QUOTE(ABJaguar @ 2014 10 10, 09:43)
Sveikos merginos,
man tokia pati problema (aš apie Braava 380). Bet kadangi naudoju tik savaitę, tai patirtis nedidelė. Kiek pastebėjau, labai svarbu kad iš karto susišnekėtų su navigatoriumi, jei nesusišneka, tai malasi aplinkui. Dabar bandau atidirbti sistemą, kur tą navigatorių statyti, ir kad vaikai neimaliotų, ir kad lubos būtų lygios, ir kad reikiamą plotą apimtų. Valant sausa programa signalą lygtai sunkiau pagauna, gal man taip tik pasirodė.
Gal kas galit pasakyti iš patirties kokiu spinduliu veikia Braava, kažkur skaičiau lygtai 7 m ?
man tokia pati problema (aš apie Braava 380). Bet kadangi naudoju tik savaitę, tai patirtis nedidelė. Kiek pastebėjau, labai svarbu kad iš karto susišnekėtų su navigatoriumi, jei nesusišneka, tai malasi aplinkui. Dabar bandau atidirbti sistemą, kur tą navigatorių statyti, ir kad vaikai neimaliotų, ir kad lubos būtų lygios, ir kad reikiamą plotą apimtų. Valant sausa programa signalą lygtai sunkiau pagauna, gal man taip tik pasirodė.
Gal kas galit pasakyti iš patirties kokiu spinduliu veikia Braava, kažkur skaičiau lygtai 7 m ?
Taip, bent jau aš įjungiu kubą, tada jungiu robotuką, tada jie susisiekia ir viskas gerai. Jei vėluojat jungti kubą - tada tikrai gali būti, kad robotukas pasimes. Ir irgi pastebėjau, jei valymo metu pasikeičia kubo padėtis ( dažniausiai dėl mažojo smalsumo

Šiaip anksčiau skundžiausi dėl akumuliatoriaus, tai vyras nupirko pakaraunamas baterijas su tokia pačia talpa, kaip ir buvo senąjame akumuliatoriuje - laidus panaudojo iš senojo akumo - sulitavo baterijas sujungdamas ir robotukas veikia - viskas gerai. Aišku gavosi geresnė kaina, nei perkantis. Tiesa, dabar vyras prisakė kiekvieną kartą valant galutinai iškrauti robotuką ir tik paskui jungti krauti ir pakrovus atjungti. Aksčiau aš įjungdavau krauti ir palikdavau įjungtą iki kito valymo - net kiek pamenu agmintojas taip rekomenduoja. Bet vyras ginčiajsi, kad Ni baterijoms tai negerai. Na pabandysim taip - žiūrėsiu, kiek laikys šis akumas. Anas atlaikė tik 7 mėn.

Tiesa, dėl valymo spindulio - sausai valant kažkur 5-6 m, bent jau mano namuose. Šlapiu valymu - apie 30-35 kv.m.