Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Sveiki, Nicka1,o kas robotukui pasidarė?  Maniškis irgi sudurniavo,t.y. kurį laiką kažkodėl,kai įjungiu siurbimui,reikalauja įjungti siurblį pirmiausia per On/off mygtuką. Nors jis visad būna On pozicijoje. Po šito veiksmo dažniausiai rodo,kad batarkė visai išsikrovus, leidžiu krautis,bet jis kažkokiu būdu 'užmiega',keletą kartų jį vis reikia pažadinti nuspaudžiant namų valymo mygtuką :hmm:  Ant nosies ir 2 metų terminas, ko gero reik skubintis priduot garantiniam

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 24 spalio 2018 - 22:12

Sveiki, Nicka1,o kas robotukui pasidarė?  Maniškis irgi sudurniavo,t.y. kurį laiką kažkodėl,kai įjungiu siurbimui,reikalauja įjungti siurblį pirmiausia per On/off mygtuką. Nors jis visad būna On pozicijoje. Po šito veiksmo dažniausiai rodo,kad batarkė visai išsikrovus, leidžiu krautis,bet jis kažkokiu būdu 'užmiega',keletą kartų jį vis reikia pažadinti nuspaudžiant namų valymo mygtuką :hmm:  Ant nosies ir 2 metų terminas, ko gero reik skubintis priduot garantiniam

Čia labiau panašu, kad sudurniavo ne robotukas, o tiesiog jo akumuliatorius jau į pabaigą. Net oficialiam neato puslapy rašo, kad normalus akumuliatoriaus tarnavimo laikas 1,5 - 2 metai, bet yra rašiusių, kad ir po 2 metų puikiai dirbo. Čia aišku ir nuo naudojimo priklauso. Pabandykit kreiptis į garantinį, bet kiek žinau, akumuliatoriams garantija duoda trumpiau, nei pačiam robotui (berods ilgiausiai metams, Lietuvos pardavėjai dažniausiai 6 mėn.) Sėkmės Jums  :4u:​ 

Atsakyti

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicka1: 29 spalio 2018 - 16:05

Noriu pagirti Neato servizą. Pirkau iš angliško Amazon. Jam sugedus servizas atsiuntė etiketę jam išsiųsti per UPS ir vos gavę atsiuntė man naują siurblį. Viskas užtruko gerą savaitę.

Klausiate kas nutiko mano Neato. Siurblys nukrito nuo laiptų. Negaliu pasakyt kodėl taip atsitiko. Mes jį naudojom gal pusę metų vienam aukšte, o kai pabandėm antrame jis nukrito. Gali būt, kad sensoriai buvo apsinešę dulkėm. Čia daugiau nelaimingas atsitikimas gavos. Įsivaizduoju LT mums jo nieks nebūtų net tvarkę, sakytų mūsų kaltė, o ten va net naują gavom  :)

Aplamai esu labai patenkinta šiuo išradimu. Kitų nesu bandžius, Neato ir uošviams nupirkau. Turim D5 ir D7.

Atsakyti

Klausiate kas nutiko mano Neato. Siurblys nukrito nuo laiptų. Negaliu pasakyt kodėl taip atsitiko. Mes jį naudojom gal pusę metų vienam aukšte, o kai pabandėm antrame jis nukrito. Gali būt, kad sensoriai buvo apsinešę dulkėm. Čia daugiau nelaimingas atsitikimas gavos. Įsivaizduoju LT mums jo nieks nebūtų net tvarkę, sakytų mūsų kaltė, o ten va net naują gavom :) Aplamai esu labai patenkinta šiuo išradimu. Kitų nesu bandžius, Neato ir uošviams nupirkau. Turim D5 ir D7.
Oho,kokie nuotykiai jūsiškio roboto :D Pastebėjau ir aš,kad kartais bebaimis būna ir įsibėgėjęs nuvažiuoja nuo slenksčio. Mnarka, ačiū,nuspėjot bėdą. Parašiau pardavėjui, jis patvirtino,kad 'the battery is undercharged so the device thinks the main switch is OFF'. Ačiū Dievui,tik tiek :D P.s. pradedu nedrąsiai svajoti apie plaunantį :rolleyes: gal kada nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 29 spalio 2018 - 21:50

Nusprendėm ir mes įsigyti siurblį robotą. Aišku perskaičiau visą šį forumą, peržiūrėjau galybę video medžiagos youtube ir vistik nusprendėm pirkti Neato D7. Nežinau kodėl prieš tai forume buvo labai aukštinamas Ilife x620? Nors kaina ir išmatavimai (būtent dėl aukščio, nes tilpo po miegamo lova) buvo viliojantys, pasižiūrėjus video visiškai atsisakėme minties pirkti šį robotą. Siurbimo rezultatai visiškai nesužavėjo. Taigi nusprendėm senukuose nusipirkti padukų lovos paaukštinimui ir tiesiog pakelti šiek tiek lovą (trūko 6mm :D) Šiandien pagaliau atsiuntė mūsų nusižiūrėtą Neato, tai pirmas įspūdis buvo wow. Namus išsiurbė puikiai net eco režime. Važiuoja visur, ir per slenkstukus, ir per plyteles - akmenukus prie židinio be jokių strigimų. O labiausiai sužavėjo tobulas buto plano nuskaitymas ir sistemingas siurbimas pasirinktais plotais. Garsas irgi neerzina, galima žiūrėt tv net nereikia pasigarsint. Žodžiu likome sužavėti ir visiškai nesigailim, kad pirkom būtent šį modelį.

P.s. pirkome iš https://www.myrobotcenter.eusu 5 metų garantija ir dar papildomais 6 filtrais ir 2 šepetėliais už 679€. (Dabar išvis berods už 649€ parduoda). Atsiuntė per 6 d.d.  :rolleyes: 

Atsakyti

Oho,kokie nuotykiai jūsiškio roboto :D Pastebėjau ir aš,kad kartais bebaimis būna ir įsibėgėjęs nuvažiuoja nuo slenksčio. Mnarka, ačiū,nuspėjot bėdą. Parašiau pardavėjui, jis patvirtino,kad 'the battery is undercharged so the device thinks the main switch is OFF'. Ačiū Dievui,tik tiek :D P.s. pradedu nedrąsiai svajoti apie plaunantį :rolleyes: gal kada nors?

Mano Roombai kas du metus naują pirkau, dabar jau trečias kartas, įdomu kiek dar pratems robotas.

Plaunantys ne tokie brangūs, tad drąsiai. Tik reikia prieš tai gerai išsiurbti, kitaip išmozos dulkes ant grindų, jei kokia savaite nesiurbtos grindys.

Atsakyti

Atėjo metas įsigyti ir mums siurblį plovėją, gal kas patartų kuris patikimas, jam tektų išplauti 100kw plytelių ir dar + parketo. Neato Botvac Connected naudojam siurbimui, dirba puikiai.

Atsakyti

Man atrodo, tokio nėra, vien dėl vandens kiekio reikalingo tokiam plotui  :unsure: Bet jei rasit pasidalinkit

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 10 20, 13:01)
Aciu uz atsakyma, tiesa dar atsiliepimas is kitu zmoniu, kas turi ta senesni modeli, kad susiurbia tik dulkes, trupiniu, zemiu nelabai iveikia.

Buvo pirktas 2017 12 mėn pabaigoj taip Dirt Devil. Modelio nepamenu
Atsakyti

Ar patentkinta tuo Dirt Devil?

Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2018 11 19, 13:41)
<p>Ar patentkinta tuo Dirt Devil?</p>

Jei manęs klausiat. Nebuvau patenkinta. Gražintas buvo dėl skilusio dangtelio
Atsakyti