Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(eLaura @ 2016 02 11, 01:07)
Argumentai: nebereikia paprasto siurblio. Ji naudojame sofai arba sienines spintos begeliams issiurbti. Kol robotukas siurbia, as atlieku kitus darbus. Nereikia tampyti baisaus laido, uzkliuti...

Labai ačiū už mintis
Atsakyti
ir kas pasakys, kokį geriausiai pirkt unsure.gif

visada galvojau apie roomba, bet kiek skaitau lyg ir neato geresnis g.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš apie robotuką.
Vis pasvajodama apie robotuką nusižiūrėjau Roombą 980. Gavau vakar. Ir didesnio nusivylimo negalėjau apturėti.... Daug Youtube filmukų peržiūrėjau ir atsiliepimų perskaičiau, bet niekur neradau, kad jis nesiurbia žemių. Na, ta prasme, kai grįžti namo iš kiemo ir su batais atkeliauja smulkaus purvo. Tai vat man robotukas pro tokius praeina kaip pro švarias grindis, o smulkios žemelės lieka... Siurbia jis pūkus, o matomo purvo ne. GAl kam yra taip buvę? ar čia taip turi būti?? nes gal aš per daug noriu?? bet mano planas toks ir buvo- robotukas prasiurbia, o aš tik su drėgna šluoste po to praeinu. Kas turi patirties, sakykit, gal aš per daug noriu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oraia: 11 vasario 2016 - 09:49
galiu pasidalinti savo įspūdžiais apie Philips FC8820. Jis turi du šoninius šepetukus, bet neturiu šepečio ties siurbimo anga. Nuo tų mažų šepetėlių kartais reikia nuimti ilgus plaukus. Siurbia gerai. Žemes susiurbia puikiai, net tokius daikčiukus kaip plaukų gumytės susiurbia. Nesusiurbtų gal kokių miltų, ar bent jau švariai nesusiurbtų... važinėja jis visaip ir chaotiškai ir sistemingai, nes turi 4 rėžimus ir juos kaitalioja pagal patalpą. Neužgriebia kampų ir prie pat sienos. Užvažiuoja ant maždaug 2cm kliūčių, bet minkštas vonios kilimėlis jam susijaukia- žodžiu geriau kai kilimėlio nėra. Kartais ilgai neranda savo "namuko" pvz jei jam baterija baigiasi kitame kambaryje, tai malasi gana ilgai kol pagauna ryšį su savo stotele. Labai gerai, kad yra žemas ir puikiai palenda po sofa ir foteliais. (šiuo aspektu Neato mums atkrito). Bendrai esu labai patenkinta, nes man jis dielis pagalbininkas palaikyti švarą 4 kambarių bute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 11 vasario 2016 - 10:25
QUOTE(Margareta @ 2016 02 11, 10:22)
galiu pasidalinti savo įspūdžiais apie Philips FC8820. Jis turi du šoninius šepetukus, bet neturiu šepečio ties siurbimo anga. Nuo tų mažų šepetėlių kartais reikia nuimti ilgus plaukus. Siurbia gerai. Žemes susiurbia puikiai, net tokius daikčiukus kaip plaukų gumytės susiurbia. Nesusiurbtų gal kokių miltų, ar bent jau švariai nesusiurbtų... važinėja jis visaip ir chaotiškai ir sistemingai, nes turi 4 rėžimus ir juos kaitalioja pagal patalpą. Neužgriebia kampų ir prie pat sienos. Užvažiuoja ant maždaug 2cm kliūčių, bet minkštas vonios kilimėlis jam susijaukia- žodžiu geriau kai kilimėlio nėra.  Kartais ilgai neranda savo "namuko" pvz jei jam baterija baigiasi kitame kambaryje, tai malasi  gana ilgai kol pagauna ryšį su savo stotele. Labai gerai, kad yra žemas ir puikiai palenda po sofa ir foteliais. (šiuo aspektu Neato mums atkrito). Bendrai esu labai patenkinta, nes man jis dielis pagalbininkas palaikyti švarą 4 kambarių bute.

Skaitau ir pavydžiu... Nes išleidus nemenką sumą pinigų labai apmaudu, kai daiktas nepatenkina lūkesčių.
Pas mane visur po namus ropojantis mažylis, tad norėjau švarių grindų vien dėl mažojo... O dabar po siurblio turiu dar su šluota praeiti...
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 02 11, 09:37)
Vis pasvajodama apie robotuką nusižiūrėjau Roombą 980. Gavau vakar. Ir didesnio nusivylimo negalėjau apturėti.... Daug Youtube filmukų peržiūrėjau ir atsiliepimų perskaičiau, bet niekur neradau, kad jis nesiurbia žemių. Na, ta prasme, kai grįžti namo iš kiemo ir su batais atkeliauja smulkaus purvo. Tai vat man robotukas pro tokius praeina kaip pro švarias grindis, o smulkios žemelės lieka... Siurbia jis pūkus, o matomo purvo ne. GAl kam yra taip buvę? ar čia taip turi būti?? nes gal aš per daug noriu?? bet mano planas toks ir buvo- robotukas prasiurbia, o aš tik su drėgna šluoste po to praeinu. Kas turi patirties, sakykit, gal aš per daug noriu???

Pas mane kitas, senas modelis, bet tikrai siurbia žemę. Bent jau per 3 metus nepastebėjau, kad liktų kur žemės. Ne iš karto, žinoma, bet daug kartų pravažiuoja ir švaru.

Pripratau prie chaotiško judėjimo roombos ir scoobos, kad visur įlis ir nereikia sukti galvos, tai dabar su braava kankinuosi. Negali aplink kilimą važinėti, vis įstringa vienoje vietoje - metro pločio jai maža doh.gif vis tenka perkelti. Važiuoja teisingai tiktai ten, kur sienos tiesios ir be baldų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo s2002m: 11 vasario 2016 - 14:31
QUOTE(Oraia @ 2016 02 11, 09:37)

Ojei, labai blogai. Pas mane zemes visos susiurbtos. Iskratau talpa pilna smulkesnio ir stambesnio zvyro.
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 02 11, 10:37)

na maniskais tai siusiurbia zemes, smeliuka, nemazai suo prinesa. Visokias plauku gumutes is polovos istraukia smile.gif
Beja supratau kad mano virtuali siena veikia gerai, ten buvo Svyturio funkcija aktyvuota smile.gif ale isvale ana patalpa tada gali vaziuoti toliau smile.gif kol kas didziausia beda pakibimas ant laiptu sad.gif
Atsakyti
Turiu NEATO botvac daugiau nei metai.. Pas mus jis kaip seimos narys jau:) Neagliu pasakyti nieko blogo, ko truksta, tai plovimo f-jos smile.gif Bet pas mus nera nei vieno kilimo, vienaaukstis namas, tai 100kv/m isiurbia su viena baterijos ykrova. Superinis daiktas.
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2016 02 11, 11:36)
Skaitau ir pavydžiu... Nes išleidus nemenką sumą pinigų labai apmaudu, kai daiktas nepatenkina lūkesčių.
Pas mane visur po namus ropojantis mažylis, tad norėjau švarių grindų vien dėl mažojo... O dabar po siurblio turiu dar su šluota praeiti...

gal ne maksimalus siurbimo režimas? g.gif tiklai apmaudu... galų gale bandykit grąžinti..
Atsakyti
Sveiki, būčiau dėkinga, jei rekomenduotumėte siurblį robotuką butui, laiptų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2016 02 22, 13:22)
Sveiki, būčiau dėkinga, jei rekomenduotumėte siurblį robotuką butui, laiptų nėra.

http://www.samsung.c.../VR20H9050UW/SB
http://www.samsung.c...t_slaidi_LT.pdf
Atsakyti