Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(amsv @ 2015 01 22, 14:21)
norėčiau pasidalinti patirtimi. pas mane neato xv25. Be galo džiaugiuosi šiuo pirkiniu.Dirba jis tikrai nemažai, apie 1,5-2 valandas kasdien.plotas didelis. Baterijos laikė lygiai metus. Pas platintojus Lietuvoje šios baterijos 300 Lt. iš ebay su visu siuntimu kainavo apie 170 Lt. Na tikriausiai nereik nieko ir sakyt... Atėjo per savaitę.  smile.gif

Įdomu, kiek laikys ta baterija. Aš irgi džiaugiausi, kai vyras nupirko tinkamų pakraunamų baterijų braavai, sulitavo - pagal talpą tinkamos, kainavo 1/3 naujos baterijos kainos, bet ir laikė lygiai 2 mėnesius doh.gif Tai daba pabijojau siųstis, nes jei vėl po dviejų mėnesių pirkti kitą - tai bus kaip patarlėj - skūpas moka du kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2015 01 23, 19:50)
Įdomu, kiek laikys ta baterija. Aš irgi džiaugiausi, kai vyras nupirko tinkamų pakraunamų baterijų braavai, sulitavo - pagal talpą tinkamos, kainavo 1/3 naujos baterijos kainos, bet ir laikė lygiai 2 mėnesius  doh.gif Tai daba pabijojau siųstis, nes jei vėl po dviejų mėnesių pirkti kitą - tai bus kaip patarlėj - skūpas moka du kartus  biggrin.gif

nieko negaliu pasakyt, kiek man laikys smile.gif .siunte iš UK.tai gal nebus visai katastrofa. matysim po kiek laiko. pranešiu lotuliukas.gif

Papildyta:
o gal kuri turite langų plovėją ir galėtumėt pasidalint patirtimi? apsimoka, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 23, 12:12)
Aš Vokietijoje gyvenu, tai čia ir pirkau. Remontavo nemokamai, o atsiuntė per savaitę atgal. Jei pirkai iš amazon.de ir amazon.at, tai tik privačiai naudojamiems galima garantiją prasitęsti pvz čia.
Pasižiūrėjau amazon atsiliepimus, tai pigus Dirt Devil M607 išpopuliarėjo. Už tokią kaina anksčiau nebuvo siurblio su tiek gerų atsiliepimų.  g.gif

o apie kuri modeliuka sakote, apie sita geri atsiliepimai https://www.youtube....h?v=uYNHHuIt_zE ? ir ka ten sako? man tai ziurint kaskaip nelabai, ypac kad po apacia nera dideles skyles surinkimo siuksliu su sepeciais, va cia aiskus palyginimas apie ka as ir galvojau, o dar ir ant kilimo neuzlipa tokio mazo doh.gif https://www.youtube....h?v=K_to5xnSRe4 tik tas gerai kad mazas ir tylus. daugiau pliusu nera.
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2015 01 27, 12:15)
o apie kuri modeliuka sakote, apie sita geri atsiliepimai https://www.youtube....h?v=uYNHHuIt_zE ? ir ka ten sako? man tai ziurint kaskaip nelabai, ypac kad po apacia nera dideles skyles surinkimo siuksliu su sepeciais, va cia aiskus palyginimas apie ka as ir galvojau, o dar ir ant kilimo neuzlipa tokio mazo  doh.gif  https://www.youtube....h?v=K_to5xnSRe4 tik tas gerai kad mazas ir tylus. daugiau pliusu nera.

Kaip tai nėra pliusų? kaina trigubai pigesnė biggrin.gif Galima nusipirkti du robotus - kiekvienam aukštui. Atsiliepimus tik trumpai paskaičiau, nes 219 truputį per daug, kai dar nesiruoši pirkti. Bet 4 žvaigždutės iš 5, tai beveik kaip roomba vertina ...
Atsakyti
Ka gi, atejau pagirti dar karta roboshop parduotuve smile.gif Pasikeiciau robota - po 4 men naudojimo uzlinko mano 85 neato - viena diena eme ir nebeisijunge. Roboshopas pasieme senuka, rade broka be jokiu atskiru prasymu pakeite robota i visiskai nauja biggrin.gif dabar turiu vel nauja su nauju akumuliatorium ir svariais filtrais robota smile.gif
Kaip man patinka brokai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 29, 12:03)
Ka gi, atejau pagirti dar karta roboshop parduotuve smile.gif Pasikeiciau robota - po 4 men naudojimo uzlinko mano 85 neato - viena diena eme ir nebeisijunge. Roboshopas pasieme senuka, rade broka be jokiu atskiru prasymu pakeite robota i visiskai nauja  biggrin.gif  dabar turiu vel nauja su nauju akumuliatorium ir svariais filtrais robota smile.gif
Kaip man patinka brokai  lotuliukas.gif

Sudėjote taškus biggrin.gif
Palauksiu dar 4 mėnesius. Jei vėl sėkmingai pakeis, reikės svarstyti apie kitą gamintoją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 29, 10:03)
Ka gi, atejau pagirti dar karta roboshop parduotuve smile.gif Pasikeiciau robota - po 4 men naudojimo uzlinko mano 85 neato - viena diena eme ir nebeisijunge. Roboshopas pasieme senuka, rade broka be jokiu atskiru prasymu pakeite robota i visiskai nauja  biggrin.gif  dabar turiu vel nauja su nauju akumuliatorium ir svariais filtrais robota smile.gif
Kaip man patinka brokai  lotuliukas.gif

Oho. As apraudu savo Navibota - isuko i sonini sepeteli batraisti, uzstrigus jam perdege visa plokste, jos keitimas 170 euru... Garantija pasibaigusi... Nusprendem netvarkyti, ziureti nauja... O dar akumuliatoriu buvom neseniai nauja nusipirke.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 29, 10:15)
Sudėjote taškus  biggrin.gif
Palauksiu dar 4 mėnesius. Jei vėl sėkmingai pakeis, reikės svarstyti apie kitą gamintoją  biggrin.gif

Kokie cia taskai wink.gif
Tas nieko nereiskia, nes per paskutini pusmeti - nusipirkau ir grazinau brokini samsung Note 3 telefona, keiciau keliu menesiu dell kompiuteriui pagrindine plokste, asuss puses metu plansetei keiciau pagrindine plokste, apple telefona del gedimo pakeite visai i nauja. Visa tai brokai, ne mano saskaita. Tai ir situos tada gamintojus reiktu isbraukti is perkamu saraso. lotuliukas.gif

Svarbiausia yra kaip pardavejas bendrauja su pirkeju ir kaip noriai prisiima gamintojo bedas ant saves. Pvz su Samsungo grazinimu turejau pavargti ir laisku parasyti, visi kiti labai geranoriskai tavarke iskilusias bedas.
Kai toks vartojimas, tai ir atitinkamai kokybe visur prasteja, broku daugeja.
man Neato del sios smulkmenos ne kiek prasciau nesiurbs, as dziaugiuosi savo pasirinkimu smile.gif

Linamog, o gal vel neato rinkites, gal ir baterija tiks g.gif Dabar kaip tik maciau 85 labai smarkiai nukainuotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 29 sausio 2015 - 10:33
QUOTE(gitulia @ 2015 01 29, 10:28)
Linamog, o gal vel neato rinkites, gal ir baterija tiks  g.gif  Dabar kaip tik maciau 85 labai smarkiai nukainuotas.

Tai kad pas mane Samsung buvo, ne Neato. Ir zvalgausi tokio pardavejo, pas kuri butu galimybe isigyt ir pratesta garantija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 sausio 2015 - 11:07
QUOTE(linamog @ 2015 01 29, 13:06)
Tai kad pas mane Samsung buvo, ne Neato. Ir zvalgausi tokio pardavejo, pas kuri butu galimybe isigyt ir pratesta garantija.

Pratęsta garantija ir pardavėjas ne visada susiję dalykai.
Su PVM sąskaita-faktūra kreipiatės į pratęstos garantijos paslaugą teikiančią įmonę ir tiek žinių. Visi dirba per tą įmonę.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 29, 11:37)
Pratęsta garantija ir pardavėjas ne visada susiję dalykai.
Su PVM sąskaita-faktūra kreipiatės į pratęstos garantijos paslaugą teikiančią įmonę ir tiek žinių. Visi dirba per tą įmonę.

O, dekui uz gera patarima.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 29, 11:06)

Sumaisiau biggrin.gif Jei tenkino samsungo modelis, galima bandyt prie jo ir likti.
Atsakyti