Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(linamog @ 2015 12 21, 22:28)
Nes varle.lt gera kaina, ir tenkino charakteristikos. Uz pratesta garantija mokejom apie 50 euru.
Kol kas nelabai susikalbam su juo - krovem, kol parode pilna uzkrovima, paleidom siurbti, pasiurbe apie 10min ir issikrove. I baze pats nenuvaziuoja. Rytoj duosiu antra sansa. Bet kol kas nesuprantu, kas jam su galva ten darosi.

Gal per pirmus kartus pilnai nepasikrovė unsure.gif Taip pas mane bent jau roomba elgiasi.

Aš prigriebiau Braava 320 parketui blush2.gif Norėjau naujo Braava 390, bet brangesnis jis, o parketo nedaug pas mane, beveik visur tik aplink kilimus apeiti.
Stebina naujas Scooba 450 - atsiliepimai ne per geriausi, tik kaina daug didesnė negu senesnių modelių doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2015 12 22, 10:19)
Gal per pirmus kartus pilnai nepasikrovė  unsure.gif  Taip pas mane bent jau roomba elgiasi.

Panasu, kad taip ir buvo. Dabar siurbia ilgai, prisiurbia daug, nors paleidziu kasdien. Labai triuksmingas, su Navibot nepalyginsi.
Atsakyti
Sveikos ,
Gal kuri turite toki robotuka, noreciau atsiliepimu ax.gif
https://www.topocent...930l3s-xsb.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbamm: 28 gruodžio 2015 - 13:30
QUOTE(linamog @ 2015 12 23, 20:23)
Panasu, kad taip ir buvo. Dabar siurbia ilgai, prisiurbia daug, nors paleidziu kasdien. Labai triuksmingas, su Navibot nepalyginsi.

Reziumuoju, kad esu patenkinta, baterijos uztenka visam butui 65kv.m. ir dar lieka, silikoninis septys neapsivelia plaukais, valyti praktiskai nereikia, tik iskratyti talpa ir prasiurbiu filtra su iprastu siurbliu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 12 30, 13:08)
Reziumuoju, kad esu patenkinta, baterijos uztenka visam butui 65kv.m. ir dar lieka, silikoninis septys neapsivelia plaukais, valyti praktiskai nereikia, tik iskratyti talpa ir prasiurbiu filtra su iprastu siurbliu.

o triukšmas neerzina? man tai būtų blogai, jei zirstų, televizorius girdisi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2015 12 30, 14:45)
o triukšmas neerzina? man tai būtų blogai, jei zirstų, televizorius girdisi?  g.gif

Erzina, kai paleidziu miegamajam - uzdarau duris, svetainej paleidziu, pvz, vesdama suni. Televizoriaus jau nelabai paziuresi. Ten net ne zirzimas, o sraigtasparnio garsas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 gruodžio 2015 - 18:05
Sveikos, jau seniai turiu mintį apie tokį robotuką, bet ypač vyras tikina mane, kad tai dar vienas brangus ir nelabai naudingas žaisliukas. Gal galėtumėte argumentuoti, kad tikrai taip nėra ir gal galite patarti, kur galima būtų bauti robotuką pabandymui? smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 12 11, 19:16)
Roomba susitvarkytų  su retriverio gaurais?  g.gif
to Roomba kokia siai dienai kaina?
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas turite, naudojate ar bandėte robotą siurblį Philips FC8820? Vienoje parduotuvėje apžiūrėjome gyvai ir paliko teigiamą įspūdį. "vaikšto" protingai, turi šoninius šepetukus, siurbia ir, ne kaip kiti siurbiai, neturi šepečio, iš kurio reikia nuolat šukuoti plaukus. Mes gyvūnų neturim, bet 3 ilgaplaukės namie ir mes labai šeriamės lotuliukas.gif doh.gif

kalbu apie šitą https://www.topocent...-fc8820-01.html
Atsakyti
turiu savaite laiko isigijes iRobot Roomba 886, mano atsiliepimai tokie:
Minusai: a) deja, bet virtuli svyturio siena ne visada sulaiko robota sad.gif , po keliolikos bandymu jis ja pravaziuoja kiaurai. cool.gif dar vienas minusas ir sakyciau labai didelis - per velai pastebi laiptus, todel nespeja sustoti ir ant ju pakimba, nenukrenta, bet negali testi savo darbo, nes pasvyra, ismeta raudona sauktuka ir reikalauja kad butu perkeltas i saugia vieta. c) nesiurbia 2 cm storio kilimo sad.gif d) chaotiskas judejimas, net nzn ar visur prasiurbia, bet vaziuoja toks jausmas kur papuola, neato cia geriau tvarkosi. Zodziu dar yra kur tobuleti ir labai daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikrastetis: 10 vasario 2016 - 22:01
Tai Roomba visada chaotiskai vazines, toks jau modelis.
As siandien gavau seriniu sepeciu juosteliu savo Neato XV, sudejau pakaitom su silikoniniais, rytoj reikes isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(zvaidzdune @ 2016 01 06, 11:16)
Sveikos, jau seniai turiu mintį apie tokį robotuką, bet ypač vyras tikina mane, kad tai dar vienas brangus ir nelabai naudingas žaisliukas. Gal galėtumėte argumentuoti, kad tikrai taip nėra ir gal galite patarti, kur galima būtų bauti robotuką pabandymui?  smile.gif  Ačiū  4u.gif

Argumentai: nebereikia paprasto siurblio. Ji naudojame sofai arba sienines spintos begeliams issiurbti. Kol robotukas siurbia, as atlieku kitus darbus. Nereikia tampyti baisaus laido, uzkliuti uz jo, atia israuti elektros lizdai, maziau vietos uzima, jokio fizinio darbo, mazas garsas ir nekelia dulkiu - cia samsung corner cleaner. Isradimas nemegstantiems siurbti.
Vyras negali susitaikyti - jam s.. daiktas. Man - issigelbejimas. Nemegstu buities darbu.
Pabandyti pries du metus duodavo roboshop.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 11 vasario 2016 - 00:09