Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(zankedan @ 2015 02 25, 10:42)
Sveikos, turiu Neato XV-21, pirkau naują prieš metus ebay iš Amerikos, mokėjau su mokesčiais ir siuntimu pusę tiek, kiek tada kainavo Lietuvoje. Siurbliu nerealiai patenkinta, tik vat praėjus metams, mano robotukui jau reikia naujų baterijų. Žiūrėjau, kad jau yra ličio baterijų pirkti Neatams http://www.ebay.com/...a...ry&_sacat=0 arba http://www.amazon.co...e/dp/B00PJCH9JY , tik kad kaina kol kas didelė, gal žinote kas apie jas ką nors? Aš dabar užsisakiau iš Vokiečių paprastas (38 eur. už dvi gavosi), laukiu kol atsiųs, tik neaišku kiek laiko tokios atlaikys. Gal sekantį kartą reikės pagalvoti jau ir apie ličio.

Keistos ten kažkokios tos ličio baterijos. Stambiu šriftu rašo 7,4 V, smulkiu 14,4 V. "Made in ..." net kiniečiai neprisipažįsta blink.gif
Tokių tikrai nepirkčiau... schmoll.gif
Atsakyti
Dar plius labai mažai atsiliepimų ir neaišku ar aplamai siurblys, kuris pritaikytas prie Ni-Mh, galės dirbti su Li-ion ir kiek ilgai, ir aplamai ar nesugadins siurblio. Kai tiek klausimų, tai aišku geriau nerizikuoti, tuo labiau už tokią kainą. Gal vėliau bus daugiau išbandžiusių vartotojų :-)
Atsakyti
tik nesusigundykit niekas Rovus smart iš TOP SHOP gun_bandana.gif siurblys kaip siurblys, neturiu su kuo palyginti, bet man jis buvo geras, tik kad po kelių sav. vienas ratukas užstrigo, ėmė suktis vietoj. teko išsiųsti atgal kad pakeistų. va tada ir prasidėjo linksmybės doh.gif žodžiu pinigai įkišti, o jau 3 mėn kaip pati turiu siurbti grindis, nes niekaip nepakeičia žmoniškai. ir milijonas jiems problemų ir priežasčių, kodėl ne šiandien ir ne dabar. niekas nieko nežino, niekas už nieką neatsakingas. galiausiai po ilgų grasinimų ir t.t. atsiuntė. tik ne tą modelį, o trigubai pigesnį. o į sąskaitą faktūrą įrašė tai teisingą - brangesnį, tą kurį ir pirkom. tai db neaišku, kuom iš viso baigsis, grąžint bijau, nes sakys, kad sąskaitoj nurodytas ne tas arba grąžins pinigus už pigesnį doh.gif žodžių įsibridom į didelę smirdančią krūvą schmoll.gif neužšokit mielosios/ieji ant to pačio grėblio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 02 26, 17:17)
tik nesusigundykit niekas Rovus smart iš TOP SHOP  gun_bandana.gif siurblys kaip siurblys, neturiu su kuo palyginti, bet man jis buvo geras, tik kad po kelių sav. vienas ratukas užstrigo, ėmė suktis vietoj. teko išsiųsti atgal kad pakeistų. va tada ir prasidėjo linksmybės  doh.gif žodžiu pinigai įkišti, o jau 3 mėn kaip pati turiu siurbti grindis, nes niekaip nepakeičia žmoniškai. ir milijonas jiems problemų ir priežasčių, kodėl ne šiandien ir ne dabar. niekas nieko nežino, niekas už nieką neatsakingas. galiausiai po ilgų grasinimų ir t.t. atsiuntė. tik ne tą modelį, o trigubai pigesnį. o į sąskaitą faktūrą įrašė tai teisingą - brangesnį, tą kurį ir pirkom. tai db neaišku, kuom iš viso baigsis, grąžint bijau, nes sakys, kad sąskaitoj nurodytas ne tas  arba grąžins pinigus už pigesnį doh.gif žodžių įsibridom į didelę smirdančią krūvą schmoll.gif neužšokit mielosios/ieji ant to pačio grėblio 4u.gif

Šiuo atveju reikėjo nepatikrinus ar teisingas modelis pasirašyti gavimo dokumentuose...
Tai labai geras pamokymas kitiems pirkėjams kad gavus prekę reikia išsipakuoti ir pasižiūrėti ar atitinka modelis Jūsų sąskaitoje .... jai ne tas modelis tiesiog neimti prekės...
Atsakyti
QUOTE(zankedan @ 2015 02 26, 17:08)
Dar plius labai mažai atsiliepimų ir neaišku ar aplamai siurblys, kuris pritaikytas prie Ni-Mh, galės dirbti su Li-ion ir kiek ilgai, ir aplamai ar nesugadins siurblio. Kai tiek klausimų, tai aišku geriau nerizikuoti, tuo labiau už tokią kainą. Gal vėliau bus daugiau išbandžiusių vartotojų :-)

Siurbliui tai dzin kokio tipo akumuliatoriai ten. Jam tik kad elektros būtų kiek reikia. Svarbiau, kad kroviklis veiktų si Li-Ion normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 26 vasario 2015 - 17:26
Pasidalinsiu pirmais įspūdžiais apie Vorwerk kobold 200. Kadangi prieš tai bandžiau Moneual ir Neato, galiu drąsiai tvirtinti, kad vorwerkas vertas savo didelės kainos. Pagrindinis vertinimo faktorius - ilgaplaukių gyvūnų plaukų pašalinimas nuo įvairių dangų.
Moneual vienintelis pliusas - drėgnas grindų prašluostymas. Daugiau nieko. Absoliučiai.
Neato su kombinuotu šepečiu (guminis žiauriai triukšmingas) tikrai maloniai nustebino. Rinko plaukus nuo kilimo neprasčiau nei galingas rankinis siurblys su specialiu antgaliu. Ant kietos dangos problemos - horizontalus oro išpūtimas plaukus gainioja po visą kambarį. Ir kadangi traukia jis tikrai galingai, skraido jie visur. Rezultatas tik patenkinamas. Šoninis šepetėlis tiesiojoje veikia gerai, kampai lieka nevalyti, kadangi jis yra ne pačiame korpuso kampe, o atirauktas.
Dar pliusas - ilgiausias pagrindinis šepetys.
Vorwerk - nuo kilimų surinko tai ką palieka Neato. Nustebino. Papildomas šepetys pačiam korpuso kampe, didelis pliusas kampų valymui. Oro išpūtimas taip tat iš galo kaip Neato, bet kampu aukštyn. Plaukai ant kietų grindų neskraido. Į baldus beveik nesitranko. Žemesnis už Neato (man tai labai aktualu). Ličio baterija (Neato nikelio). Pagal reklamą po 800 pilnų pakrovimų baterijos talpa išlieka 70%.
Dar vienas įdomus, bet gal nelabai svarbus pliusas - pakrovimo stotelė pastatyta neatitinkančioje reikalavimų vietoje (per siaura). Tik vorwerk iš pirmo karto privažiavo ir pasijungė krautis
Atsakyti
QUOTE(vidafon @ 2015 02 27, 10:33)
Pasidalinsiu pirmais įspūdžiais apie Vorwerk kobold 200.

Ačiū, kad dalinatės patirtimi 4u.gif . Ar labai triukšmingas šis siurblys? Bet jo aukštis kiek mačiau aprašyme, tai nė kiek ne mažesnis už kitų: vieno modelio 9cm, kaip ir Roomba, kito modelio -10cm, kaip ir Neato g.gif. Aš jau tikėjaus, kad bus kokie 8cm unsure.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 27 vasario 2015 - 10:28
QUOTE(elifė @ 2015 02 26, 17:17)
tik nesusigundykit niekas Rovus smart iš TOP SHOP  :

Siuskit atgal is karto su "piktu" laisku ir aiskiai isdestytu reikalavimu, kad del nekokybiskos ir uzsakymo neatitinkancios prekes reikalaujat grazinti pinigus ir nurodykit i kokia saskaita.
Nesutikit su jokiais keitimais ar taisymais. Reikalaukit ir laimesit. Daug kartu patikrinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 27, 10:25)
Ačiū, kad dalinatės patirtimi 4u.gif . Ar labai triukšmingas šis siurblys? Bet jo aukštis kiek mačiau aprašyme, tai nė kiek ne mažesnis už kitų: vieno modelio 9cm, kaip ir Roomba, kito modelio -10cm, kaip ir Neato g.gif. Aš jau tikėjaus, kad bus kokie 8cm unsure.gif ..

Triukšmo panašiai kaip Neato su kombinuotu šepečiu (Neato vien guminis labai triukšmingas).
Man tas 1 cm (Neato 10, šis 9) labai aktualus pasirodė smile.gif Svetainėj po kietais baldais 9 cm (kaip čia http://mebloweinspir...od-paged-meble/ ) ir jei pakelt iki 10,5, nesižiūri..
Atsakyti
QUOTE(vidafon @ 2015 02 27, 13:12)

Supratau smile.gif . Kai pasakėt, kad žemas, pagalvojau kad bus žemesnis ir už Roomba, bet tiesa, Jūs šio siurblio nebandėt.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 02 26, 18:23)
Šiuo atveju reikėjo nepatikrinus ar teisingas modelis pasirašyti gavimo dokumentuose...
Tai labai geras pamokymas kitiems pirkėjams kad gavus prekę reikia išsipakuoti ir pasižiūrėti ar atitinka modelis Jūsų sąskaitoje .... jai ne tas modelis tiesiog neimti prekės...

taip, buvau girdėjus, kad kiti filmuoja net. bet siuntinį paėmė mama (nors aš pati prie kurjerio niekad jokių siuntų nepradarau), dar paklausė jo, o kurjeris sako "tai kad aš čia nė prie ko... unsure.gif

QUOTE(gitulia @ 2015 02 27, 11:52)
Siuskit atgal is karto su "piktu" laisku ir aiskiai isdestytu reikalavimu, kad del nekokybiskos ir uzsakymo neatitinkancios prekes reikalaujat grazinti pinigus ir nurodykit i kokia saskaita.
Nesutikit su jokiais keitimais ar taisymais. Reikalaukit ir laimesit. Daug kartu patikrinta smile.gif

bandysiu. bet kad laiko ir nervų gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 02 27, 12:32)
taip, buvau girdėjus, kad kiti filmuoja net. bet siuntinį paėmė mama (nors aš pati prie kurjerio niekad jokių siuntų nepradarau), dar paklausė jo, o kurjeris sako "tai kad aš čia nė prie ko... unsure.gif
bandysiu. bet kad laiko ir nervų gaila doh.gif

Tai tradicinis kurjerių atsakymas...tieisog nepriimate siuntos jai tai fiksuoja ir siunčia atgal į firmą...tada jau bendraujate dėl kokių priežasčių nepriėmete siuntinio....
Visiems ir visada siūlau ardyti ir žiūrėti ar tai ta prekė...yra vuve atveju kada vieto DVD grotuvo įdėta buvo medinė lenta....klientas pasirašė reikškės gavo....ką gavo nežiūrėjo ...kieno kalbė pirkėjo.... 4u.gif
Atsakyti