Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

noriu pasidžiaugti savo pirkiniu Neato Botvac Connected ax.gif
visas nerimas dėl išeistų pinigų veltui dingo po pirmo siurbimo! mano namuose kaip niekada švaru! net kvepia gaiva kai įeini į išsiurbliuotą kambarį! linkiu visoms turėti tokį pagalbininką! kažkas tooookio! aš negaliu atsidžiaugti bigsmile.gif
džiugina visas mano Konsuelos biggrin.gif darbas, bet labiausiai nesitikėjau, kad džiaugsiuosi wi-fi funkcija. super! va, dabar kai sūnui mokslo atostogos ir visai neaišku kada jis atsikels, aš Konsuelą įjungiu darbe per savo telefoną kai sūnus jau paskambina man po pusryčių. o gavus skambutį iš vyro su prašymu išjungti Konsuelą, nes jis grįžo namo sergantis ir reikia jam ramiai pagulėti, ramiai telefonu sustabdžiau jos darbą ir nusiunčiau namo į bazę.

tikiuosi, kad Konsuela su ličio jonų baterija darbuosis mano namuose ne vienerius metus ax.gif

pati perskaičiau ir peržiūrėjau be proto daug testų, video ir apžvalgų ir pasirinkimu žiauuuriai patenkinta, nes, mano manymu, panaųią specifikaciją atitiko tik iRobot Roomba 980, bet ji brangesnė ir apžvalgų rezultatai lėmė, kad išsirinkau Neato Botvac Connected. tiesa, dar girdėjau, kad Vorwerk neblogas savo siurbimu, bet atrodo neturi wi-fi ir nepatogus konteinerio valymas ir per mažai atsiliepimų dar.

sėkmės pasirinkime visosm, svarbiausia, kad pirkinys patenkintų lūkesčius 4u.gif
Papildyta:
P.S. dabar domėsiuos grindų plovėjais ir žoliapjovėmis ax.gif ir pinigus taupysiu, nes na brangus malonumas tie robotai cool.gif
Atsakyti
As uz gera kaina gavau Neato botvac connected, naujas uz 420 eur smile.gif
Naudoju pirmam aukste kur suo buna, labai seriasi tai reikejo tokio pagalbininko. Bandziau antram aukste naudot, miegamajam yra kilimas su kutais tai pastoviai juos isiurbia ir istringa. Del to paliksiu ji tik 1a siurbliot. Pirkiniu patenkinta, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2017 01 05, 01:50)
Naudoju pirmam aukste kur suo buna, labai seriasi tai reikejo tokio pagalbininko. Bandziau antram aukste naudot, miegamajam yra kilimas su kutais tai pastoviai juos isiurbia ir istringa. Del to paliksiu ji tik 1a siurbliot. Pirkiniu patenkinta, rekomenduoju.

O kaip pagavote tokia kaina? Ne Lietuvoje pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2017 01 05, 00:50)

super kaina thumbup.gif maniskis man atsiejo uz 699 € blink.gif
smalsu kur oganizuojatės tokias nuolaidas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ralma @ 2017 01 05, 14:02)
super kaina thumbup.gif maniskis man atsiejo uz 699 €  blink.gif
smalsu kur oganizuojatės tokias nuolaidas?  ax.gif

Radau FB skelbima, mergina pardavinejo is mano miesto. Gavo vestuvems dovanu bet nusprende nepasilikt.
As dar skelbiu.lt ziurinejau skelbimus tai maciau lombarde kazkokiam irgi buvo uz nebloga kaina naujas tik paskambinus sake parduotas jau. Dar pries tai vos is vokisko amazon nenusipirkau sio siurblio, jau buvau uzsakius bet toliau ieskojau ir radus pigiau spejau atsaukt uzsakyma. Ten apie 600 eur butu su siuntimu jau.
Skelbiu dar maciau Roombos naujausia modeli uz 600 eur, kai kitur apie 1000 kaina, bet itartinai man tas skelbimas atrode. Turejo pilnos komplektacijos kelis vnt ir dar uz 550 be pakrovimo bazes, tai kazkaip nzn, nenorejau rizikuot nes is kito miesto...
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2017 01 07, 09:30)
Radau FB skelbima, mergina pardavinejo is mano miesto. Gavo vestuvems dovanu bet nusprende nepasilikt.
As dar skelbiu.lt ziurinejau skelbimus tai maciau lombarde kazkokiam irgi buvo uz nebloga kaina naujas tik paskambinus sake parduotas jau. Dar pries tai vos is vokisko amazon nenusipirkau sio siurblio, jau buvau uzsakius bet toliau ieskojau ir radus pigiau spejau atsaukt uzsakyma. Ten apie 600 eur butu su siuntimu jau.
Skelbiu dar maciau Roombos naujausia modeli uz 600 eur, kai kitur apie 1000 kaina, bet itartinai man tas skelbimas atrode. Turejo pilnos komplektacijos kelis vnt ir dar uz 550 be pakrovimo bazes, tai kazkaip nzn, nenorejau rizikuot nes is kito miesto...

aišku, ačiū už atvirumą 4u.gif
smagu, kad rizika pasiteisino thumbup.gif o ar tenkina Neato darbas?
Atsakyti
Vaje paskaitinėju temą visos perka tuos brangius siurblius o a š nei 100 Eur nekanuojantį užsisakiau , tai dabar jau kyla abejonės ar su juo viskas bus gerai ar nereiks man pačia už jį dirbti:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 01 10, 14:44)
Vaje paskaitinėju temą visos perka tuos brangius siurblius o a š nei 100 Eur nekanuojantį užsisakiau , tai dabar jau kyla abejonės ar su juo viskas bus gerai ar nereiks man pačia už jį dirbti:)smile.gif

koks jo vardas, kad toks pigus. Aš už saviškį mokėjau 2000 litų. Neato Robotica, labai džiaugiuosi ir dabar baigė vyriškis siurbt visą namą. Šaunuolis. 4u.gif
Atsakyti
ar pas kazka yra namuose ileisti I grindis radiatoriai? turejom siurbli, bet jis vis vargdavo ant groteliu uzvaziaves - ''buksuodvo'' reikia, kad ir ant kilimo uzvaziuotu be problemu, ir, kad groteles nebutu problema. Seniukas uzlinko, reikia naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2017 01 10, 17:13)
koks jo vardas, kad toks pigus. Aš už saviškį mokėjau 2000 litų. Neato Robotica, labai džiaugiuosi ir dabar baigė vyriškis siurbt visą namą. Šaunuolis. 4u.gif

Štai toks http://pigu.lt/techn...amp;mid=8808033

Šiandien gavau tai "tarnas" išsiurbė du kambarius sunku kažką dar pakomentuoti pirmas įspūdis geras. Pačiai iš paskos nereikia eit ir plaukus rankioti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip gerai išsiurbia po lovą super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ralma @ 2017 01 05, 14:02)
super kaina thumbup.gif maniskis man atsiejo uz 699 €  blink.gif
smalsu kur oganizuojatės tokias nuolaidas?  ax.gif

Pas mus kainos gerokai užlenktos, Neato Robitic Connected 498 EUR, į ES šalis siunčia nemokamai
https://www.haushalt...nnected-d3.html
Atsakyti