Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

O gal kas turite ir langų plovimo-valymo robotą? Neseniai tik sužinojau, kad tokių irgi yra biggrin.gif Radau HOBOT-188, windoro ir pan. Pirmiausia kilo daug klausimų dėl valymo kokybės blush2.gif Robotų valymo "servėtėlės" labai mažos palyginti su langais ir jų švarumu... Skudurą plauni daug kartų kol nuvalai langą, o čia su tais mažais skuduriukais... blush2.gif Labai įdomu būtų išgirst atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2015 09 07, 16:23)
O gal kas turite ir langų plovimo-valymo robotą?

Kažkaip net nesidomiu langų plovimo robotais po pirmos pažinties (video pristatymas interneto platybėse) su jais. Labai jie ilgai vieną langą zulina. Pas mane vitrinos neatsidarančios, tad dar ir su uždėjimu problema - reiktų dviejų žmonių. Vienu metu valo tik vieną lango pusę. Net neįsivaizduoju per kiek laiko toks robotas man langus bent iš vienos pusės nuplautų g.gif ... dienos tikrai neužtektų, žinant tai, kad robotus po kelių valandų darbo reikia beveik tiek pat, jei ne ilgiau kraut, o gal ir visos savaitės prireiktų biggrin.gif ... Langų pas mane daug, tačiau rankomis nusiplaunu lauke per 1-2h. Viduje kiek ilgiau užtrunka, nes čia negaliu lieti vandens biggrin.gif.
Langų plovimo robotai gal kokiuose dangoraižiuose ir pasiteisina, kur iš lauko pusės prie lango neprieisi, bet su ta sąlyga, kad baigę darbą jie grįžta į pradinį savo tašką smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 09 07, 16:51)
Kažkaip net nesidomiu langų plovimo robotais po pirmos pažinties (video pristatymas interneto platybėse) su jais. Labai jie ilgai vieną langą zulina. Pas mane vitrinos neatsidarančios, tad dar ir su uždėjimu problema - reiktų dviejų žmonių. Vienu metu valo tik vieną lango pusę. Net neįsivaizduoju per kiek laiko toks robotas man langus bent iš vienos pusės nuplautų g.gif ... dienos tikrai neužtektų, žinant tai, kad robotus po kelių valandų darbo reikia beveik tiek pat, jei ne ilgiau kraut, o gal ir visos savaitės prireiktų  biggrin.gif ... Langų pas mane daug, tačiau rankomis nusiplaunu lauke per 1-2h. Viduje kiek ilgiau užtrunka, nes čia negaliu lieti vandens biggrin.gif.
Langų plovimo robotai gal kokiuose dangoraižiuose ir pasiteisina, kur iš lauko pusės prie lango neprieisi, bet su ta sąlyga, kad baigę darbą jie grįžta į pradinį savo tašką smile.gif .

tai ir tik sužinojus- atmečiau, labai jau abejotinas tas plovimas atrodo g.gif bet kai daug tų langų, visgi norėtųsi info iš turinčių tą daikčiuką 4u.gif ojų yra kelių rūšių: ir su laidais, ir iš abiejų, ir iš vienos pusių biggrin.gif
Atsakyti
as langam situo labai patenkinta - https://www.varle.lt...s--1204295.html
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 09 07, 22:24)
as langam situo labai patenkinta - https://www.varle.lt...s--1204295.html

Bet juk čia ne robotas... smile.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas turit Neato Robotics Botvac D85, ar labai skiriasi nuo 85 ar 75 modelių? Ar daug pranašesnis? Dabar kainos skirtumas nuo 85 tik 50 eur, galvoju ar verta imt naujesnį?

Pas mane dviejų kambarių butas ir didelis šuo su laaaabai daug plaukų biggrin.gif
Atsakyti
Mano IRobot Scoba 385 įjungus stovi vietoje ir nebepavažiuoja. Aš manau, kad nusidėvėjo ratukai. Ar jūs nesate keitę ratukų, kur jų reiktų ieškoti?
Atsakyti
O mano grindų plovėjas irgi ko tai nesikrauna. Dega raudona lemputė ir cypauja, nors ir būna pajungtas į tinklą. verysad.gif
Susimaišė kam protelis.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 09 09, 22:23)
O mano grindų plovėjas irgi ko tai nesikrauna. Dega raudona lemputė ir cypauja, nors ir būna pajungtas į tinklą.  verysad.gif
Susimaišė kam protelis.

Kreipkites i garantini, mano atveju ratukus keite. (jei tai brava380)
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2015 09 10, 11:33)
Kreipkites i garantini, mano atveju ratukus keite. (jei tai brava380)

Taip Brava380. Bet apžiūrėjus lyg nesimato, kad ratukams kas būtų.
Pasakysiu tiek, kad dar neatidirbti tie robotukai. Genda, nelaiko akumuliatoriai. Nusivyliau. Pinigai, tai nemaži.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 09 10, 14:10)
Taip Brava380. Bet apžiūrėjus lyg nesimato, kad ratukams kas būtų.
Pasakysiu tiek, kad dar neatidirbti tie robotukai. Genda, nelaiko akumuliatoriai. Nusivyliau. Pinigai, tai nemaži.

As taip pat nusivylusi, ir tiek robotu, tiek garantiniu aptarnavimu. Jau anksciau buvau rasiusi apie tai.
Kreipkites i garantini, ten pasakys kas konkreciai. Man sis reikalas jau 2 kartus buvo blink.gif
Atsakyti
Ar kuri turite rovus bluepower g1?
Dabar su Iki lipdukais kaina gera, tai svarstau g.gif
Atsakyti