Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Juodai @ 2015 09 07, 23:53)
Bet juk čia ne robotas...  smile.gif

O man nepatiko šitas lieka brukiai daug zaidimo. Jei norisi kad neliktu brukiu reikia paspausti ir letai vedzioti, kol du didelius langus nuvaliau su juo ir issikrove. Tai man geriausiai su gumele sluotele. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 09 28, 22:20)
O man nepatiko šitas lieka brukiai daug zaidimo. Jei norisi kad neliktu brukiu reikia paspausti ir letai vedzioti, kol du didelius langus nuvaliau su juo ir issikrove.  Tai man geriausiai su gumele sluotele. 4u.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Langams, ypač iš lauko pusės, nėr geriau, kaip vandens su fairy kibiras ir ilgas kotas su kempinėle ir gumele smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif įsigijau šiandien plaunamą siurblį Arnica hydra rain plus...gal kas jį turite? Prie jo yra pridėti trys buteliukai be LT aprašymo, šampūnas, kvapiklis ir kažkoks skystis, kad neputotų...bet nėra parašyta kiek ko dozuoti g.gif ? Niekur nerandu...gal kas papasakosit kiek ko pilti reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2015 09 10, 15:49)
Ar kuri turite rovus bluepower g1?
Dabar su Iki lipdukais kaina gera, tai svarstau  g.gif

Na noreciau ir as isgirsti atsiliepimu apie rovus bluepower g1?
Galvoju pirkti ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Uzia @ 2015 09 15, 17:49)
sveikos,
Na zinokit po dvieju metu naudojimo, galiu pasakyti, kad ibrava ir imone IROBOT yra svelniai tariant NEPATIKIMI.
Sie nei garantinio isipareigojimu neprisiima, nei aptarnavimas malonus. Viska nuraso ant susidevimu daliu ir nieko nekomentuoja. Gedimu neva neranda, dirba puikiai, nors man siuruoja namie jis pirmyn atgal ir nieko neisvalo. Kartais atsigauna, o kartais visiskai durniuoja. Tai jau trecias remontas, o jie nesutinka prekes prisiimti. Sesuo pirkus tuo paciu metu tik is ju konkurentu roboshop, tai jie ir po antro gedimo pasiule grazinti preke ir atiduot pinigus. Ant IROBOT esu pikta kaip niekad, todel noriu jums parasyt, kad jei mintis is kuriu pirkt, net nesvarstykit. Vat tokia niem ir antireklama, kad zinotu, kad su klientu reik bendrauti rezultatyviai, p ne ignoruot zinutes, tempt guma ir pan.
Suraso tik kainas, nors ir garantinis nepasibaiges, neva susideveji akumas ir ratai, visa kita puiku... As ju taip lengvai nepaleisiu!!!

Taip, tikrai ir bendravimas ir servisas tai doh.gif doh.gif
As jau irgi neturiu kantrybes pas juos siuntinet to nevykelio brava. Kiek kurjeriams sumoki, ir vistiek jokio garantinio. Viskas susidevejusioms dalims nurasoma, o joms garantinio nera. Tik stai paradoksas, irobot ratukam garantinio nera-prasom, ponia nusipirkti, o ju konkurentai siurblio ratukus nemokamai pakeite! Zodziu, kam nori tam taiko garantija..
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 10 01, 12:26)
Tik stai paradoksas, irobot ratukam garantinio nera-prasom, ponia nusipirkti, o  ju  konkurentai siurblio ratukus nemokamai pakeite!  Zodziu, kam nori tam taiko garantija..

Nėra ratukam garantinio? blink.gif ... tai pamatė, kad ratukai nevykę - garantinį panaikino doh.gif . Kai man keitė vien ratuką po kito, tada dar nemokamai (tik aišku kurjeriui pati turėjau susimokėti), klausiau, ar daug kas skundžias ratukais, tai sakė, kad keli atvejai yra buvę, bet tikrai nedaug... O dabar vat ir garantinis nepriklauso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 10 01, 13:39)
Nėra ratukam garantinio? blink.gif ... tai pamatė, kad ratukai nevykę - garantinį panaikino  doh.gif . Kai man keitė vien ratuką po kito, tada dar nemokamai (tik aišku kurjeriui pati turėjau susimokėti), klausiau, ar daug kas skundžias ratukais, tai sakė, kad keli atvejai yra buvę, bet tikrai nedaug... O dabar vat ir garantinis nepriklauso...  doh.gif

Tai kas keisciausia po Brava isigijimo (2-3men) atsilupo ratuko guma-pakeite nemokamai, dabar praejo 1.5m - ir jau garantija nepriklauso, nes tai besidevincios dalys . doh.gif
Kiek kurjeriams sumokejau, butu jau puse brava iseje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 10 01, 14:03)
Tai kas keisciausia po Brava  isigijimo (2-3men) atsilupo ratuko guma-pakeite nemokamai, dabar praejo 1.5m - ir jau garantija nepriklauso, nes tai besidevincios dalys .  doh.gif
Kiek kurjeriams sumokejau, butu jau puse brava iseje  unsure.gif

Besidėvinčios dalys... trūksta žodžių doh.gif . Toks robotas, kuris šlapiai važinėja, negalėtų turėti jokių gumomis aplipdytų ratukų - čia grynai gamintojo kliurkas - sutaupymas ar kaip tai pavadinsi...
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 09 26, 16:37)
O tai "už lipdukus" apskritai kas nors gero būna  g.gif

Tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2015 09 24, 21:12)
Mes nuo naujų metų džiaugiamės Samsung
NaviBot VR10F71UCBC -
su POP-OUT šepečiu, 40 W
Pakolkas geriausias mūsų šeimos metų pirkinys.

tai prasom placiau, nes irgi labai noriu tokio draugo savo konsuelai biggrin.gif kaip tas sepetys grynai serinis- gerai surenka zvyrus, zemes (maniskiame yra sepeciai ir gumos i tarpus), kokia siuksliu konteinerio talpa, kaip daznai ispilineti reikia? Kaip susitvarko su kilimais? kaip uzlipa ant kilimu, ar kokiu mazu slenksciuku? tie issokantys sepeteliai daug naudos priduoda, ar tik grynai kampuose jie naudingiausi? ir tas, kad pats efektyviau valo uzterstas vietas- reklaminis triukas, ar tikrai kruveles kelis kartus pereina? Aciu labai uz atsakymus, nes vis blaskausi, tarp to su issokanciais sepeteliais, ir tokio plonycio, tik su paprastais sepetukais..
Atsakyti
Tai visgi,gal kas pirko Rovus bluepower g1 is Iki parduotuves? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 10 06, 14:43)
tai prasom placiau, nes irgi labai noriu tokio draugo savo konsuelai  biggrin.gif kaip tas sepetys grynai serinis- gerai surenka zvyrus, zemes (maniskiame yra sepeciai ir gumos i tarpus), kokia siuksliu konteinerio talpa, kaip daznai ispilineti reikia? Kaip susitvarko su kilimais? kaip uzlipa ant kilimu, ar kokiu mazu slenksciuku? tie issokantys sepeteliai daug naudos priduoda, ar tik grynai kampuose jie naudingiausi? ir tas, kad pats efektyviau valo uzterstas vietas- reklaminis triukas, ar tikrai kruveles kelis kartus pereina? Aciu labai uz atsakymus, nes vis blaskausi, tarp to su issokanciais sepeteliais, ir tokio plonycio, tik su paprastais sepetukais..

smile.gif mūsiškis ir Konsuela pakrikštytas lotuliukas.gif
-Tambūre paliktas batų žemes surenka pakankamai gerai.
-Pagrinde valo tik ploną kiliminį taką. Susitvarko gerai. Kitokių kilimų pakolkas neturiu.
- Na su mažais užlipimais sekasi kaip kada:būna įveikia būna ne. Kai važiuoja iš toliau užlipa.
-Išlendantys šepečiai ne tik kampuose gerai, bet ir palei grindų apvadus.
-Dėl didesnių šiukšlių kruvelių kažkaip neužmačiau kaip tvarkosi.
-Konteinerį iškratau kai baigia savo darbą. Labai priklauso nuo šiukšlių kiekio ir valymo ploto. Bet man jo talpa pakankama.
Labiausiai nervinantis dalykas yra jo valymas. Karts nuo karto reikia išvalyti šepečius. Aplink juos apsivinioja plaukai ir pan. Bet stengiuosi šį darbą perleisti vyrui tongue.gif

Atsakyti