Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(ABJaguar @ 2014 10 10, 09:43)
Sveikos merginos,
man tokia pati problema (aš apie Braava 380). Bet kadangi naudoju tik savaitę, tai patirtis nedidelė. Kiek pastebėjau, labai svarbu kad iš karto susišnekėtų su navigatoriumi, jei nesusišneka, tai malasi aplinkui. Dabar bandau atidirbti sistemą, kur tą navigatorių statyti, ir kad vaikai neimaliotų, ir kad lubos būtų lygios, ir kad reikiamą plotą apimtų. Valant sausa programa signalą lygtai sunkiau pagauna, gal man taip tik pasirodė.

Gal kas galit pasakyti iš patirties kokiu spinduliu veikia Braava, kažkur skaičiau lygtai 7 m ?

Taip, bent jau aš įjungiu kubą, tada jungiu robotuką, tada jie susisiekia ir viskas gerai. Jei vėluojat jungti kubą - tada tikrai gali būti, kad robotukas pasimes. Ir irgi pastebėjau, jei valymo metu pasikeičia kubo padėtis ( dažniausiai dėl mažojo smalsumo smile.gif), tada irgi robotukas ima "grybauti".
Šiaip anksčiau skundžiausi dėl akumuliatoriaus, tai vyras nupirko pakaraunamas baterijas su tokia pačia talpa, kaip ir buvo senąjame akumuliatoriuje - laidus panaudojo iš senojo akumo - sulitavo baterijas sujungdamas ir robotukas veikia - viskas gerai. Aišku gavosi geresnė kaina, nei perkantis. Tiesa, dabar vyras prisakė kiekvieną kartą valant galutinai iškrauti robotuką ir tik paskui jungti krauti ir pakrovus atjungti. Aksčiau aš įjungdavau krauti ir palikdavau įjungtą iki kito valymo - net kiek pamenu agmintojas taip rekomenduoja. Bet vyras ginčiajsi, kad Ni baterijoms tai negerai. Na pabandysim taip - žiūrėsiu, kiek laikys šis akumas. Anas atlaikė tik 7 mėn. doh.gif
Tiesa, dėl valymo spindulio - sausai valant kažkur 5-6 m, bent jau mano namuose. Šlapiu valymu - apie 30-35 kv.m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 10 spalio 2014 - 11:52
QUOTE(dolile @ 2014 10 09, 21:51)
Gal kubo batareika baigiasi? Nors tik kelios savaitės - neturėtų būti. Bet patikrinti verta.

Tikrai taip ir buvo doh.gif Pakeitėm baterijas, ir puikiausiai veikia smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 10, 15:52)
Tikrai taip ir buvo doh.gif Pakeitėm baterijas, ir puikiausiai veikia smile.gif Ačiū 4u.gif

Smagu, kad suveikė. Šiaip kubas mirksi raudona spalva, kai nusėda baterija. Bet galima to ir nepastebėti, tada jis tiesiog išsijungia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 10, 11:32)
Šiaip anksčiau skundžiausi dėl akumuliatoriaus, tai vyras nupirko pakaraunamas baterijas su tokia pačia talpa, kaip ir buvo senąjame akumuliatoriuje - laidus panaudojo iš senojo akumo  - sulitavo baterijas sujungdamas ir robotukas veikia - viskas gerai. Aišku gavosi geresnė kaina, nei perkantis. Tiesa, dabar vyras prisakė kiekvieną kartą valant galutinai iškrauti robotuką ir tik paskui jungti krauti ir pakrovus atjungti. Aksčiau aš įjungdavau krauti ir palikdavau įjungtą iki kito valymo - net kiek pamenu agmintojas taip rekomenduoja. Bet vyras ginčiajsi, kad Ni baterijoms tai negerai. Na pabandysim taip - žiūrėsiu, kiek laikys šis akumas. Anas atlaikė tik 7 mėn.  doh.gif

Pas mano scooba Ni akumuliatorius, ir jau pusantrų metų kraunasi be sustojimo. Veikia kaip nauja. rolleyes.gif Įjungiu valymui porą kartų per savaitę. Įdomu kodėl taip greitai pas jus išsikrovė g.gif unsure.gif
Pažiūrėjau, mano roomba irgi turi tą Ni akumuliatorių. Pastoviai kraunasi irgi pusantrų metų - jokių problemų su juo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 13 spalio 2014 - 09:58
QUOTE(ssmm202 @ 2014 10 13, 10:54)
Pas mano scooba Ni akumuliatorius, ir jau pusantrų metų kraunasi be sustojimo. Veikia kaip nauja.  rolleyes.gif  Įjungiu valymui porą kartų per savaitę. Įdomu kodėl taip greitai pas jus išsikrovė  g.gif  unsure.gif
Pažiūrėjau, mano roomba irgi turi tą Ni akumuliatorių. Pastoviai kraunasi irgi pusantrų metų - jokių problemų su juo...

cia matomai del to kad brava, kaskiap norejau ja isigyti bet paskaitinejau kad daznai cia problemu su ja, tai atsoko ta mintis, tokius pinigus moki ir nespesi kaska remontuoti, nesamone. tai laukiu gal ka naujasnio sukurs, patobulins soba gal ar ta pacia brava. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana.v: 13 spalio 2014 - 10:14
QUOTE(eLaura @ 2014 09 28, 17:45)
Reikes paprasyti neato pabandymui. Neato ir siuksliu talpa didesne.. Kazkaip ir as is pradziu galvojau, kad ta papildoma talpa vietos uzima, bet dabar matau, kad vieta tam robotukui vistiek bus reikalinga...

Sveikos,

o kur galima pasiprašyti tą Neato Botvac 85 arba Samsunga pabandymui? g.gif

Kas jais prekiauja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marselina: 07 lapkričio 2014 - 23:51
QUOTE(marselina @ 2014 11 08, 00:49)
Sveikos,

o kur galima pasiprašyti tą Neato Botvac 85 arba Samsunga pabandymui?  g.gif

Kas jais prekiauja?

robosop mirksiukas.gif ir seip paieksoti internete reikia gal dar kas .
Atsakyti
O aš nebemokėčiau be robotų gyventi. Turiu plaunamą ir siurbiamą, ir dar šunį, tai pas mane jie kiekvieną dirba.Jei sugestų (nusispjoviau, ) tai iškart naują pirkčiau
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite Scooba ploveja? Ar laminata labai slapia palieka? Keik kv.m isplauna vieno pasikrovimo metu?
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2014 11 08, 17:20)
Sveikos,
Gal kas turite Scooba ploveja? Ar laminata labai slapia palieka? Keik kv.m isplauna vieno pasikrovimo metu?

Turiu. Laminato net nerizikuoju plauti su scooba
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2014 11 10, 11:30)
Turiu. Laminato net nerizikuoju plauti su scooba

Mes turime medines grindis , bet šildomos, tai aš leidžiu ant jų važiuoti, nes greit išdžiūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2014 10 13, 12:13)
cia matomai del to kad brava, kaskiap norejau ja isigyti bet paskaitinejau kad daznai cia problemu su ja, tai atsoko ta mintis, tokius pinigus moki ir nespesi kaska remontuoti, nesamone. tai laukiu gal ka naujasnio sukurs, patobulins soba gal ar ta pacia brava. ax.gif

Gal kas "čiupinėjo" TOKI?
Ir siurbia ir plauna g.gif
Atsakyti