Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Sveiki,

Gal kas nors turite ir galite papasakoti apie Rovus Smart Delux? Kaina puiki, funkcijos irgi, o kaip yra iš tikrųjų? Prašau pasidalinti patirtimi.
Atsakyti
Gal galit pasakyti, koks Neato Robotics Botvac 85 aukstis? smile.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lattina @ 2014 10 08, 22:09)
Gal galit pasakyti, koks Neato Robotics Botvac 85 aukstis? smile.gif
Aciu smile.gif

10 cm http://www.neatorobo...botvac-85/specs
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 06, 10:52)
Pas mane valomo ploto apie 100kv.m. Pagrindinis plotas, kuris valomas kasdien - svetainė su virtuve - apie 40 kv.m. Pradžioj dedu braava sausu valymu( balta šluostė). Man patinka vienkartinės swiffer servetėlės, bet kažkaip paskutiniu metu dingusios iš thomas philips prekybos. Po to dedu šlapią valymą su mėlyna( bus pridėta pire robotuko) daugkartine šluoste.
Šiaip nieko čia sudėtingo, kai atidirbi techniką, tai viskas ok smile.gif

Vakar užsisakiau bandomąjį, tai labai atkalbėjo nuo plaunamo, sakė tik nedideliam plotui, o pas mus valomo ploto apie 100 kv. Nors pagal mano supratimą apie švarą, tai siurblenimo nepakaknka, prasiurblenus vistiek eisiu plauti. Įvertinsiu pradžiai siurbimą. O išplauna visiškai švariai?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 09, 09:58)
Vakar užsisakiau bandomąjį, tai labai atkalbėjo nuo plaunamo, sakė tik nedideliam plotui, o pas mus valomo ploto apie 100 kv. Nors pagal mano supratimą apie švarą, tai siurblenimo nepakaknka, prasiurblenus vistiek eisiu plauti. Įvertinsiu pradžiai siurbimą. O išplauna visiškai švariai?

Kai kasdien leidi robotuką - tai švara išsilaiko. Aišku, jei pritaškyta ir pridžiūvę, reik ranka prieš tai pavalyti. Kadangi mano svetainėje dideli 5 langai - man buvo aktualu, kad įėjus prieš šiesą nesimatytų dulkės - mane tenkina
Atsakyti
Sveikos,
Įsigijome nelabai seniai Braava380. Turim dar ir roomba iš anksčiau. Bet va bėda - po kelių savaičių pradėjo Braava nesiorientuoti kambariuose. Lyg kūbo signalo nepagauma - plauna tik labai mažą plotą, sukasi aplink savo ašį, kartais atbulom varo. Ką daryti? unsure.gif Vešiu aišku garantiniam, bet gal kam taip buvo ir lengvai išsisprendė problema?... Noriu švariu grindu be kibirų tampymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(t3ster @ 2014 10 08, 23:48)

Aciu. Aukstokas :/
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 09, 19:40)
Sveikos,
Įsigijome nelabai seniai Braava380. Turim dar ir roomba iš anksčiau. Bet va bėda - po kelių savaičių pradėjo Braava nesiorientuoti kambariuose. Lyg kūbo signalo nepagauma - plauna tik labai mažą plotą, sukasi aplink savo ašį, kartais atbulom varo. Ką daryti? unsure.gif Vešiu aišku garantiniam, bet gal kam taip buvo ir lengvai išsisprendė problema?... Noriu švariu grindu be kibirų tampymo bigsmile.gif

Gal kubo batareika baigiasi? Nors tik kelios savaitės - neturėtų būti. Bet patikrinti verta.
Atsakyti
QUOTE(Lattina @ 2014 10 09, 20:01)
Aciu. Aukstokas :/

Super robotukas, labai dziaugiuosiu thumbup.gif
Samsungas nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 09, 19:40)
Sveikos,

Sveikos merginos,
man tokia pati problema (aš apie Braava 380). Bet kadangi naudoju tik savaitę, tai patirtis nedidelė. Kiek pastebėjau, labai svarbu kad iš karto susišnekėtų su navigatoriumi, jei nesusišneka, tai malasi aplinkui. Dabar bandau atidirbti sistemą, kur tą navigatorių statyti, ir kad vaikai neimaliotų, ir kad lubos būtų lygios, ir kad reikiamą plotą apimtų. Valant sausa programa signalą lygtai sunkiau pagauna, gal man taip tik pasirodė.

Gal kas galit pasakyti iš patirties kokiu spinduliu veikia Braava, kažkur skaičiau lygtai 7 m ?
Atsakyti
Kaip žinoti kada reikia keisti tą baltą papildomą filtriuką?
Pas mane Samsung corner.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2014 10 10, 11:31)
Kaip žinoti kada reikia keisti tą baltą papildomą filtriuką?
Pas mane Samsung corner.

As ilgai nekeiciau, valant Samsunga prasiurbiu ji su paprasto siurblio antgaliu ir vel idedu.
Atsakyti