Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Aprile @ 2015 03 22, 07:23)
rolleyes.gif  Laba lauksiu atsiliepimu dar po tryju menesiu kadangi dauguma atsiliepimu del bateriju po puses metu pasipila biggrin.gif

Negasdinkit, as jau apsidziaugiu, kad busiu tarp tu patenkintu, tinginciu pacioms siurbti klientu lotuliukas.gif nors kita vertus naudoju labai daznai (vat ir dabar seile tysta ziurint kaip darbuojasi o as megaujuosi kavute ir SM tai nezinau kaip su tuo objektyvumu cia bus g.gif )
Atsakyti
Bet daikta intensyviai naudojant po kelis kartus per diena, nuolat kraunant ir iskraunant, normalu, kad baterija nelaikys amzinai. Patogumas reikalauja investiciju.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 03 22, 12:46)
Bet daikta intensyviai naudojant po kelis kartus per diena, nuolat kraunant ir iskraunant, normalu, kad baterija nelaikys amzinai. Patogumas reikalauja investiciju.

Visiskai pritariu, taciau as niekaip nepasiryztu. Ypac sioje temoje daug buvo diskusiju del bateriju tinkamumo. Taip, kad tik svajonese sitas geris vis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2015 03 22, 06:23)
rolleyes.gif  Laba lauksiu atsiliepimu dar po tryju menesiu kadangi dauguma atsiliepimu del bateriju po puses metu pasipila biggrin.gif

Apie roomba ar samsung tokie atsiliepimai labai reti rolleyes.gif

Tiesa, naujas plaunantis robotas pasirodė "braava 380t". Tik, man atrodo, kaina jo dar didesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssmmm2002: 23 kovo 2015 - 10:36
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 03 23, 11:34)
Tiesa, naujas plaunantis robotas pasirodė "braava 380t". Tik, man atrodo, kaina jo dar didesnė.

Kad čia ne naujas robotas - tik komplektacijoj turi turbo pakrovėją, kurį galima ir atskirai nusipirkti prie braava 380 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2015 03 23, 15:12)
Kad čia ne naujas robotas - tik komplektacijoj turi turbo pakrovėją, kurį galima ir atskirai nusipirkti prie braava 380  mirksiukas.gif

O aš jau apsidžiaugiau, kad naują modelį išleido biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2015 03 22, 22:53)
Visiskai pritariu, taciau as niekaip nepasiryztu. Ypac sioje temoje daug buvo diskusiju del bateriju tinkamumo. Taip, kad tik svajonese sitas geris vis dar biggrin.gif

Niu pas mane romba 770 tai jau virs metu ji turiu, patenkinta darbu ir baterija laiko kaip nauja, na tik kad pas mane butas 3 kam. tai gal ne tiek ta akuma nualina kaip 180 kw namas butu, tai man 70 kw per viena pasikrovima isvalo, tik kad norint svariai kad isvalytu uzdarineju, kad valytu po viena kambari, o ne po visus lakstytu, tik aisku kai jau nesu namie tada po visur paleidu lakioti, seip jai pirkciau is roomba tai naujasni tas kur turi svyturelius, o ne sienas, berods 780 ir yra kur is kambario isleidzia tik tada, kai jis pilnai isvalytas, o jau siena neisleidzia isvaziuoti visai, o svyturelis thumbup.gif deja mano 770 jis netinka kaip pardavejas sake sad.gif
Papildyta:
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 03 23, 19:08)
O aš jau apsidžiaugiau, kad naują modelį išleido  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tas pats cia jo, tik turbo dadetas sad.gif
Atsakyti
Labos, roombu turetojos, ar jums girdisi cikcejimo garsas, kai robotukai kraunasi??
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2015 03 24, 20:00)
Labos, roombu turetojos, ar jums girdisi cikcejimo garsas, kai robotukai kraunasi??

Kažkoks garsas yra visada, nes miegamajame negalėjau laikyti jo, bet greičiau ūžimas o ne ciksėjimas. Girdžiu jį tik visiškoje tyloje.
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 03 25, 10:38)
Kažkoks garsas yra visada, nes miegamajame negalėjau laikyti jo, bet greičiau ūžimas o ne ciksėjimas. Girdžiu jį tik visiškoje tyloje.

Pas mano visiska tyluma
Atsakyti
QUOTE(Gar_bane_ @ 2015 03 25, 15:27)
Pas mano visiska tyluma

Bet butent 880, ne senesnis modelis? Nes man sake, kad taip turi buti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 25 kovo 2015 - 14:50
QUOTE(Amaya. @ 2015 03 24, 22:00)

Pas mane 780, tai ciksėjimas girdisi 4u.gif
Atsakyti