Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Mergelė @ 2015 09 10, 14:10)
Taip Brava380. Bet apžiūrėjus lyg nesimato, kad ratukams kas būtų.
Pasakysiu tiek, kad dar neatidirbti tie robotukai. Genda, nelaiko akumuliatoriai. Nusivyliau. Pinigai, tai nemaži.

QUOTE(kryziuke @ 2015 09 10, 14:34)
As taip pat nusivylusi, ir tiek robotu, tiek garantiniu aptarnavimu. Jau anksciau buvau rasiusi apie tai.
Kreipkites i garantini, ten pasakys kas konkreciai. Man sis reikalas jau 2 kartus buvo  blink.gif

Na mano braava irgi jau 2 kartus taisė - vieną kartą užteko ratus pakeist, kitą kartą - iš mano roboto liko nepakeistas tik korpusas.
Man bendravimas ir aptarnavimas jų nėra blogas. Tiesa, išmokau iškart problemą filmuoti ir siųsti jiems tą medžiagą
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2015 09 10, 17:22)
.
Man bendravimas ir aptarnavimas jų nėra blogas. Tiesa, išmokau iškart problemą filmuoti ir siųsti jiems tą medžiagą

Ar Jūs bendraujas su roboto gamintojo atstovais?
Mano Braava irgi dukart ratukus keitė ir galop pakeitė visą robotuką kitu. Tačiau, kai paskutinįkart nusiunčiau filmuotą medžiagą su jau naujo robotuko blūdijimu, tai po šiai dienai nesugebėjo nieko atsakyt... o siunčiau jau seniai, gal prieš metus kokius. Tiek kad robotukas dabar lyg normaliai darbuojasi, tiesa kiek rečiau jį jungiu, nes darbo dieną ne visad išeina.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 09 10, 18:59)
Ar Jūs bendraujas su roboto gamintojo atstovais?

Taip, su irobot.lt atstovais.
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 09 10, 13:34)
As taip pat nusivylusi, ir tiek robotu, tiek garantiniu aptarnavimu. Jau anksciau buvau rasiusi apie tai.
Kreipkites i garantini, ten pasakys kas konkreciai. Man sis reikalas jau 2 kartus buvo  blink.gif

O jūsų irgi cypaudavo ir degdavo tik raudona lemputė?
Reiks, bet reik dar pataupyt po vasaros pinigučių, nes kai užgieda kainas, tao akys ant kaktos iššoka.
Atsakyti
sveikos,
Na zinokit po dvieju metu naudojimo, galiu pasakyti, kad ibrava ir imone IROBOT yra svelniai tariant NEPATIKIMI.
Sie nei garantinio isipareigojimu neprisiima, nei aptarnavimas malonus. Viska nuraso ant susidevimu daliu ir nieko nekomentuoja. Gedimu neva neranda, dirba puikiai, nors man siuruoja namie jis pirmyn atgal ir nieko neisvalo. Kartais atsigauna, o kartais visiskai durniuoja. Tai jau trecias remontas, o jie nesutinka prekes prisiimti. Sesuo pirkus tuo paciu metu tik is ju konkurentu roboshop, tai jie ir po antro gedimo pasiule grazinti preke ir atiduot pinigus. Ant IROBOT esu pikta kaip niekad, todel noriu jums parasyt, kad jei mintis is kuriu pirkt, net nesvarstykit. Vat tokia niem ir antireklama, kad zinotu, kad su klientu reik bendrauti rezultatyviai, p ne ignoruot zinutes, tempt guma ir pan.
Suraso tik kainas, nors ir garantinis nepasibaiges, neva susideveji akumas ir ratai, visa kita puiku... As ju taip lengvai nepaleisiu!!!
Atsakyti
Va ir aš pavarysiu antireklamos. Prieš perkant, tai suokia labai gražiai. O kai prasideda gedimai dingsta. Aš plovėjo bėdas nufilmavau ir nusiunčiau jiems į facebooko mesendžerį, nes jie turi paskyrą, kur reklamuoja siurblius. Ir ką? Tylu.
Čia kalbu apie iRobot. Dabar ruošiuos susikaupti ir skambinti. Tik dar vis skaičiuoju iki 10, kad nusiraminti, nes esu labai pikta. lotuliukas.gif
Atsakyti
As roboshopo servisu esu suzaveta. Tokios neproblemines reakcijos ir operatyvumo niekur dar nemaciau. Jau du kartus man keite robota i nauja ( robotui aisku reklamos tai nedaro), bet tik nusiunciu el. laiska su filmuku ir klausimu ir kita diena jau kurjeris veza nauja robota. Net prasyt nereikia 😃 Parasiau kaip is reklamos ar fantastinio filmo, bet man taip su jais sekas 😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 18 rugsėjo 2015 - 20:32
QUOTE(gitulia @ 2015 09 18, 20:31)
As roboshopo servisu esu suzaveta. Tokios neproblemines reakcijos ir operatyvumo niekur dar nemaciau. Jau du kartus man keite robota i nauja ( robotui aisku reklamos tai nedaro), bet tik nusiunciu el. laiska su filmuku ir klausimu ir kita diena jau kurjeris veza nauja robota. Net prasyt nereikia 😃 Parasiau kaip is reklamos ar fantastinio filmo, bet man taip su jais sekas 😃

Tai va, kad tie robotukai ne labai verti savo kainos. Akumai nueina po metų. Kaina oi. O dabar dar neaišku kokie gedimai.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 09 18, 21:31)

Kuri roboto modeli keiciate?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 09 18, 22:46)
Kuri roboto modeli keiciate?

Neato 😉 Po metu naudojimo turiu visai nauja. Akumai kuri laika tikrai nerupes, filtrai irgi. Zodziu gerai, kad kartais daiktai genda, o servisas dirba zmoniskai.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 09 17, 13:33)
Va ir aš pavarysiu antireklamos. Prieš perkant, tai suokia labai gražiai. O kai prasideda gedimai dingsta. Aš plovėjo bėdas nufilmavau ir nusiunčiau jiems į facebooko mesendžerį, nes jie turi paskyrą, kur reklamuoja siurblius. Ir ką? Tylu.
Čia kalbu apie iRobot. Dabar ruošiuos susikaupti ir skambinti. Tik dar vis skaičiuoju iki 10, kad nusiraminti, nes esu labai pikta.  lotuliukas.gif

Butent! neatsako kelias savaites, kaip suprast reiktu, garantini termina tempia?..keista, kad jie nezino jog vienas nepatenkintas klientas brangiau kainuoja nei roboto remontas ar pakeitimas..
Planuoju isigyti dar robotuka siurbli, bet tikrai ne is iRobot! manau, kad, jei roboshopas ir toliau klientu nepavedines, tai tures vis daugiau ir daugiau klientu. as pas juos Braavai papildoma kuba esu pirkus ir sesuo siurbliuka, kol kas nusivylimu nebuvo.
o p.Saulius is iRobot gales toliau sleptis po neva "parodas" ...
braava toli grazu netobulas, bet jei klientus normaliai servisas priziuretu, manau, pakenciama ir galima naudotis. man jis buvo nepakeiciamas pagalbininkas. o dabar remonta irgi patikesiu ne iRobot goduoliam, o Roboshopui.
Jei kam kyla klausimu del robotuko ar serviso, galit drasiai klaust i Az, per pora matu nauojima saviskio ir su sesers konsultacija, jau kaip ir patirties atsirado smile.gif o be to noriu pasakyti, kad nepadarytumet klaidos su IROBOT! NEPIRKITE PAS JUOS!
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2015 09 19, 22:51)
Neato 😉 Po metu naudojimo turiu visai nauja. Akumai kuri laika tikrai nerupes, filtrai irgi. Zodziu gerai, kad kartais daiktai genda, o servisas dirba zmoniskai.

o koki neato turit?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 09 19, 22:51)

Mūsų Neatukas irgi laukia. Bet dabar pinigų štilius. Tad mano robotukai man patarnavo 1,5 metų. Vienam jau pakeistas akumas. Neatitinka kainos. sad.gif
Atsakyti