Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

sveikos, gal kuri turite sita modeliuka? ir galite pakomentuo ar patenkintos?
kaina sakyciau ohoho, bet gal vertas?
http://www.samsung.c.../VR20H9050UW/AA
https://www.youtube....h?v=6XR9aVvXGsQ

o gal geresniu modeliu yra? tu blogieciu, kur remontuot nenori nesiulykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 01, 13:54)
sveikos, gal kuri turite sita modeliuka? ir galite pakomentuo ar patenkintos?
kaina sakyciau ohoho, bet gal vertas?
http://www.samsung.c.../VR20H9050UW/AA
https://www.youtube....h?v=6XR9aVvXGsQ

o gal geresniu modeliu yra? tu blogieciu, kur remontuot nenori nesiulykit smile.gif

Turi pazistamas, sugedo pakeite i nauja, kampus neisvalo, nes neturi sepetelio.
As turiu neato irgi buvo sugedes, pakeite. Siurbia gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika23: 01 gruodžio 2015 - 14:10
tai koki rinktis, kad kampus isvalytu? g.gif
ir kur su aptarnavimu problemu nebutu
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 01, 20:42)
tai koki rinktis, kad kampus isvalytu?  g.gif

turiu neato 85 modeli is roboshop metai laiko jokiu problemu dirba puikiai kampus dalinai pravalo lieka tik labai nedideli ploteliai paciam kampe. rekomenduoju. beja maciau 75 yra uz puikia kaina o nuo mano skiriasi tik kad turi viena sepeti komplektacijoj ir vienu filtru maziau.
Atsakyti
Mes irgi neato 85 turim jau metus thumbup.gif Prie komforto pripratau greitai - dabar nebeįsivaizduoju, kaip reikėdavo kasdien pačiai siurbti g.gif Todėl vis didėja noras įsigyti ir plaunantį lotuliukas.gif
neato 85 siurbia puikiai ir pakankamai galingai, kampus valo tikrai gerai. Rankinio siurblio generaliniam valymui nebenaudojame jau daugiau kaip pusmetį, nes užtenka ir to, kaip išvalo robotukas. Siurbia mums kasdien, šiukšlių prirenka laaaabai daug. Kol kas jokių problemų ar gedimų neturėjom.
neato 85 ir 75, kai pirkome, skyrėsi tik papildomais priedais, o visos funkcijos ir galia buvo tokia pati. Išbandymui buvom atsisiutę 75, o nupirkau 85, nes kainos skirtumas man nepasirodė žymus. Bet - tų papildomų priedų per metus taip ir nepanaudojom doh.gif O šiaip labai pasiteisinęs pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 01, 21:42)
tai koki rinktis, kad kampus isvalytu?  g.gif

Su aptarnavimu nzn, neteko susidurti, bet Samsung su issokanciais sepeteliais kampus isvalo.

Jeigu smelio ar trupiniu daugiau - mazinti plota ir deti max programa. Jeigu prikiauliname labiau, tvarko tik svetaines zona - apie 40kv.m. Toje zonoje esame patiese Ikea kilima (iki 1cm ilgio) - susitvarko puikiai.

Turim pagalbininka jau daugiau nei metus laiko. Super daiktas! Klasikini siurbli traukiu tik tada, kai reikia sofa ar kokius stalcius issiurbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 02 gruodžio 2015 - 00:21
QUOTE(Juritar @ 2015 12 02, 00:37)
Mes irgi neato 85 turim jau metus thumbup.gif  Prie komforto pripratau greitai - dabar nebeįsivaizduoju, kaip reikėdavo kasdien pačiai siurbti g.gif Todėl vis didėja noras įsigyti ir plaunantį lotuliukas.gif
thumbup.gif

o dar ir tokiu buna???? blink.gif
reik man skubiai ieeskot, kad speciau dar K. seneliui laiska surasyt smile.gif

o jei rimtai, tai gal modeliuka galit plaunancio nurodyt?
kazi kaip jis medinems grindims?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 14:00)
o dar ir tokiu buna????  blink.gif

o jei rimtai, tai gal modeliuka galit plaunancio nurodyt?
kazi kaip jis medinems grindims?

Apie plaunantį dariau kažkada reportažą, tik dabar nuotraukų ten nerodo, nes fotki.com pinigėlių paprašė už albumų laikymą doh.gif . Galėsiu į AŽ atsiųsti, jei įdomu bus smile.gif. Žinoma, mano bandytas modelis jau senas dabar, tačiau kažin, ar su plaunančiais labai bus pasistūmėję į priekį. ...
Va čia yra sutrumpinta mano apžvalga, jau su keliom nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 gruodžio 2015 - 00:02
QUOTE(Juodai @ 2015 12 08, 23:57)
Va čia yra sutrumpinta mano apžvalga, jau su keliom nuotraukom  4u.gif

patiko apžvalga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 12 09, 10:29)
patiko apžvalga  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 12 04, 13:00)
o dar ir tokiu buna????  blink.gif

Draugai tik pasirodžius scoobai ir roombai nusipirko abu. Scooba visiškai nepasiteisino, nenaudojo ir nenaudoja, o roombą prieš pora metų nusipirko antrą, kad būtų ir antrame aukšte.
Atsakyti
Roomba susitvarkytų su retriverio gaurais? g.gif
Atsakyti