Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Nika23 @ 2015 01 10, 10:50)
Kaip jie gali gaminti siuksles? g.gif

Cia buvo jumoras, tureta omey, kad jei dulkiu nematai namie plika akim, tas dar nereiskia, kad robotas ju nesugebes rasti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 10, 14:27)
Cia buvo jumoras, tureta omey, kad jei dulkiu nematai namie plika akim, tas dar nereiskia, kad robotas ju nesugebes rasti. biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(4 drugeliai @ 2015 01 10, 00:46)
Svajoju apie Neato ir vis skaitau  cool.gif Labai laukiu visokiausių atsiliepimų  4u.gif

Labas, tuomsyk kuo puikiausi atsiliepimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 09, 21:54)
As turiu 85, kazin kuris tas sepetys tylusis?  lotuliukas.gif
Bet kad jie siuksles patys ko gero gamina, tai tikrai  lotuliukas.gif

Tas kur be plastikiniu kojyciu biggrin.gif bent parduotuvej tai tikrai zenklus skirtumas jautesi tarp jo ir to su sluotelem smile.gif o kokia pas jus danga namie?
Atsakyti
mes turime du robotukus, viena siurbliuka, o kita kuris slapiai valo (ne plauna). Siurbliuka jau turime ~4,5 metu, tai jau uzia, nes detales susidevejo, jei taisyti, tai reikia labai daug ka keisti, tai tiesiog taip dirba. Bet tirkai superinis daiktas, be jo neisivaizduoju jau tvarkymo namu smile.gif
o antra robotoku turime virs puse metu, sluosta dregna sluoste, tai sugedo pries naujus, atiduotas remontui, bet lyg ir sake, kad panasu, kad baterijos problema sad.gif
Atsakyti
Noriu paklausti: kokio gamintojo robotą siurblį turite? Ar seniai? Ar buvo sugedęs?
Domina kurio gamintojo patys patikimiausi.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 14, 15:21)
Tas kur be plastikiniu kojyciu  biggrin.gif bent parduotuvej tai tikrai zenklus skirtumas jautesi tarp jo ir to su sluotelem smile.gif o kokia pas jus danga namie?

Parketas ir vienas storas kilimas.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2015 01 12, 18:22)
Labas, tuomsyk kuo puikiausi atsiliepimai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Mamuke, o kaži kaip reikaliukai su kilimais ir slenkstukais? Užlipa? Pas mane parketlentės ir kilimai, dar mažas slenkstukas. 4u.gif
Nusižiūrėjus esu šitą Neato Robotics XV Signature Pro robotas dulkių siurblys, ar yra tobulesnių biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasirinkau neato vien del kilimo, pas mane jis storas, tai tik neato ant jo uzlipo ir realiai siurbe. Kiti arba neuzlipa, kiti jei uzlipa tai tik paduse murdos.
Atsakyti
QUOTE(4 drugeliai @ 2015 01 14, 21:16)
Mamuke, o kaži kaip reikaliukai su kilimais ir slenkstukais? Užlipa? Pas mane parketlentės ir kilimai, dar mažas slenkstukas.  4u.gif
Nusižiūrėjus esu šitą Neato Robotics XV Signature Pro robotas dulkių siurblys, ar yra tobulesnių  biggrin.gif  4u.gif

Man neato uzlipa net ant metalines rubu dziovykles koju biggrin.gif ant vaikisko kilimo-puzles (gan stora) irgi be problemu
Atsakyti
mes vis galvojam apie plaunanti robota bet vis kazkas stabdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 14, 23:44)
Man neato uzlipa net ant metalines rubu dziovykles koju biggrin.gif ant vaikisko kilimo-puzles (gan stora) irgi be problemu

Ant džiovyklės kojų mano ir Roomba užlipa ir nulipa 4u.gif
Atsakyti