Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(4 drugeliai @ 2016 05 17, 07:03)
bigsmile.gif geris, kad uzlipa. Dar klausimas ar jame montuojasi papildomi soniniai sepeteliai? Nes Neato tik to ir trukdavo.

Ne, nera galimybes primontuot soniniu. Yra keli Neato modeliai su soniniu sepeteliu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 17, 08:07)
Ne, nera galimybes primontuot soniniu. Yra keli Neato modeliai su soniniu sepeteliu.

Linamog, gal gali įdėti savo modeliuko nuotrauką, kaip su garsu? Labai garsiai siurbia?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 05 17, 09:28)
Linamog, gal gali įdėti savo modeliuko nuotrauką, kaip su garsu? Labai garsiai siurbia?

Cia nuo 4.15, garsas nemazas. Telefonu susikalbeti salia sunkoka.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 17, 09:27)

va mane garsas labiausiai ir gazdina g.gif
Atsakyti
Nezinau, turiu Neato D85, tai tas garsas tikrai nera toks baisus, ir uz tikra siurbli tikrai daug tyliau dirba. Telefonu susisneku, televizoriu girdime, vaikai net ir miega, kol ir siurbia. Cia gi siurblys, tai kaip jis gali tyliai dirbti? biggrin.gif
Atsakyti
As lyginu Samsung Navibot su Neato, tai Samsung keliagubai tylesnis buvo.
Atsakyti
Ar esat kas pirkę pakaitines baterijas ebay ar amazon? Ar gera kokybė? Lietuvoj kaina kosminė wink.gif doh.gif Net oficialiame vokiečių tinklapyje baterija 15 eur pigesnė nei Lietuvoj, tik kad siuntimas prisideda. Kalbu apie braava380
Atsakyti
Sveiki, mes taip pat labai norim įsigyti siurblį robotą. Iš roboshop.lt buvom pasiskolinę NEATO D85, labai patiko, kaip ir planavau pirkti, bet vyras dar tokį pasiūlė: http://lazyhouse.lt/...yle/?basecat=14
nes jis dar ir drėgnai valo. Gal kas bandėt? ar pasiteisino? O gal geriau pirkti 2 atskirai - siurbiantį ir plaunantį?
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2016 05 19, 15:11)
Ar esat kas pirkę pakaitines baterijas ebay ar amazon? Ar gera kokybė? Lietuvoj kaina kosminė wink.gif doh.gif Net oficialiame vokiečių tinklapyje baterija 15 eur pigesnė nei Lietuvoj, tik kad siuntimas prisideda. Kalbu apie braava380

Pirkau savo bravai is ebay. Kaina trigubai pigesne, bet vizualiai nesiskiria niekuo. Plovejas dirba puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 30 gegužės 2016 - 18:16
QUOTE(Čiumeka @ 2016 05 30, 14:44)
Sveiki, mes taip pat labai norim įsigyti siurblį robotą. Iš roboshop.lt buvom pasiskolinę NEATO D85, labai patiko, kaip ir planavau pirkti, bet vyras dar tokį pasiūlė: http://lazyhouse.lt/...yle/?basecat=14
nes jis dar ir drėgnai valo. Gal kas bandėt? ar pasiteisino? O gal geriau pirkti 2 atskirai - siurbiantį ir plaunantį?

kažkaip nerašo dB, kai siurbia. Mano nuomone, du viename nebūna geras variantas, nors gal?
Mes problemą sprendėm taip - ėmėm plovėją Braava ( nes jis valo drėgnai ir labai tylus), o siurblį ėmėm pakraunamą electrolux'ą su ličio baterijom - namą išsiurbiu per 10 min.

Dėkui gitulia - bandysiu ir aš užsakinėt iš ebay. Dar bandysiu ir ratus paimti, nes baigias nusidėvėt, o čia keist bus brangu ( jau vieną kartą keitėm, kai buvo dar garantinis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 31 gegužės 2016 - 16:27
QUOTE(dolile @ 2016 05 31, 18:27)
kažkaip nerašo dB, kai siurbia. Mano nuomone, du viename nebūna geras variantas, nors gal?
Mes problemą sprendėm taip - ėmėm plovėją Braava ( nes jis valo drėgnai ir labai tylus), o siurblį ėmėm pakraunamą electrolux'ą su ličio baterijom - namą išsiurbiu per 10 min.
Dėkui gitulia - bandysiu ir aš užsakinėt iš ebay. Dar bandysiu ir ratus paimti, nes baigias nusidėvėt, o čia keist bus brangu ( jau vieną kartą keitėm, kai buvo dar garantinis)

Kurį Bava modeliuką turit? Ar patenkinti?
Atsakyti
QUOTE(Čiumeka @ 2016 06 01, 08:33)
Kurį Bava modeliuką turit? Ar patenkinti?

braava 380
Atsakyti