 10:46)


Priklauso kokia astrologija norite studijuoti???
Rekomenduociau pirmiausiai pasiskaitineti aplamai apie "astrologijos mokyklas", ir pasirinkti kas arciausiai sirdies wink.gif Populiarioji siuolaikine astrologija ar Klasikine?

Man asmeniskai pati mieliausia yra senovine Indiskoji astrologija. Bet ja mazai kas domisi musuose, o be reikalo.

Atsakyti
QUOTE(pele_ant_sluotos @ 2015 01 03, 07:30)
Sveikos:) As taip pat pasikapstineju astrologoje, rankiojausi informacija apie bustus, aspektus, yra nemazai. Bet kai ko ir nelabai randu. Gal is jusu  kas galesite pagelbeti smile.gif Man idomus vadinamasis T-square, nezinau kaip verciasi cia kaip t-kvadratura  g.gif  toki trikampi sudaro:  lilit (II bustas mergele) kvadraturoje su saule (X bustas dvyniai) ir saules kvadratura su marsu (8 bustas zuvyse). Ir opozicija tarp marso ir lilit. Kiek skaiciau kad tie T-square kazkokia itampa sudaro? bet kaip konkreciau apibudinti toki trikampi?  smile.gif  Beje ka reiskia kylantis menulio mazgas zuvyse (8bustas) sextiliu su jupiteriu  jautyje x bustas.  4u.gif
Papildyta:
beje su Naujais metais! drinks_cheers.gif


T-kvadratas aisq suteikia itampa kaip ir visi "blogieji" aspektai, o juk tai "trikampis", vadinasi ir itampa su stipresne nes suristos 3 planetos. Esme tame kad "negatyviai" sujungta iskart 3 gyvenimo sferos.
Ir pavyzdziui jei koks tranzitas susijungimu pazeidzia viena is T-kvadrato planetu, tai iskart isijungia plius dar dvi su savo "bedomis".
Didziausia reiksme siame "trikampyje" turi ta planeta kuri yra "trikampio" virsunele, deja seniai domejausi sita astrologija tai daug ka primirsau.. bet kiek pamenu didziausia itampa bus susijusi su sia planeta.

Apie planetas namuose, zenkluose yra daug literaturoj prirasyta. Nepatingekit, paskaitykit;)
Raxu yra denomas, pablogina nama-sfera, kurioje randasi. Jupiterio aspektas pagerina situacija...
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2015 03 03, 11:46)

Ar galų gale ne knygą, o kitą šaltinį, kuris padėjo metodiškai. Nes aš labai ieškau info apie praktinį taikymą. Ženklai, būstai, planetos-viskas žinoma, bet kaip visa teisingai apjungti?




Praktiniam taikymui pagrindinis padedantis šaltinis ir yra praktika. Reikia nagrinėti, nagrinėti ir dar kartą nagrinėti praėjusius, žinomus įvykius ir iš to daryti išvadas. Su laiku pasitvirtins pastebėti dalykai, seksis ateitį nustatyti, vadinasi einama teisinga linkme, nepasitvirtins - vėl pradedam nuo nulio, imam tuos pačius jau įvykusius, žinomus įvykius ir nagrinėjam, aiškinamės.... ir taip be galo, be krašto, net visą likusį gyvenimą, nes įvykių daug visokių, jie dėl įvairių priežasčių įvyksta, kiekvienam horoskope vis su savais nukrypimais.
Atsakyti


Laba diena,

gal galite paaiskinti ka reiskia "Ascendant" (angl. k.) ? verciausi tai kaip ir kylantis, dominuojantis. o zodiakas prie ascendant parasytas saulys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kremas_nuo_saules: 26 kovo 2015 - 12:49
Kadngi mėgstu panagrinėti nestandartinių žmonių horoskopus, sugalvojau pažiūrėti to nelaimėlio lakūno, sudaužiusio lėktuvą, planetas. Gimimo laikas nežinomas, bet ir iš kosmogramos jau matosi, kad tokia baigtis buvo labai tikėtina.
Saulė konjunkcijoje su Uranu, Saturnu ir Merkurijumi. Aukštas intelektas, ekscentriškumas, aplinkinių nesupratimas, kartu su garantuota depresija ir vienišumu, izoliacija. Merkurijus sudegintas - reikalinga nuolatinė stipri vidinė drausmė ir būtinybė valdyti saulės energiją ir savo ego. Tokia konjunkcija apskritai rodo psichinę ligą. Mėnulis Skorpione kvadratūroje su Venera - pavydas, kerštas, slepiamos emocijos, obsesijos, ypač meilės srityje. Marsas konjunkcijoje su Plutonu Skorpione- griaunanti energija, polinkis į prievartą, ūmūs neapgalvoti veiksmai, vedami pavydo ir keršto. Vienu žodžiu, labai komplikuota asmenybė.
Atsakyti
Merkurijus toliau negu 2 laipsniai..jis nebijo tokio atstumo. Manau toki dideli egoizma ir samones aptemima itakojo labiausiai Saturnas.
Atsakyti
QUOTE(Kremas_nuo_saules @ 2015 03 26, 12:48)

Ascendentas, o rytu astrologijoje Lagna, parodo kylanti zenkla gimimo metu;
kaip zmogus atrodo aplinkiniams, socialine kauke, pagrindine gyvenimo kryptis, zmogaus isore, charakteris... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(MMMarta @ 2015 03 22, 15:49)
Praktiniam taikymui pagrindinis padedantis šaltinis ir yra praktika. Reikia nagrinėti, nagrinėti ir dar kartą nagrinėti praėjusius, žinomus  įvykius ir iš to daryti išvadas. Su laiku pasitvirtins pastebėti dalykai, seksis ateitį nustatyti, vadinasi einama teisinga linkme, nepasitvirtins - vėl pradedam nuo nulio, imam tuos pačius jau įvykusius, žinomus įvykius ir nagrinėjam, aiškinamės.... ir taip be galo, be krašto, net visą likusį gyvenimą, nes įvykių daug visokių, jie dėl įvairių priežasčių įvyksta, kiekvienam horoskope vis su savais nukrypimais.

protingiau yra pirmiausia pasinaudoti simtmeciais kaupta izvalgiu astrologu surinkta informacija, tai kas jau yra zinoma, .. nes kam is naujo isradineti dvirati..apsiprasant... doh.gif
turint pakankamai ziniu galima ir tyrineti...nieko pries...
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2015 03 28, 11:46)
Kadngi mėgstu panagrinėti nestandartinių žmonių horoskopus, sugalvojau pažiūrėti to nelaimėlio lakūno, sudaužiusio lėktuvą, planetas. Gimimo laikas nežinomas, bet ir iš kosmogramos jau matosi, kad tokia baigtis buvo labai tikėtina.


Kokia jo gimimo data? Man nepavyko rasti.
Atsakyti