Įkraunama...
Įkraunama...

Astrologija (astrol.žemėlapiai)

QUOTE(Amariliai @ 2014 08 26, 17:25)
nea, nesigaus. galima gaut is gimdymo namu archyvu.


man idomu tikrai butu suzinot...reikia vaziuot i kazlu ruda??? siaip man toli, niekas gal neieskos, jei tel, paprasysiu?

net nebera dabar ten gimdymo namu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 26 rugpjūčio 2014 - 18:10
QUOTE(dives @ 2014 08 26, 19:07)
man idomu tikrai butu suzinot...reikia vaziuot i kazlu ruda??? siaip man toli, niekas gal neieskos, jei tel, paprasysiu?

net nebera dabar ten gimdymo namu verysad.gif

nus tai apseik be horoskopo. 4u.gif nors esu ziurejusi, aisku neprofesionaliai zmogui, kuris zinojo tik apytikria gimimo data ir ten tikrai sutapo. zodziu, juk ne pasaulio pabaiga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galėtų rekomenduoti Vilniuje gerą astrologę (nebrangininkę), pas kurią nebūtų didelių eilių? Norėčiau išbandyti, nes esu gyvenimo kryžkelėje. verysad.gif
Atsakyti
jeigu jau geros reikia, tai eilės garantuotos kaip ir kaina nemaža... gaila, nežinau, geros, pas ką eilių nebūtų ir kaina gera:)
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 26, 12:01)
Labai aciu Tau 4u.gif  ka daryt, mama neatsimena tikslaus laiko, sako vakare, viena syki sake apie 20, jau dabar sako-tarp 21-22 g.gif  Blogai ane? nieko nesigaus?


nesijaudink, gausis tau horoskopas smile.gif

rimtas astrologas prieš nagrinėdamas kieno nors horoskopą turi daryti tokią rektifikaciją - gimimo laiko patikslinimą pagal praeities įvykius. tai tave smulkiai ar ne taip smulkiai išklausinės (priklauso nuo to kokio svarbumo įvykiai tavo gyvenime jau buvo) ir pats astrologas nustatys kelintą valandą gimei, kai kurie net sekundes pasako...
Atsakyti
QUOTE(MMMarta @ 2014 12 01, 01:36)
nesijaudink, gausis tau horoskopas  smile.gif

rimtas astrologas prieš nagrinėdamas kieno nors horoskopą turi daryti tokią rektifikaciją - gimimo laiko patikslinimą pagal praeities įvykius. tai tave smulkiai ar ne taip smulkiai išklausinės (priklauso nuo to kokio svarbumo įvykiai tavo gyvenime jau buvo) ir pats astrologas nustatys kelintą valandą gimei, kai kurie net sekundes pasako...


aisku, kur rast rimta ir nebrangininka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 12 01, 12:48)
aisku, kur rast rimta ir nebrangininka ax.gif


tokių nebūna smile.gif
horoskopas daromas ne vieną dieną, čia ne kortų dėliojimas, kad išdėliojai ir papasakojai kaip kas yra
Atsakyti
2015 – kokie jie žada būti?

"Turbūt, visiems mums rūpi – kokie gi bus tie 2015 metai? Ar jie neatneš kokių didelių bėdų, kuo jie ypatingi?

Na, viena ryškiausių šių metų savybė – tai, jog Didžiausia Saulės sistemos planeta, Jupiteris, didžiąją metų dalį Judės Liūto ženklu, tuo pačiu stipriai išryškindamas šio ženklo įtaką, savybes. Šią planetą senovės astrologai ne be priežasties vadino “Didžiąją sėkme”, “Karalių žvaigžde” ir pan. Taigi, jau daug šimtmečių pastebėta, jog būtent šios planetos palankios pozicijos ypač susijusios su sėkme, šlove, turtu, gerove bei plėtra.

Būtent šią Jupiterio poziciją senovės kinai ir susiejo su Ožkos simboliu. Na, manau, jie kiek “nuskriaudė”, sumenkino šią didingą “Karalių žvaigždės” Liūto ženkle charakteristiką, išryškindami labiau negatyviasias, bet ne stipriąsias šios planetos pozicijos savybes.

Taigi, Jupiteriui judant Liūto ženklu, palankios tampa “liūtiškos” savybės bei veiklos sritys, susijusios su šiuo ženklu. Kokios jos yra?

Visų pirma – tai kultūra plačiąją prasme. Kiek siauriau – teatras, kinas, dizainas, pramogų verslas, poilsio organizavimas, cirkas, sportas, vaikų ugdymas.

Galime tikėtis pasirodant ryškių meno kūrinių teatre, kine. Teatrui, kinui, baletui, visokių rūšių šokiams, respektabiliems žaidimams, tokiems, kaip tenisas, polo, golfas – tai atgimimo, suaktyvėjimo metas. Neaplenks ši aktyvinanti Jupiterio energija ir kitų žaidimo rūšių, tokių kaip azartiniai, kompiuteriniai žaidimai.

Taps svarbi tiesiog saviraiška pačia plačiausiaja prasme, kūryba, gebėjimas žaisti, džiaugtis gyvenimu, mylėti bei išreikšti tai – visa tai taps svarbu, ypač reikalinga.

Todėl įstaigos, siekiančios sustiprėti, turėtų pasirūpinti ne tik gamyba ar savo produktu, bet ir labiau, nei kitais periodais – darbuotojus vienijančiomis pramogomis, bendro laisvalaikio organizavimu.

Liūto ženklas susijęs su prabanga, grožiu, spindesiu, šlove, įtaka, valdingumu, ryškumu. Taigi, visos šios savybės taps svarbesnės tiek žmogaus charakteryje, tiek aprangoje, elgesyje, tiek veiklos pristatyme.

Todėl 2015 metais reprezentacinė išvaizda bus svarbi, traukte trauks Liūtiškos spalvos – aukso, raudona. Taip pat – žalios bei mėlynos atspalviai. Kita vertus, sėkmė lydės tiesiog ryškų, įsimenantį įvaizdį. Neverta rinktis purvinų atspalvių, prasčiokiškos, sudriskusios, beformės aprangos stiliaus. Rinkitės ryškias spalvas arba jų derinius, išdrįskite pamėginti drąsesnį įvaizdį.

Be to, Liūto ženklas – aistringas, kupinas energijos, meilės. Taigi, didžioji metų dalis padės tiesiog geriau suvokti, išgyventi, kas yra ryški meilė, aistra. Tiems, kurie to ieškote, siekiate, pavyks įnešti į santykius šilumos, artumo, džiaugsmo. Tegu kuo dažniau veide spindės šypsena. Jupiteris Liūto ženkle apdovanoja sėkme tuos, kurie drįsta spinduliuoti džiaugsmu, iniciatyva dosniai, tarsi saulė. Tuos, kurie siekia dalinti savimi, yra dosnūs, kuriems netrūksta orumo, garbės, globėjiškumo, tikrumo, didybės…

Tačiau Liūto ženklas yra ir labai ambicingas taip pat ir pavydus, prisirišantis. Todėl Jupiteris, judėdamas šiuo ženklu, išryškins ambicijų svarbą – didžiąją metų dalį pasistenkite be reikalo neįžeidinėti, juo labiau nepašiepti kitų be reikalo. Įsižeidimas bus didesnis, nei tikitės. Šiais metais orumas ir garbė – ypač svarbūs. Todėl verta ne pašiepti, o, atvirkščiai, pagirti ten, kur matote, jog yra už ką, išreikšti meilę, palaikymą arba solidarumą, lojalumą. Šie dalykai bus ypač svarbūs. Sakykite komplimentus, dovanokite smulkias malonias dovanas, išreikškite geranorišką globėjiškumą, tačiau nepataikaukite, neiškriskite iš džiugumo, optimizmo, sėkmės emergijų srauto – visa tai reikalinga, Jupiteriui keliaujant Liūto ženklu, jei siekiate sėkmės."

Iš N.Gabijos Wolmer svetainės www.wolmer.lt
Atsakyti
"Kita vertus, Liūto ženklui, kuriuo didžiąją 2015 metų dalį keliaus Jupiteris, būdinga ne tik spinduliuoti, bet ir kaupti savyje energijas, emocijas, staiga jas išreiškiant netikėtu pratrūkimu, “riaumojimu”. Panašiai ir mes 2015 metais galime susidurti su staigiais, ypač audringais emocijų pasireiškimais, jei per dažnai ką nors erzinsime, nesuvokdami ar tyčia per dažnai užkabinsime svarbius interesus. Liūtiška aistra suteiks ir agresyvumo ginant tai, kas svarbiausia. Todėl prasteniais metų tarpsniais (o tokie pirmoje metų pusėje bus sausio pabaiga bei vasario pradžia, taip pat kovo trečia dekada bei balandžio pirmoji dekada) galime susidurti su ypač aštriu emocijų, valdingumo, despotizmo pasireiškimu. Valstybių gyvenime - neramumais žmonių kolektyvuose, ekspansijos pasireiškimais tarptautinėje politikoje, bandymuose išreikšti išaugusį valdingumą dorais ir nedorais būdais. Užsimezgę tarpužtemiminiu metu, kuris bus kovo trečią – balandžio pirmą dekadą, konfliktai ilgai truktų, įtraukdami į juos aplinkinius su nemaloniomis pasekmėmis. Todėl šiuo nesėkmingu pavasario tarpsniu neverta planuoti svarbių darbų, sprendimų, tolimų kelionių pradžios. Santykiuose prireiks trigubai daugiau kantrybės – nesusipratimai, vaidai kils ir iš smulkmenų.

Šis metas – didelis išbandymas nestabilios psichikos ar emocijų žmonėms, tiems, kurie linkę į depresijas, neurozes ar nuo jų jau kenčia, taip pat sergantiems kitomis chroniškomis ligomis. Tikėtinas jų paaštrėjimas. Taip pat sunkus metas turintiems prastų įpročių – kenčiantiems nuo alkoholizmo, narkomanijos, priklausomybės nuo vaistų.

Visgi, šis tarpsnis ateis ir praeis, atverdamas duris geriausiam metų periodui, kuris truks daugiau, nei tris mėnesius – nuo balandžio trečios dekados visą gegužę, birželį, liepą, rugpjūčio pirmą dekadą.

Taigi, jei planuojame pradėti ką nors svarbaus ateinančiais 2015 metais, geriausia tą būtų daryti šiuo periodu. Darbai, pradėti minėtu metu, plėtosis, bus lydimi sėkmės. Be abejo, pradėdami ką nors svarbaus, turėtumėte atsižvelgti ir į Mėnulio, fazę, Mėnulio dieną, planetų aspektus.

Taigi, pavasario pabaiga bei vasaros du mėnesiai – susiję su sėkminga plėtra, augimu to, kas šiuo metu pradėta. Šiuo periodu galėsime efektyviausiai veikti, kurti, dirbti. Lengviausia bus mylėti, išreikšti jausmus. Tai palankus periodas vedyboms, kelionėms, darbų, santykių pradžiai, rimtesniems metų pirkiniams. Be abejo, tokiu metu galima išauginti ir ką nors ne visai gero. Neretai didžiausio augimo periodais suskumba plėtotis ir tie, kurie nori augti kitų sąskaita, atimdami resursus, žemes… Vis-gi, pačiame šiame laikmetyje nėra destrukcijos, atvirkščiai, šis metas padės sustiprinti santykius, bendradarbiavimą. Ramiau, produktyviau, nei kitu metu, eisis gamybos procesai.

Kiek kitoks žada būti rugpjūtis – nevienareikšmiškas, gan margas, atnešantis ir galimybes, ir tikėtinus pavojus. Šiuo periodu ugninis Liūto ženklas bus išryškintas tiek aktyviai, jog tai gali kelti pavojus, susijusius su ugnimi, gaisrais, sprogimais arba panašiomis reakcijomis žmogiškosiosiose emocijose bei ambicijose." (N. G. Wolmer)
Atsakyti
"Be to, šiuo periodu dvi savaites teks grįžti prie situacijos, kokia buvo praėjusius maždaug penkis metus, kuomet Jupiteris Judėjo zodiako ženklais kartu su Lilit, arba Juoduoju Mėnuliu. Tai truks 2015 metais nuo rugpjūčio 11 iki 25 dienos…

Šiomis dienomis Jupiteris kartu su Lilit, arba Juoduoju Mėnuliu, judės Mergelės zodiako ženklu. Kuomet jie keliauja kartu viename zodiako ženkle, tai nepalankiai įtakoja Jupiterio raišką – tokiais periodais išryškėja nepagarba, netikėjimas, cinizmas, pripažintų autoritetų niekinimas. Didėja korupcija, tikslų siekiama neišrankiais būdais. Ką gi, panaši situacija, deja, truko beveik penkis pastaruosius metus. 2015 metais, atvirkščiai, ši pozicija truks tik porą savaičių. Todėl prastos tendencijos neturės pakankamai laiko įsigalėti. Visgi, šis metas nėra palankus – reikėtų vengti smulkmeniškumo, priekabumo, bereikalingų ginčų, kabinėjimosi dėl smulkmenų. Neverta ir skubėti įsižeisti dėl mestelėto sakinio, kritikos. Nepatartina šiuo metu pasirašinėti sutarčių, pradėti rimtų darbų – vėliau gali išryškėti aplinkybės, kurių neįvertinote. Kiek supainiota situacija bus ir rugsėjo mėnesį bei spalio pirmą pusę, nors iš esmės šis metas darbingas. Svarbu tiktai siekti aiškumo, nesivelti į dviprasmiškas situacijas, nedaryti skubotų sprendimų, kuriuose atsisakytumėte savo ilgalaikių vertybių, dvasingumo, sielos poreikių.

Iš esmės rugpjūtis bus susijęs su giliai bręstančiomis permainomis – net du svarbūs dangaus kūnai keis savo poziciją zodiako ženkluose. Tai bus Jupiterio perėjimas iš Liūto ženklo į Mergelės zodiako ženklą rugpjūčio 11 dieną bei Lilit, arba Juodojo Mėnulio perėjimas iš Mergelės ženklo į Svarstykles rugpjūčio 25 dieną.

Iš esmės tai gerai, nes Jupiteris ilgam laikui pagaliau išsiskirs su Lilit bei šie du dangaus kūnai ilgą laiką, iki 2045 metų gruodžio, keliaus atskirai skirtinguose zodiako ženkluose. Vis-gi, rugsėjį bei spalio pirmą pusę nepalankią įtaką formuos Lilit, Svarstyklių ženkle priartėjusi prie Karminio Mėnulio mazgo Rachu, susijusiu su intensyvaus vystymosi sritimi. Taigi , visų pirma Svarstyklių ženklo atstovams, o taip pat ir mums visiems šiuo metu iškyla pavojus per daug pasiduoti dviprasmybėms, dviveidiškumui, susipainiojimui dvigubose vertybėse, prisitaikėliškumui dėl trumpalaikės naudos. Rugsėjį bei spalio pirmą pusę reikės ypatingo budrumo, siekiant atskirti, kokios galimybės yra iš tiesų nešančios vystymąsi, o kiokios – tik tuštybė, nešanti dvasinę degradaciją, nuopolį.

Visgi, nuo rugsėjo mėnesio antros pusės pajusime įsigalinčias naujas galimybes, nešamas Jupiterio, įsitvirtinusio Mergelės zodiako ženkle. Šiame ženkle ši didžiulė planeta, susijusi su autoritetu bei plėtra, šią plėtrą bei autoritetą skleis per kitokį spektrą, nei tuomet, kuomet jis keliauvo Liūto ženklu.

Jei keliaujant Liūto ženklu, darbuose, karjeroje yra labai svarbios asmenybės savybės, tokios, kaip įtakingumas, garbingumas, iniciatyva, optimizmas, tai Jupietriui judant Mergelės ženklu, asmenybės svarba stipriai sumažės, tačiau išaugs informacijos vertė." (N. G. Wolmer)
Atsakyti
"Socialumas, gebėjimas įsijungti į visuomenę, į jos veiklą, vertinimas to, ką visuomenė kiekvienam žmogui duoda geriausio, geras išsiauklėjimas, geras tonas, gebėjimas suvokti savo vietą visuomenėje, atitikti jos keliamus reikalavimus – tai taps svarbiau, nei kitu metu. Taip pat – kultūringumas, elegancija, taikingumas, diplomatiškumas, saiko bei vidinės pusiausvyros, grožio bei harmonijos siekis, nuoširdžios pastangos geranoriškai bendradarbiauti – visos šios Svarstyklių ženklo savybės turėtų tapti mums visiems svarbios tuo metu, kai Rachu keliauja Svarstyklių ženklu.

Nuo spalio 10 dienos, Rachu perėjus į Mergelės ženklą, perspektyviausia vystymosi kryptis pasikeis, taps susijusi su Mergelės ženklo aktualijomis. Tai yra, racionalumu, kruopštumu, tikslumu, aktyviu pažinimu, praktiškumu, įsigilinimu į kiekvieną detalę, darbštumu, pagarbumu.

Taigi, nuo spalio antros dekados prasidės ypač racionalus, darbingas metų periodas, kuris tęsis iki metų pabaigos. Šiuo metu ims pasimiršti pirmos metų pusės “liūtiškos” tendencijos, bei vis labiau įsigalės “mergeliškos” – darbštumo, racionalumo, praktiškumo nuotaikos. Šiuo periodu mažiau vietos liks romantizmui, jausmams, tačiau daugiau – sąmoningumui, pažinimui. Daugiau bus debatų, ginčų, diskusijų, tačiau tame yra ir geroji pusė. Metų paskutinis ketvirtis bus ypač palankus prekybai, įvairiems mainams, tarpininkavimo veiklai, mokslų, švietimo, transporto, žiniasklaidos, sveikatos apsaugos sistemų, IT tobulinimui.

Yra ir dar labai įdomių faktorių, kurie lems ateinančius metus, tai yra, Saturno, Urano, Neptūno, Plutono, Selenos pozicijos, keturi metų užtemimai. Tačiau apie visa tai jau esu parašiusi “Didžiajame astrologiniame Mėnulio kalendoriuje” 2015 metams.

Dar galėčiau pridurti, jog ypač stiprios dvasine prasme žada būti metų pirmos dvi sausio dekados, kuomet Saulė judės Ožiaragio ženklu. Juk jame šiuo metu yra Selena, arba Baltas Mėnulis bei Plutonas. Į šį ženklą įėjus dar ir Saulei, šio ženklo svarba ypač išryškės, įgis didelę įtaką. Taigi, Ožiaragiams tai suteikia progą pradėti ką nors reikšmingo metų pradžioje ar bent jau susivokti apie ypač svarbius, reikšmingus metų darbus, pasukti pasukti šviesių, stiprių vidinių pokyčių link. Na, o kitiems šis metas padės pažadinti didelę dvasinę jėgą, ištvermę, tikrumą, atsisakyti daugelio nereikalingų, tuščių dalykų bei prastų įpročių, jei tik to sieksite.

Patarčiau dar atkreipti dėmesį į Selenos, arba Baltojo Mėnulio kelionę 2015 metais bei Saulės bei Mėnulio užtemimų įtaką, du tarpužtemiminius tarpsnius, kuomet verčiau nepradėti nieko rimta.

Dar norėčiau pridurti apie sausio 1 dieną bei euro įvedimą. Puiku, jog sausio pirmoji šiais metais – puiki diena. Ji turi didelę augančią plėtros bei materialios gerovės energiją. Tai padės mums greičiau įpsiprasti su euro įvedimu bei įsitvirtinti tarptautinėje rinkoje jau su nauja valiuta. Jei Europos Sąjunga sėkmingai gyvuos ilgą laiką, Lietuva galų gale, įsivedusi eurą, net taps stipresnė, nei dabar. Pirmus keturis mėnesius bus sunkumų prisitaikant – kalendoriuje smulkiai pateikiu palankius bei sunkesnius metų periodus. Vis-gi, produktyvus, darbingas metas nuo gegužės mėnesio padės sustiprėti, prisitaikyti prie naujos situacijos bei gauti iš jos naudos." (N. G. Wolmer)
Atsakyti
Sveikos:) As taip pat pasikapstineju astrologoje, rankiojausi informacija apie bustus, aspektus, yra nemazai. Bet kai ko ir nelabai randu. Gal is jusu kas galesite pagelbeti smile.gif Man idomus vadinamasis T-square, nezinau kaip verciasi cia kaip t-kvadratura g.gif toki trikampi sudaro: lilit (II bustas mergele) kvadraturoje su saule (X bustas dvyniai) ir saules kvadratura su marsu (8 bustas zuvyse). Ir opozicija tarp marso ir lilit. Kiek skaiciau kad tie T-square kazkokia itampa sudaro? bet kaip konkreciau apibudinti toki trikampi? smile.gif Beje ka reiskia kylantis menulio mazgas zuvyse (8bustas) sextiliu su jupiteriu jautyje x bustas. 4u.gif
Papildyta:
beje su Naujais metais! drinks_cheers.gif
Atsakyti