Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(linamog @ 2015 01 16, 17:14)
Mano Samsungo baterija 3 metus laike puikiai.

Taigi pas Samsung Ličio jonų baterijos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 16, 15:16)
Taigi pas Samsung Ličio jonų baterijos.

Tai jei kalbam apie laikyma, tai ir rasau apie laikyma.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 16, 12:14)
Matau čia tuos NEATO pagrinde giria ... ar yra naudojančių bent metus laiko? Akumuliatorius pas juos Ni-MH kažkaip neįkvepia  g.gif

Naudoju 13 mėn. 9 viskkas ok, o dabar siurbdamas73 kv. varo krautis 3-4 kartus. Tai kaip suprantu parėjo baterija. RobotAs plovejas supakuotas ir pirmadieni varo i Vilniu. Tad turiu tokia mano patirtis su padejejais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2015 01 06, 11:09)
as taip pat turiu klausima del baterijos. Pirkau pries puse metu neato signature pro is roboshop. is pradziu viskas buvo gerai: mano 60 kv isvalydavo vienu kartu. dabar jau vaziuoja 3 kartus pasikrauti, kad isvalyti tuos pacius 60 kv. gal zinote ar butu garantinis baterijai? man reiktu kreiptis i roboshop.lt?

Gal ką išsiaiškinai?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 16, 13:09)
Apie tai kiek prirenka, as nerasiau niekur, net nezinau kaip matuoti litrais ar kg, iskratau is talpos tiek, kiek neisivaizdavau, kad sugebam prisisiukslinti  biggrin.gif Bet jei siurblys uzlipa ir akivaizdziai jam net sunku judeti pe ta kilima, o pravaziavus net plaukas nepasisiausia, tai apie isiurbimo galia ir siurbimo kokybe net nebera ka kalbeti. Roomba naujausias modelis niekaip nesugebejo uzlipti ant sito kilimo. Jei per prievarta uzkeldavau, siurbdavo, bet nulipa ir viskas vel ignoruoja kilima.

Labai keista, kai tik Samsung ir Roomba nesugeba išsiurbti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2015 01 06, 13:09)
as taip pat turiu klausima del baterijos. Pirkau pries puse metu neato signature pro is roboshop. is pradziu viskas buvo gerai: mano 60 kv isvalydavo vienu kartu. dabar jau vaziuoja 3 kartus pasikrauti, kad isvalyti tuos pacius 60 kv. gal zinote ar butu garantinis baterijai? man reiktu kreiptis i roboshop.lt?

Panašu rusai nemeluoja - niekam tikę tos Ni-MN ...
Įdomu ar pardavėjai, duoda baterijai garantiją 24 mėn. O dar įdomiau, ar pakeitę bateriją duoda jai naują garantiją ar ta pati lieka rolleyes.gif Tada būtų visiškas š---as doh.gif
Įdėjo į gerą siurblį pigias batareikas ir sumovė visą reikalą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 16, 17:42)
Labai keista, kai tik Samsung ir Roomba nesugeba išsiurbti.  rolleyes.gif

O kas cia keisto? g.gif Ka duoda lietuviai isbandyti, ta isbandziau. dar labai norejau LG kvadratini pabandyti, bet LT bandomojo niekas neturejo. Tad emiau ta kas mano namuose geriausiai siurbe.

Gal itariat Neato siurbliu platinimu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 16, 19:25)
Panašu rusai nemeluoja - niekam tikę tos Ni-MN ...
Įdomu ar pardavėjai, duoda baterijai garantiją 24 mėn. O dar įdomiau, ar pakeitę bateriją duoda jai naują garantiją ar ta pati lieka  rolleyes.gif  Tada būtų visiškas š---as  doh.gif
Įdėjo į gerą siurblį pigias batareikas ir sumovė visą reikalą  doh.gif

Baterijai garantija deja tik 6mėn. Nupirkus naują - garantija vėl 6 mėn.
Atsakyti
Mergaitės, tikrai esu labai dėkinga už nuomones 4u.gif

QUOTE(speedy @ 2015 01 16, 18:25)
Įdėjo į gerą siurblį pigias batareikas ir sumovė visą reikalą  doh.gif

drinks_cheers.gif Kai pirštu į akį rolleyes.gif

QUOTE(gitulia @ 2015 01 16, 19:01)
Gal itariat Neato siurbliu platinimu?  lotuliukas.gif

Jei kuo pasitikiu, tai Jūsų nuomone tikrai 4u.gif Seniai seku šitą temutę ir matau kas ir kaip 4u.gif

Va dėl baterijos aš irgi abejoju, pas mane 1 aukšte 120 kv., kiek ilgai atlaikytų? Pinigai nemaži, gaila būtų investuoti į daiktą, kuris stovėtų nenaudojamas, pvz. kaip mano plaunamasis siurblys Thomas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2015 01 16, 21:33)
Baterijai garantija deja tik 6mėn. Nupirkus naują - garantija vėl 6 mėn.

Tai ką, taip ir pirkinėti kas pusė metų censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 16, 19:01)
O kas cia keisto?  g.gif  Ka duoda lietuviai isbandyti, ta isbandziau. dar labai norejau LG kvadratini pabandyti, bet LT bandomojo niekas neturejo. Tad emiau ta kas mano namuose geriausiai siurbe.

Gal itariat Neato siurbliu platinimu?  lotuliukas.gif

Įtariu subjektyvumu biggrin.gif

QUOTE(speedy @ 2015 01 20, 18:31)
Tai ką, taip ir pirkinėti kas pusė metų  censored2.gif

Arba laikyti kaip nurodyta, ir nereikės pirkinėti. Mano jau beveik dvejus metus kuo puikiausiai kraunasi. Nors išimčių visada būna.
Atsakyti
QUOTE(ssmm202 @ 2015 01 21, 13:17)
Įtariu subjektyvumu  biggrin.gif
Arba laikyti kaip nurodyta, ir nereikės pirkinėti. Mano jau beveik dvejus metus kuo puikiausiai kraunasi. Nors išimčių visada būna.

O pas Jus batareikos Ni-MH ar LI-ion g.gif
Atsakyti