Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Danute Ko @ 2016 11 09, 10:54)
Visą laiką ant pakrovėjo. Sugalvosi siubt , o ji išsikrovęs. Negi lauksi kol pasikraus:)

Taip laikydama siurblį sugadinau jo bateriją.
Atsakyti
Sveiki, būčiau dėkinga už komentarus apie Philips fc8810/01 verta pirkti/neverta? Plotas nedidelis, laminatas
Atsakyti
QUOTE(kutuciuke @ 2016 11 24, 16:06)

Nemanau, kad del to.
Atsakyti
QUOTE(kutuciuke @ 2016 11 24, 17:06)

Pas mane Samsungas jau trys metai visada ant pakrovėjo. Kol kas baterijai nieko nenutiko.
Atsakyti

Šiaip turi būti parašyta kaip laikyti

Atsakyti
QUOTE(kutuciuke @ 2016 11 24, 16:06)

Abejoju, kad tai itakojo. Patys pardavejai sako, kad siurblys turi buti pastoviai stoteleje. Kaip mums aiskino, net jei ir isvaziuojate 2 savaitem visvien palikite, nebent menesiui ir pan, tada patraukt nuo stoteles ir isjungti pagrindini migtuka, kuris visiskai isjungia siurbli.
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite sio modelio dulkiu siurbli
Vorwerk Kobold VR200
Kokie butu pastebėjimai? Ar geras?
Atsakyti
QUOTE(sigiukx79 @ 2016 11 29, 17:31)
Sveiki, gal kas turite sio modelio dulkiu siurbli
Vorwerk Kobold VR200
Kokie butu pastebėjimai? Ar geras?

Sveiki, bandem is roboshop.lt Vorwerk ir Neato D85. Tai mano nuomone Vorwerk geresnis, geriau visur pravaziuoja, nepasiklysta. Ir dizainas man jo geresnis. Tik kaina didesne. Ai ir musu 60kv buta neissiurbia vienu kartu, grizta pasikraut. O Neato issiurbia vienu kartu. Tik Neato idomiai vazineja, dazniau ji reikejo "gelbet" nes uzstrikdavo. Na bet pas mus daug trikdziu bute. Vien del to labiau noreciau Vorwerk, bet deja del kainos skirtumu apsisprendem pirkt vis delto Neato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija1989: 06 gruodžio 2016 - 12:31

Nu ką mano Roomba atitarnavo 3,5 metų ir dabar baterija tik 30 minučių laiko. 

Atsakyti
Mergaites, pagaliau ir as turiu naujaja Roomba, siurbliuoja, nusedus grizta pasikraut ir...viskas. Darbo pasikrovus nepradeda. Ar reikia nustatyt? Ar kazko nemoku? Ar kazkas negerai siurbliui?
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2016 12 31, 10:26)
Mergaites, pagaliau ir as turiu naujaja Roomba, siurbliuoja, nusedus grizta pasikraut ir...viskas. Darbo pasikrovus nepradeda. Ar reikia nustatyt? Ar kazko nemoku? Ar kazkas negerai siurbliui?

O modelio aprasyme raso, kad turi pratesti darba? Bet juk Roomba siurbia chaotiskai, ne sistemingai...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 12 31, 12:24)
O modelio aprasyme raso, kad turi pratesti darba? Bet juk Roomba siurbia chaotiskai, ne sistemingai...

Neraso ax.gif , as pati taip sumaniau unsure.gif
Atsakyti