QUOTE(amsv @ 2015 01 22, 13:21)
norėčiau pasidalinti patirtimi. pas mane neato xv25. Be galo džiaugiuosi šiuo pirkiniu.Dirba jis tikrai nemažai, apie 1,5-2 valandas kasdien.plotas didelis. Baterijos laikė lygiai metus. Pas platintojus Lietuvoje šios baterijos 300 Lt. iš ebay su visu siuntimu kainavo apie 170 Lt. Na tikriausiai nereik nieko ir sakyt... Atėjo per savaitę.
Padėjėjai tikrai geri, bet išlaikymas, tai irgi oakankamai brangus. Šiandien man parėjo sąskaita už plovėjo baterija 63,76 eur. Laukia keitimas NEAT'ui.

Manau, kad irgi bus nemenka suma. Panašiai kaip automobiliui. Bet ten akumai laiko 2 metus, o čia lygiai metus.
O kaip tu ieškojai tos baterijos

?. Gal gali kokią nors nuorodą?
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 01 20, 18:31)
Tai ką, taip ir pirkinėti kas pusė metų
Pirkinėt, tai pirkinėt. Bet kaina kokia.
Aš šiandien tiek supykus, kad negaliu. Būčiau anksčiau radus tokius postus, kad tiek kainuoja jų išlaikymas, tai tikrai būčiau nesigundžius.
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 21, 11:17)
Įtariu subjektyvumu
Arba laikyti kaip nurodyta, ir nereikės pirkinėti. Mano jau beveik dvejus metus kuo puikiausiai kraunasi. Nors išimčių visada būna.
O kaip jas keisčiau laikyti. Man liepė laikyti visada pajungus. Pirmą kartą irgi pakroviau pagal instrukciją. Kokios dar taisyklės?