Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(gitulia @ 2015 01 29, 11:49)
Sumaisiau  biggrin.gif  Jei tenkino samsungo modelis, galima bandyt prie jo ir likti.

Toks tas tenkinimas, kai nera su kuo palyginti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 29, 10:16)
Oho. As apraudu savo Navibota - isuko i sonini sepeteli batraisti, uzstrigus jam perdege visa plokste, jos keitimas 170 euru... Garantija pasibaigusi... Nusprendem netvarkyti, ziureti nauja... O dar akumuliatoriu buvom neseniai nauja nusipirke.

O tai nesustojo ir nepradėjo pypsėti?
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 29, 12:09)
O tai nesustojo ir nepradėjo pypsėti?

Radau sustojusi, ekrane klaidos kodas, vienas sepetelis sukosi, ir dvoke degesiais...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 29, 12:08)
Toks tas tenkinimas, kai nera su kuo palyginti. biggrin.gif

Tada gausit belstis pas pardavejus ir bandyt viska is eiles, ka duos smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes jau keli mėnesiai kaip įdarbinę namie 8kartos roombą. Nu nerealus pagalbininkas. Surenka šunų gaurus idealiai. Dabar kai pati šeriuos daugiau nei šunys tai tenka kaskart po kambarių valymo plaukus pešiot nuo ratukų, guminių šepečių, bet su kitais visai būčiau užsiknisus,nes šitą rekomendavo būtent todėl,kad nereikalauja tiek priežiūros šepečiai augiant kailiuotus gyvius. žodžiu pirkiniu patenkinti nors aišku garsas jo nemažas,tv nepažiūrėsi jei kur robotas šalia vaźinėja
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2015 02 14, 00:50)
Sveikos. Mes jau keli mėnesiai kaip įdarbinę namie 8kartos roombą. Nu nerealus pagalbininkas. Surenka šunų gaurus idealiai. Dabar kai pati šeriuos daugiau nei šunys tai  tenka kaskart po kambarių valymo plaukus pešiot nuo ratukų, guminių šepečių, bet su kitais visai būčiau užsiknisus,nes šitą rekomendavo būtent todėl,kad nereikalauja tiek priežiūros šepečiai augiant kailiuotus gyvius. žodžiu pirkiniu patenkinti nors aišku garsas jo nemažas,tv nepažiūrėsi jei kur robotas šalia vaźinėja

Kuri konkreciai turite? Vis dairausi...jau atrodo apsiprendziau pirkti, tai paskaitau cia, kad akumus visos keiciat, ir vel abejonese paskestu... Vis ieskau kur pigiau:
http://www.comtech.d...count,12/view,1
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 02 17, 19:00)
Kuri konkreciai turite? Vis dairausi...jau atrodo apsiprendziau pirkti, tai paskaitau cia, kad akumus visos keiciat, ir vel abejonese paskestu... Vis ieskau kur pigiau:
http://www.comtech.d...count,12/view,1

Pakeitė mano grindų plovėjui akumą ir vėl dirba, o aš džiaugiuos. Noriu būti ponia, tad ir reik mokėti. lotuliukas.gif
Dabar laukia akumas ir naujas filtras Neatui. Jei dabar pirkčiau, tai vėl pirkčiau Neatą, tik su šoniniais šepetukais. Garsus, bet tvarkosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2015 02 17, 23:28)
Pakeitė mano grindų plovėjui akumą ir vėl dirba, o aš džiaugiuos. Noriu būti ponia, tad ir reik mokėti.  lotuliukas.gif
Dabar laukia akumas ir naujas filtras Neatui. Jei dabar pirkčiau, tai vėl pirkčiau Neatą, tik su šoniniais šepetukais. Garsus, bet tvarkosi  thumbup.gif

Su soniniais, tai 85? Dar galvoju ir apie roomba 785, nes pas vokiecius geresne kaina ant 150 eur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 02 18, 01:31)
Su soniniais, tai 85? Dar galvoju ir apie roomba 785, nes pas vokiecius geresne kaina ant 150 eur smile.gif

įdėkite nuorodą
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2015 02 20, 13:56)
įdėkite nuorodą

http://www.comtech.d...r,none/count,24
Gal butu norinciu jungtis pirkimui ir pasidalinti 18 eur siuntima? smile.gif Vienai daugoka..., tik tai ir stabdo kol kas smile.gif
Atsakyti
Laba. Jau antras mėnuo namuose dirba Roomba 880. Ir kur aš anksčiau buvau, kad jo nenusipirkau? doh.gif Esu labai patenkinta! Siurbia tiek mano, tiek šunio plaukus labai gerai, iš kampų taip pat viską surenka, nepamiršta nei vieno grindų lopinėlio. Gal šiek tiek norėtųsi, jog garsas būtų mažesnis. Pirkome per irobot.lt Konsultantai taip pat labai maloniai bendraujantys, atsakė į visus mano kvailus klausimus ir patarė. Noriu dabar plaunamo. rolleyes.gif
Atsakyti
Uzkreciamas dalykas. Pas mane irgi jau vazineja plaunamas lotuliukas.gif Palaunansti, kaip plaunantis, bet be siurbiancio tikrai nebenoreciau gyvent biggrin.gif
Atsakyti