QUOTE(Oraia @ 2016 02 11, 09:37)
Pasisakysiu ir aš apie robotuką.
Vis pasvajodama apie robotuką nusižiūrėjau Roombą 980. Gavau vakar. Ir didesnio nusivylimo negalėjau apturėti.... Daug Youtube filmukų peržiūrėjau ir atsiliepimų perskaičiau, bet niekur neradau, kad jis nesiurbia žemių. Na, ta prasme, kai grįžti namo iš kiemo ir su batais atkeliauja smulkaus purvo. Tai vat man robotukas pro tokius praeina kaip pro švarias grindis, o smulkios žemelės lieka... Siurbia jis pūkus, o matomo purvo ne. GAl kam yra taip buvę? ar čia taip turi būti?? nes gal aš per daug noriu?? bet mano planas toks ir buvo- robotukas prasiurbia, o aš tik su drėgna šluoste po to praeinu. Kas turi patirties, sakykit, gal aš per daug noriu???
Pas mane kitas, senas modelis, bet tikrai siurbia žemę. Bent jau per 3 metus nepastebėjau, kad liktų kur žemės. Ne iš karto, žinoma, bet daug kartų pravažiuoja ir švaru.
Pripratau prie chaotiško judėjimo roombos ir scoobos, kad visur įlis ir nereikia sukti galvos, tai dabar su braava kankinuosi. Negali aplink kilimą važinėti, vis įstringa vienoje vietoje - metro pločio jai maža

vis tenka perkelti. Važiuoja teisingai tiktai ten, kur sienos tiesios ir be baldų.