Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Mergelė @ 2014 12 21, 21:58)
Atsimuša 1 kartą, pypypt ir užgęsta. Įjungus iš kart įsijungia raudona lemputė.
Aš čia prieš metus irgi klykavau iš džiaugsmo. Metus panaudoju, sumokėjus tikrai nemažus pinigus, viso to negaunu ir neturiu. Ir vėl atsiprašiau kempinės, o mano plovėjas stovi kampe. Tad pamąstykit ar po metų nereiks būti nusivylusiai. Nes jau du pavyzdžiai yra. Juodai dar vargo su plovėjo ratukais. Man nors šios bėdos nebuvo. Bet dabar jau nebveikiantis. Kad būtų mokėta 200, tai mat jį pikis, bet ne 1200 Lt metams. verysad.gif

tai, kad maniskis siurbiantis o ne plaunantis 4u.gif plotas nemazas, name turime ir vaikuti kuris megejas su batukais is lauko parslepsejes ne prie duru nusimauti doh.gif kol kas naudoju kasdien, issiurbia tikrai puikiai ir man minimum 20 min per diena susitaupo..
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2014 12 22, 19:59)
As buvau uzsidegusi net labai, bet galvoju paskaitysiu saziningai dvi temas perskaiciau ir praejo noras. Galvoju, kaip nors apsieisiu. Tikiu, kad kitom kuriu plotas virs 100m pagunda didesne, bet as su savo 60 susitvarkau puikiai. Zinoma noras niekur nedinges, bet vyras uzgriauztu tokius pinigus sumokeje po metu jai duletu doh.gif  unsure.gif

Gerai, kad mano vyras tylus, tfu tfu tfu, tai ko gero tikrai išeičiau. Sukišta šitiek pinigų, o po metų naudos kaip ir nėra. Neatas dar padirba, bet plovėjas stovi, reik siųsti remontan. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 12 25, 22:50)
Gerai, kad mano vyras tylus, tfu tfu tfu, tai ko gero tikrai išeičiau. Sukišta šitiek pinigų, o po metų naudos kaip ir nėra. Neatas dar padirba, bet plovėjas stovi, reik siųsti remontan. sad.gif

Nemastot apie grazinima, pinigu atsiemima ir pirkima kitos firmos?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 26, 14:15)
Nemastot apie grazinima, pinigu atsiemima ir pirkima kitos firmos?

Kad Braava analogo kaip ir nėra...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 26, 13:47)
Kad Braava analogo kaip ir nėra...

Nu plaunanti yra Scooba.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 26, 14:49)
Nu plaunanti yra Scooba.

Jis yra kitoks. Veikimo principas kitas. Šlapiau plauna, burzgia kaip siurblys. Nieko panašaus į Braava.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 26, 13:51)
Jis yra kitoks. Veikimo principas kitas.  Šlapiau plauna, burzgia kaip siurblys. Nieko panašaus į Braava.

Tas burzgia, Braava, kaip matom, isvis nebepaburzgia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 26, 14:06)
Tas burzgia, Braava, kaip matom, isvis nebepaburzgia. biggrin.gif

lotuliukas.gif Man dėl burzgimo, tai baika, Svarbu tarnautų. Praeis tarpušventis ir po naujų užsiimsiu.
Pati gal naudoji Scoobą ir turi patirties?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 12 26, 17:53)
Pati gal naudoji Scoobą ir turi patirties?

As tai ne, pas mane didzioji dalis parketas ir kilimas, nebutu ka plaut. Bet pirmosiose robotu temose tikrai buvo atsiliepimu, nieko blogo nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 12 26, 19:22)
As tai ne, pas mane didzioji dalis parketas ir kilimas, nebutu ka plaut. Bet pirmosiose robotu temose tikrai buvo atsiliepimu, nieko blogo nepamenu.

Na, buvau aš dariusi senesnės Scooba apžvalgą. Man jis nepatiko tuom, kas šlapiai plauna, burzgia, mažai išplauna iki išsikrovimo, didelis, aukštas - žodžiu nėr ką lyginti su Braava. Tai skirtingo veikimo robotai, ne analogai.
Va čia yra mano apžvalga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 gruodžio 2014 - 21:08
Kaip gyvena robotukai? Su naujaisiais metais 4u.gif Ir aš pagalvoju apie šitą stebuklą... g.gif g.gif g.gif Vis dar apmąstymuose esu, pas mane ploto apie 100 kvadratų, plytelės ir laminatas
Atsakyti
Aš nusipirkau naują bateriją Braavai, deja ne tame problema - šiandien vėl neišvalė namų - sausai pilnai, o šlapiai, tik pusė ploto. Paskui supypsėjo ir išsijungė. Žodžiu susinervinau. Prifilmavau. Reiks pirmadienį jau rašyt laišką pardavėjams. Tegu sprendžia problemas - juk garantinis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 03 sausio 2015 - 16:02