Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(speedy @ 2015 01 21, 11:40)
O pas Jus batareikos Ni-MH ar LI-ion  g.gif

Mano Scooba ir Roomba su Ni-MH.
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 21, 11:17)
Įtariu subjektyvumu  biggrin.gif

Tai gerai smile.gif Jug taip ir yra, as ir rasau subjektyviai - is savo varpines, apie savo stora kilima ir jo bedas biggrin.gif Jug jei nebutu pardavejai leide bandyti tiek siurbliu, tam kilimui galejo baigtis gerokai blogiau - butu baiges dienas kur nors "pas bobute kaime" arba prie konteinerio wink.gif
O dabar jis guli garbingai svetaines centre, suo barsto ant jo savo plaukus, o neato ji kas diena kedena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 21 sausio 2015 - 12:48
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 21, 13:00)
Mano Scooba ir Roomba su Ni-MH.

Kaip Jums sekasi su Scooba? g.gif
Atsakyti
norėčiau pasidalinti patirtimi. pas mane neato xv25. Be galo džiaugiuosi šiuo pirkiniu.Dirba jis tikrai nemažai, apie 1,5-2 valandas kasdien.plotas didelis. Baterijos laikė lygiai metus. Pas platintojus Lietuvoje šios baterijos 300 Lt. iš ebay su visu siuntimu kainavo apie 170 Lt. Na tikriausiai nereik nieko ir sakyt... Atėjo per savaitę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2015 01 22, 13:21)
norėčiau pasidalinti patirtimi. pas mane neato xv25. Be galo džiaugiuosi šiuo pirkiniu.Dirba jis tikrai nemažai, apie 1,5-2 valandas kasdien.plotas didelis. Baterijos laikė lygiai metus. Pas platintojus Lietuvoje šios baterijos 300 Lt. iš ebay su visu siuntimu kainavo apie 170 Lt. Na tikriausiai nereik nieko ir sakyt... Atėjo per savaitę.  smile.gif

Padėjėjai tikrai geri, bet išlaikymas, tai irgi oakankamai brangus. Šiandien man parėjo sąskaita už plovėjo baterija 63,76 eur. Laukia keitimas NEAT'ui. doh.gif Manau, kad irgi bus nemenka suma. Panašiai kaip automobiliui. Bet ten akumai laiko 2 metus, o čia lygiai metus. verysad.gif
O kaip tu ieškojai tos baterijos blush2.gif ?. Gal gali kokią nors nuorodą?
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2015 01 20, 18:31)
Tai ką, taip ir pirkinėti kas pusė metų  censored2.gif

Pirkinėt, tai pirkinėt. Bet kaina kokia.
Aš šiandien tiek supykus, kad negaliu. Būčiau anksčiau radus tokius postus, kad tiek kainuoja jų išlaikymas, tai tikrai būčiau nesigundžius.

QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 21, 11:17)
Įtariu subjektyvumu  biggrin.gif
Arba laikyti kaip nurodyta, ir nereikės pirkinėti. Mano jau beveik dvejus metus kuo puikiausiai kraunasi. Nors išimčių visada būna.

O kaip jas keisčiau laikyti. Man liepė laikyti visada pajungus. Pirmą kartą irgi pakroviau pagal instrukciją. Kokios dar taisyklės?
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2015 01 22, 15:21)
norėčiau pasidalinti patirtimi. pas mane neato xv25. Be galo džiaugiuosi šiuo pirkiniu.Dirba jis tikrai nemažai, apie 1,5-2 valandas kasdien.plotas didelis. Baterijos laikė lygiai metus. Pas platintojus Lietuvoje šios baterijos 300 Lt. iš ebay su visu siuntimu kainavo apie 170 Lt. Na tikriausiai nereik nieko ir sakyt... Atėjo per savaitę.  smile.gif

Ta vat censored2.gif
Ebėjus pažįstu, bet atsisiųsi "ne to kiniečio pagamintas", kiek tada laikys g.gif
Bus kaip su mobiliais - numirė originalios, tai keisk nekeitęs - visos vienas sht.
Gal paleis ir ličio baterijas vėliau pats neatas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 01 21, 20:08)
Kaip Jums sekasi su Scooba? g.gif

Buvo kartą sugedęs dėl mano paturbinimų, tai nusiunčiau į remontą ir sutaisė. O šiaip be pasikeitimų - veikia kaip ir anksčiau. Kadangi pirktas amazon, galvoju prasitęsti garantiją, nes kaina robotų pakilo, o naujienų rinkoje nesimato. Bent jau man nieko įdomaus.

QUOTE(Mergelė @ 2015 01 22, 17:00)
O kaip jas keisčiau laikyti. Man liepė laikyti visada pajungus. Pirmą kartą irgi pakroviau pagal instrukciją. Kokios dar taisyklės?

Jau rašiau apie laikymą Scoobos ar Roombos. Pas mane pvz. instrukcijoje parašyta, kad nenaudojant ilgiau negu 2 savaites būtina išimti bateriją, ir kad pastoviai krautusi. Gal pas neato savi ypatumai, pažiūrėkite instrukcijoje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 23 sausio 2015 - 10:15
Vakar Maximoje maciau moteriske, nusipirkusia Weleda robota, susimasciau, kazi kaip jie?
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 23, 12:13)
Buvo kartą sugedęs dėl mano paturbinimų, tai nusiunčiau į remontą ir sutaisė. O šiaip be pasikeitimų - veikia kaip ir anksčiau. Kadangi pirktas amazon, galvoju prasitęsti garantiją, nes kaina robotų pakilo, o naujienų rinkoje nesimato.

Vat, vat, čia jau įdomu biggrin.gif
Tai remontavo Lietuvoje, kaip garantinį? Ar už pinigus?
Ar pratęsia kas garantiją, jei sąskaita ne Lietuvos įmonės?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 23, 10:44)
Vat, vat, čia jau įdomu  biggrin.gif
Tai remontavo Lietuvoje, kaip garantinį? Ar už pinigus?
Ar pratęsia kas garantiją, jei sąskaita ne Lietuvos įmonės?

Aš Vokietijoje gyvenu, tai čia ir pirkau. Remontavo nemokamai, o atsiuntė per savaitę atgal. Jei pirkai iš amazon.de ir amazon.at, tai tik privačiai naudojamiems galima garantiją prasitęsti pvz čia.

Pasižiūrėjau amazon atsiliepimus, tai pigus Dirt Devil M607 išpopuliarėjo. Už tokią kaina anksčiau nebuvo siurblio su tiek gerų atsiliepimų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssmm202: 23 sausio 2015 - 11:19
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 23, 13:12)
Aš Vokietijoje gyvenu, tai čia ir pirkau. Remontavo nemokamai, o atsiuntė per savaitę atgal. Jei pirkai iš amazon.de ir amazon.at, tai tik privačiai naudojamiems galima garantiją prasitęsti pvz čia.
Pasižiūrėjau amazon atsiliepimus, tai pigus Dirt Devil M607 išpopuliarėjo. Už tokią kaina anksčiau nebuvo siurblio su tiek gerų atsiliepimų.  g.gif

Sorry ... pražioplinau ... "Miunchenas". 4u.gif
Atsakyti
Aš susigundžiau kaina ir nusipirkau (mokėjau 100 eurų), prieš tai išbandžiusi namie 2 brangesnius.
Bet mūsų situacija gal kiek nestandartinė, pas mus labai daug kampų, laiptelių, kurių robotai nepripažįsta kaip laiptų, slenksčių, ir pan. Mes vis tiek, siurbiame tik po vieną kambarį atskirai, tai tokios funkcijos, kaip kad robotas grįžta krautis, išsivalo, ar kad programuoti, kada jis turėtų įsijungti, mums buvo nereikalingos.
Tai ką galiu pasakyti. Kaip už tokią kainą-puiku smile.gif Paprastutis, be jokių "navarotų". Išvalo lygiai taip pat, kaip ir brangieji, prie sienų gal net ir geriau. Tiesa, ant kilimo (mūsų toks storesnis) nelabai užlipa. Aš kol kas labai patenkinta. Tik va kai neseniai turiu, nežinau, kiek laikys baterija ir kiek laiko jis neges.

QUOTE(linamog @ 2015 01 23, 11:18)
Vakar Maximoje maciau moteriske, nusipirkusia Weleda robota, susimasciau, kazi kaip jie?

Atsakyti