Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Gal kas pasodalintu nuomone apie Xiaomi mi siurbli robota? Aciu 4u.gif
Atsakyti

DEKUI Jums uz nuoroda, ka tik uzsisakiau. buvau jau apsisprendusi pirkti Lietuvoje Neato D85 uz beveik 600€, o kai pamaciau Jusu nuoroda, isigijau Neato D5 uz 476€ jau su pristatymu, 5m garantija ir kaip rasote priedu komplektu. Super!  

Atsakyti
QUOTE(detta.007 @ 2018 09 01, 20:19)
<p>DEKUI Jums uz nuoroda, ka tik uzsisakiau. buvau jau apsisprendusi pirkti Lietuvoje Neato D85 uz beveik 600€, o kai pamaciau Jusu nuoroda, isigijau Neato D5 uz 476€ jau su pristatymu, 5m garantija ir kaip rasote priedu komplektu. Super!  </p>

Pamatysit, atsidžiaugt negalėsit mirksiukas.gif Mano vyras, skeptiškai žiūrintis į tokias mandrybes, dabar sako, kad tai kažkoks 8 pasaulio stebuklas biggrin.gif

Man dabar jau reikia plaunančio siurblio. Kas turit, kokius rekomenduojat?
Atsakyti

D85 jau visiška seniena, džiaukitės kad nenusipirkot. Seno modelio baterijos, daug mažesnė galia, nėra wifi. Visiškas dinozauras šitas modelis lyginant su neato D5, xiaomi ar ilife siurbliais.

Atsakyti

O koki geriausia rinktis is siu  neato D5, xiaomi ar ilife?

Atsakyti
QUOTE(selecta @ 2018 09 24, 09:14)
<p>D85 jau visiška seniena, džiaukitės kad nenusipirkot. Seno modelio baterijos, daug mažesnė galia, nėra wifi. Visiškas dinozauras šitas modelis lyginant su neato D5, xiaomi ar ilife siurbliais.
</p>

O kokia nauda is wifi?
Atsakyti

O koki geriausia rinktis is siu  neato D5, xiaomi ar ilife?

Kainos kokybės prasme manau Ilife x620 geriausias variantas. Toliau xiaomi ir Neato.

Atsakyti

O kokia nauda is wifi?

Naudos iš wifi daug nėra tiesiog yra tokia funkcija ir viskas. Na pliusas kad matosi baterijos ikrovimo statusas, kaip siurblys vazineja, galima is telefono startuoti, wifi neesminis skirtumas tarp D5 ir D85 esmė baterija ir galingumas.

Atsakyti
https://www.amazon.c...K...A1OLE&psc=1

Kaip manot, cia gera kaina 300 sv? Kaip su garantija kai siunties is anglijos?
Atsakyti
O kur perkat?lt?ar sounciates?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 09 24, 13:08)
O kokia nauda is wifi?

Galima paleist siurblį kad ir iš darbo. Grįžtat namo, namai švarūs. Bet aš šios funkcijos nenaudoju, nes vaikai, grįžę po pamokų tokį jovalą namie padaro, kad tam vargšui siurbliui vietos siurbt nebelieka 🤣
Papildyta:
QUOTE(ramuner @ 2018 09 28, 08:38)
https://www.amazon.c...K...A1OLE&psc=1

Kaip manot, cia gera kaina 300 sv? Kaip su garantija kai siunties is anglijos?

Čia D3? Jis neturi šoninio šepetėlio, berods unsure.gif
Atsakyti

Kainos kokybės prasme manau Ilife x620 geriausias variantas. Toliau xiaomi ir Neato.

O kaip Jūs surikiuotumėt ne kainos ir kokybės prasme, o tiesiog kokybės. Galbūt teko tuos modelius išbandyti?

Ieškau kokybiško varianto 80 kv. butui. Grindys tik laminatas ir plytelės. Kilimų ir slenksčių nėra.

Atsakyti