didelio skirtumo tai pirmo ir antro xiaomi nėra, tik tas valymas su šluoste, pats siurbimas tai niekuo perdaug nesiskiria, šiaip realiai jie abu silpnokai siurbia palyginus pvz su neato
Sveikos damutes,noriu nusipirkti ta išgirtaji pagalbininka,bet noriu to kuris siurbia ir plauna.Gyvenu 45 kv.bute kilimas tik 1 nedidelis,bet man reikia informacijos del plovimo.Mano seimyna megsta vaikscioti basi tai lieka pedos ant laminato o mane ziaurei erzina.Ar isplauti tas pedutes siurbliai?Ačiū už atsakyma.
</p>
Dabar bet kuri siurbli pirkciau su pratesta garantija. Va remonte sedi Neato Signature XV, atidirbes 3 metus.
Xiaomi prekiauja tokia latvių kompanija per kažkokius atstovus Lietuvoje. Greičiausiai, remontas būtų Latvijoje. Per vietinius atstovus.
O jus sakykit ar galit rekomenduoti antros kartos xiaomi robota, ar ieskot kazko kito, nes mane labiausiai neramina tai tie visi error'ai kuriuos jis meto laikui begant, bent jau kiek ziurejau youtube. Ar is praktiktos cia turinciu sita robota , buvot susidure su gedimais ar visi esat patenkinti?
Nuomone?
Roomba 615 bandytas be garantijos ar verta rinktis toki?
ar vistik be garantijos, kad ir puse kainos nevertas demesio?
ir dar ar modelis jau neatgyvenes?
aciu, kas pasisakys
Xiaomi remontuoja https://siurblysrobo...obotu-remontas/ kolega prieš kokius metus tvarkė laseri tai kažkas 30 ar 40€ nes galvojo irgi su šimtine atsisveikinti reikės, sutvarkė per porą dienų.