Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

Man roomba atsisake lipti ant kilimo, privaziuoja ir nuvaziuoja, samsungas ant kilimo uzlipo, bet per ji vaziuoja paduses, realiai neissiurbia nieko.
Atsakyti
Man kazkada roboshopas aiskino, kad neato vieninteliai turi adekvataus galingumo siurbimo funkcija, o kiti robotai labiau sluoja, negu kad siurbia. NZn ar niekas nepasikeite ir kiek cia teisybes, bet gal del to samsungas su kilimu nesusitvarko?
Atsakyti
Mano SR8855 susitvarko su vilnoniu kilimu, esu darius eksperimenta, su svyturiais apribojau plota, kad vazinetu tik kilimu, tai kiek bevazinejo, vis prisiurbdavo pukeliu.
Atsakyti
dominica, taip isbandziau neato, roomba ir samsunga, tikrai siurbia neato geriausiai. As nesakau, kad samsungas nesiurbia uzlipes ant kilimo, bet akivaizdziai ant kilimo "pridusta" ir vaziuoja per ji gerokai sunkiau nei per grindis, kazka aisku pagauna, bet iki normalaus siurbimo toli. Neato net nepastebi, kad kilimas (kalbu apie stora ir pukuota, nes siaip rumpo plaukelio)
, o vaziuoja vienodai energingai tiek grindimis, tiek kilimu, po siurbimo ant kilimo lieka jo siurbimo ruozai - iskedentas kilimas, t.y. matosi, kad siurbe, o ne siaip pasivazinejo.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 15, 18:01)
dominica, taip isbandziau neato, roomba ir samsunga, tikrai siurbia neato geriausiai. As nesakau, kad samsungas nesiurbia uzlipes ant kilimo, bet akivaizdziai ant kilimo "pridusta" ir vaziuoja per ji gerokai sunkiau nei per grindis, kazka aisku pagauna, bet iki normalaus siurbimo toli. Neato net nepastebi, kad kilimas  (kalbu apie stora ir pukuota, nes siaip rumpo plaukelio)
, o vaziuoja vienodai energingai tiek grindimis, tiek kilimu, po siurbimo ant kilimo lieka jo siurbimo ruozai - iskedentas kilimas, t.y. matosi, kad siurbe, o ne siaip pasivazinejo.

Samsungą aš kiliminei dangai pajungiu TURBO tai greičiau važiuoja ir gerai išsiurbia
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2015 01 15, 20:28)
Samsungą aš kiliminei dangai pajungiu TURBO tai greičiau važiuoja ir gerai išsiurbia

Reikia abu isbandyti, kad suprasti apie ka as kalbu.
Atsakyti
Matau čia tuos NEATO pagrinde giria ... ar yra naudojančių bent metus laiko? Akumuliatorius pas juos Ni-MH kažkaip neįkvepia g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 15, 18:01)
dominica, taip isbandziau neato, roomba ir samsunga, tikrai siurbia neato geriausiai. As nesakau, kad samsungas nesiurbia uzlipes ant kilimo, bet akivaizdziai ant kilimo "pridusta" ir vaziuoja per ji gerokai sunkiau nei per grindis, kazka aisku pagauna, bet iki normalaus siurbimo toli. Neato net nepastebi, kad kilimas  (kalbu apie stora ir pukuota, nes siaip rumpo plaukelio)

Tai, kad iškedentas nesako iš viso nieko, nebent tai, kad pravažiavo ir iššukavo. Su paprastu siurbliu, kai siurbiu, jis irgi iškedena, bet Roomba vos ne trigubai daugiau dulkių prirenka. O kilimai pas mane įvairūs: nuo lygių iki labai storų vilnonių.
Atsakyti
Apie tai kiek prirenka, as nerasiau niekur, net nezinau kaip matuoti litrais ar kg, iskratau is talpos tiek, kiek neisivaizdavau, kad sugebam prisisiukslinti biggrin.gif Bet jei siurblys uzlipa ir akivaizdziai jam net sunku judeti pe ta kilima, o pravaziavus net plaukas nepasisiausia, tai apie isiurbimo galia ir siurbimo kokybe net nebera ka kalbeti. Roomba naujausias modelis niekaip nesugebejo uzlipti ant sito kilimo. Jei per prievarta uzkeldavau, siurbdavo, bet nulipa ir viskas vel ignoruoja kilima.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 16, 13:14)
Matau čia tuos NEATO pagrinde giria ... ar yra naudojančių bent metus laiko? Akumuliatorius pas juos Ni-MH kažkaip neįkvepia  g.gif

man buvo problema su baterija, tiesa naudoju ne neato, o braava 380 plovėją. Buvau užklausus atstovų dėl Ni ir Li baterijų - sakė, kad Li gamintojas skaito kaip nesaugias, todėl kol kas yra tik Ni baterijos, jos pagal gamintoją paskaičiuotos 1.5 metų naudojimui - deja bent jau man atlaikė tik 6-8 mėn.
Atsakyti
Rusai rašo, kad jau po pusmečio pas Neato pastebimai sėda baterijos g.gif
Daiktas lyg ir nieko, bet nuo baterijų paskui labai daug priklauso unsure.gif
P.S. Keista, siurbliams tipo nesaugios, o mobiliesiems jau šimtas metų kaip geros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 16 sausio 2015 - 15:14
Mano Samsungo baterija 3 metus laike puikiai.
Atsakyti