QUOTE(gitulia @ 2014 09 01, 13:58)
Gal kazkiek garsesnis, bet abu triuksmauja. Lengviau butu lyginti jei abu kartu buciau gavusi, dabar jau pasimirso kaip irobot triuksmavo

Neato gavau senuka, Signature modeli, tai jo siurbimo kokybe nebuvo superine, irobot paliko maziau dulkiu (bet irobot gavau pati naujausia modeli, tai jis svarus neuzsiterses dar buvo, akumas naujas ir pan.), bet vien tai, kad neato vaziuoja be jokiu strigimu per visus kilimus ir labai tvarkinga trajektorija, nesiblasko kur nors atsitrenkes, o gana tikslingai apvaziuoja visa patalpa ir jos uzkampius, tai man atrodo, kad vis tik ties neato apsistosiu, bet imsiu naujausia modeli
siandien ir as ziurejau nauja neato, man jis tikrai patiko, bet jei pirkciau, tai su dviem skitringais sepeteliais, tai iseina tas pats brangiausias modelis virs 2000 lt, na man tiek tikrai gaila isleisti
Dabar suku vis galva ar paimti naudota

kaina per puse mazesne nei parduotuveje naujo, vaziuosiu apziuresiu, man tik dar va toks klausymas jeigu ji buvo numete ar trinktelejo su ar siaip ,,smegenis" jo nelabai gerai veikia, matysis tai kai ijungsi siurbli, ar jis vistiek araziai vazines, tik gal ne taip ,,teisingai" (nezinau ar suprantamai parasiau savo pamastymus )
Na ir dar turiu kita varianta nusipirkti sena modeli, bet nauja su garantija arba nauja modeli be garantijos, bet uz puse kainos