Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(dolile @ 2015 01 03, 16:02)
Aš nusipirkau naują bateriją Braavai, deja ne tame problema - šiandien vėl neišvalė namų - sausai pilnai, o šlapiai, tik pusė ploto. Paskui supypsėjo ir išsijungė. Žodžiu susinervinau. Prifilmavau. Reiks pirmadienį jau rašyt laišką pardavėjams. Tegu sprendžia problemas - juk garantinis  g.gif

kas pardavėjas jūsų braavos? garantinį aptarnavimą pardavėjas atlieka ar yra koks nors gamintojo atstovas?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 01 03, 17:16)
garantinį aptarnavimą pardavėjas atlieka ar yra koks nors gamintojo atstovas?

Garantinį aptarnavimą atlieka oficialus iRobot atstovas Lietuvoje. Jis yra ir pardavėjas, nors šio gamontojo robotus parduoda ir kiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 sausio 2015 - 16:21
Taip iš Irobot.lt ir pirkau
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2015 01 03, 17:02)
Aš nusipirkau naują bateriją Braavai, deja ne tame problema - šiandien vėl neišvalė namų - sausai pilnai, o šlapiai, tik pusė ploto. Paskui supypsėjo ir išsijungė. Žodžiu susinervinau. Prifilmavau. Reiks pirmadienį jau rašyt laišką pardavėjams. Tegu sprendžia problemas - juk garantinis  g.gif

tik kai siusi i garantini idek senaja baterija o ne naujaja wink.gif po to kad nedingtu ir nauja baterija sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana.v @ 2015 01 05, 14:52)
tik kai siusi i garantini idek senaja baterija o ne naujaja wink.gif po to kad nedingtu ir nauja baterija sad.gif

Jo jo nusifotkinau jau baterija, kad nepakeistu smile.gif
Atsakyti
as taip pat turiu klausima del baterijos. Pirkau pries puse metu neato signature pro is roboshop. is pradziu viskas buvo gerai: mano 60 kv isvalydavo vienu kartu. dabar jau vaziuoja 3 kartus pasikrauti, kad isvalyti tuos pacius 60 kv. gal zinote ar butu garantinis baterijai? man reiktu kreiptis i roboshop.lt?
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2015 01 06, 12:09)
as taip pat turiu klausima del baterijos. Pirkau pries puse metu neato signature pro is roboshop. is pradziu viskas buvo gerai: mano 60 kv isvalydavo vienu kartu. dabar jau vaziuoja 3 kartus pasikrauti, kad isvalyti tuos pacius 60 kv. gal zinote ar butu garantinis baterijai? man reiktu kreiptis i roboshop.lt?

Garantija baterijai dažniausiai būna 6mėn.
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2015 01 06, 12:09)

Aš kai pirkau naują, klausiau, ar bus garantija - sakė, kad 6 mėn. Nors pokalbio metu minėjo, kad gamintoja paskaičiavęs, kad baterijos turėtų užtekti 1,5m. Būtų gerai jiems pasiskambinti - normaliai bendrauja ir bando spręsti problemas.
Tiesa, kai pirkau bateriją, tai jie atsiuntė suformuotą sąskaitą, kurią apmokėjau, tai padarė siuntimo kainos nuolaidą. Tai gavosi baterijos siuntimas nemokamas tongue.gif
Atsakyti
Nuo rugsejo turiu neato botvac 75 (pirkau roboshope, nustebino, kad visi neato botvacai yra vienodi, skiriasi tik sepeciu ir filtru konfiguracija, tai man 85 su melyni dangteliu paeme iskomplektavo vietoj biggrin.gif). Gerus metus-pusantru svajojau apie robota, ilgai rinkausi, dvejojau, ir siai dienai neatsidziaugiu, puiki investicija wub.gif as be to roboto iseiciau is proto. Normaliu siurbliu siurbdavau kasdien, dabar robotas kasdien vazineja ir sveicia viska. Kampus isvalo pakankamai gerai. Dulkiu, siuksliu visokiu pirmus ~10 kartu buvo neisivaizduojami kiekiai. Net ant svariai isplautu grindu paleidus robota prirenka gera sauja dulkiu. Namie grindys tikrai svaresnes biggrin.gif minusai tik du- kartais pastringa tarp kedziu koju, laabai garsiai dirba (ruosiuosi pirkti atskirai "tyluji" 85 modelio sepeti). Tikrai rekomenduoju, brangus, bet vertas kiekvieno cento pirkinys drinks_cheers.gif
Atsakyti
As turiu 85, kazin kuris tas sepetys tylusis? lotuliukas.gif
Bet kad jie siuksles patys ko gero gamina, tai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Svajoju apie Neato ir vis skaitau cool.gif Labai laukiu visokiausių atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2015 01 09, 21:54)
As turiu 85, kazin kuris tas sepetys tylusis?  lotuliukas.gif
Bet kad jie siuksles patys ko gero gamina, tai tikrai  lotuliukas.gif

Kaip jie gali gaminti siuksles? g.gif
Atsakyti