Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(linamog @ 2014 10 01, 09:33)
Po 7 menesiu jau tokios problemos?
Taip. Prieš tai viskas buvo gerai. o dabar ūmiai pradėjo blogėti
Atsakyti
Sakyciau, garantine problema...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 10 01, 14:25)
Sakyciau, garantine problema...

jai akumas tai ne, ko gero 6 men jam tik garantija. verysad.gif
Atsakyti
Laba, kaip supratau gaunate kažkur "pabandyti " robotukus už užstatą, gal pasakytumėte kur Kaune?Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 04, 08:24)
Laba, kaip supratau gaunate kažkur "pabandyti " robotukus už užstatą, gal pasakytumėte kur Kaune?Ačiū

o mane domina Vilniuje ax.gif
čia pas pardavėjus reikia kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 04, 09:24)

QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 04, 10:17)
o mane domina Vilniuje ax.gif
čia pas pardavėjus reikia kreiptis?

Reik kreiptis į pardavėjus - siunčia visur. Viskas tik derybų klausimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 04, 13:02)
Reik kreiptis į pardavėjus - siunčia visur. Viskas tik derybų klausimas wink.gif

Sudėtinga su tais siutimais, o gal kas žinote kur kaune galima pažiūrėti demonstraciją(bet po kambarį ), ir plovimas ypač domina.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 05, 10:48)
Sudėtinga su tais siutimais, o gal kas žinote kur kaune galima pažiūrėti demonstraciją(bet po kambarį ), ir plovimas ypač domina.

Nikeo sudėtingo - man į Klaipėdą siuntė. Kur Kaune pažiūrėt - nežinau. Nebent pas ką nors į svečius prašytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 05, 11:52)
Nikeo sudėtingo - man į Klaipėdą siuntė. Kur Kaune pažiūrėt - nežinau. Nebent pas ką nors į svečius prašytis smile.gif

Bet tai jeigu prašysiu siurbiantį ir plaunantį atsiųsti-sutiks? O reikia padengti pristatymo ir grąžinimo išlaidas. o paskui nėra problemų kaip su topshopu kai reikia grąžinti, nepriima ar pan?Ir su užstato grąžinimu?
Jie siunčia naujus ar spec "bandomuosius"?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 06, 10:44)
Bet tai jeigu prašysiu  siurbiantį ir plaunantį atsiųsti-sutiks? O reikia padengti pristatymo ir grąžinimo išlaidas. o paskui nėra problemų kaip su topshopu kai reikia grąžinti, nepriima ar pan?Ir su užstato grąžinimu?
Jie siunčia naujus ar spec "bandomuosius"?

Jums tereikia paskambinti ir susitarti smile.gif Man siuntė ir tokį, ir tokį kartu. Be jokio užstato, tik nusiunčiau savo skanuotą ATK. Reikėjo susimokėti tik už siuntimą - apie 25lt. Siunčia bandomuosiu, naujausių modelių dažniausiai neduoda smile.gif Bet pardavėjai nesikandžioja, su normaliai bendrauja telefonu - juk jie suinteresuoti parduoti, tai todėl duoda ir pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2014 10 06, 09:16)
Jums tereikia paskambinti ir susitarti smile.gif Man siuntė ir tokį, ir tokį kartu. Be jokio užstato, tik nusiunčiau savo skanuotą ATK. Reikėjo susimokėti tik už siuntimą - apie 25lt. Siunčia bandomuosiu, naujausių modelių dažniausiai neduoda smile.gif Bet pardavėjai nesikandžioja, su normaliai bendrauja telefonu - juk jie suinteresuoti parduoti, tai todėl duoda ir pabandyti smile.gif

Ačiū bandysiu. Ir dar kaip suprantu jei perkat plaunamą tai pirmiausiai išsiurblenti su paprastu siurbliu, ir kas kambarį nuimti ir išplauti pašluostę?taip?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2014 10 06, 12:26)
Ačiū bandysiu. Ir dar kaip suprantu jei perkat plaunamą tai pirmiausiai išsiurblenti su paprastu siurbliu, ir kas kambarį nuimti ir išplauti pašluostę?taip?

Pas mane valomo ploto apie 100kv.m. Pagrindinis plotas, kuris valomas kasdien - svetainė su virtuve - apie 40 kv.m. Pradžioj dedu braava sausu valymu( balta šluostė). Man patinka vienkartinės swiffer servetėlės, bet kažkaip paskutiniu metu dingusios iš thomas philips prekybos. Po to dedu šlapią valymą su mėlyna( bus pridėta pire robotuko) daugkartine šluoste.
Šiaip nieko čia sudėtingo, kai atidirbi techniką, tai viskas ok smile.gif
Atsakyti