Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Mergelė @ 2014 12 14, 16:07)
Mano ir roomba, ir neatas durniuoja. doh.gif  Roomba daro taip pat kaip juodos pirmasis. Ką jie tau sakė, kas tai per gedimas? Man neišplauna net 1 kambario. Paplauna, atsitrenkia į kliūtį ir užgęsta. Neši krauni.  doh.gif 
Neatas irgi siurbia per 3 kartus. Neišsiurbia 60 kv. Ką anksčiau darė be jokių problemų.
Aš galvojau, kad parėjo akumai. Bet pažiūrėjus kainas, tai pakeisti irgi kainuoja. Jei keisti kas metus, tiek abu jie pas mane, tai jau brangus malonumas.

o tai lemputes rodo kad isiskrove? ir vyksta pilnas pakrovimas tiek vienam tiek kitam, na neto tikiu kad akumas gali buti jai kraunasi visa savo pasikrovimo skirta laika, bet plovejas jai atsitrenkia ir uzgesta bus gedimas, nemanau kad baterija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 12 14, 16:07)
Ką jie tau sakė, kas tai per gedimas?

Nieko nesakė, nes nežinojo ką pasakyt. Kai vasarą taip durniavo, tai pats pardavėjas buvo atvažiavęs pasižiūrėt ir gerai, kad berodant pasitaikė tas robotuko durniavimas. Tai pasiėmė, parsivežė pas save (tuo metu atostogavo Palangoj smile.gif ), ir kitą dieną atvžė. Gerai veikė kurį laiką. Paskui vėl tas pats prasidėjo doh.gif . Tad siunčiau į Vilnių. O tenai mano Braava puikiai valėsi kokią savaitę laiko blink.gif - jokio gedimo, jokio durniavimo. Parsiuntė atgal. Tada sakiau,viskas. Be filmuotos medžiagos neapsieisiu. Vat ir pradėjau medžioklę, kol užklupau smile.gif . Tada jau be jokių kalbų sakė atsiųsti pakeitimui. Pakeitė į naują ir viskas, apie tą gedimą nieko nežinau.

QUOTE(gitana.v @ 2014 12 13, 14:22)
nu cia jau gedimas, gali buti motinine plokste parejusi ar dar kas  doh.gif ar perpragruomuoti bandys, su tokiu valymu tai visa diena vien ta svetaine valys, o jai kedes sukeli tai vistiek tokia nesamone lygioja vietoja ir buna pastoviai?

O va čia svetainėje tai blūdijo naujasis, pakeistasis Braava doh.gif . Nu nesąmonė irgi. Šlapiu režimu lyg normaliai dirba, na bet sausu, matėt kas kartais darosi - tamposi lygioj be kliūčių vietoj blink.gif doh.gif .
Beje, dar negavau jokio atsakymo iš pardavėjo dėl naujojo Braava čiūdų g.gif . Turbūt pabodau aš jam gerokai unsure.gif ... Na bet žinot, man irgi nesinoris nusipirkus nepigų daiktą neturėti jo normaliai veikiančio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 17, 14:14)
Nieko nesakė, nes nežinojo ką pasakyt. Kai vasarą taip durniavo, tai pats pardavėjas buvo atvažiavęs pasižiūrėt ir gerai, kad berodant pasitaikė tas robotuko durniavimas. Tai pasiėmė, parsivežė pas save (tuo metu atostogavo Palangoj smile.gif ), ir kitą dieną atvžė. Gerai veikė kurį laiką. Paskui vėl tas pats prasidėjo doh.gif . Tad siunčiau į Vilnių. O tenai mano Braava puikiai valėsi kokią savaitę laiko blink.gif  - jokio gedimo, jokio durniavimo. Parsiuntė atgal. Tada sakiau,viskas. Be filmuotos medžiagos neapsieisiu. Vat ir pradėjau medžioklę, kol užklupau smile.gif . Tada jau be jokių kalbų sakė atsiųsti pakeitimui. Pakeitė į naują ir viskas, apie tą gedimą nieko nežinau.
O va čia svetainėje tai blūdijo naujasis, pakeistasis Braava  doh.gif . Nu nesąmonė irgi. Šlapiu režimu lyg normaliai dirba, na bet sausu, matėt kas kartais darosi - tamposi lygioj be kliūčių vietoj blink.gif  doh.gif .
Beje, dar negavau jokio atsakymo iš pardavėjo dėl naujojo Braava čiūdų g.gif . Turbūt pabodau aš jam gerokai unsure.gif ... Na bet žinot, man irgi nesinoris nusipirkus nepigų daiktą neturėti jo normaliai veikiančio  unsure.gif

na tai aisku, jai tylesi nieko ir nepesi. jiem gal tas pasirode nesvarbu kad tik kartais tas gedimas atsiranda o ne kiekviena karta plaunat, tarkim i menesi du kartus jai kazdiena plauni tai gali gal ir nekleisti, bet tvarkyti vistiek tures bandyti. man kai pradejo durniuoti siurbiamas robotukas tai buvo motinine plokste sugedusi ( smegenys) tai ja pakesiti puse roboto kianos kainuoja jei nedaugiau doh.gif
Atsakyti
Mano valo, valo BRAAVO, po to atsimuša į kliūtį ir visiškai išsijungia. Net neparaudonuoja, o užgesta ir viskas. Neši krauti. Užsidega raudona lemputė ir kraunasi.
Papildyta:
Blyn, pažiūrėjau kainas akumų, tai doh.gif . Labai jau brangu. doh.gif O dar šluostės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 12 18, 17:15)
Mano valo, valo BRAAVO, po to atsimuša į kliūtį ir visiškai išsijungia. Net neparaudonuoja, o užgesta ir viskas. Neši krauti. Užsidega raudona lemputė ir kraunasi.
Papildyta:
Blyn, pažiūrėjau kainas akumų, tai doh.gif . Labai jau brangu. doh.gif  O dar šluostės doh.gif

Kiek kartų atsimušęs supypsi? Gal kartais penkis, taip kaip ir man g.gif . Man irgi neraudonuodavo lemputė, o tik barkšt, 5 kartus pypyp ir stop. Vat dėl šitos nesąmonės man jį pakeitė į naują. Tad gal ir Jums ta pati problema, kaip ir man buvo. Jeigu pareitų akumas, tai logiškai galvojant, turėtų raudona lemputė, signalizuojanti akumo išsikrovomą, anksčiau užsidegt, kas robotukas spėtų grįžti į savo pradinę vietą.
O mano naujasis šiaip blūdija sausu režimu... ir nesakau, kad jį keisti reikia vėl, tik būtų smagu, kad pardavėjas nors atsilieptų, gal ką patartų unsure.gif . Bet ne, tyla eteryje doh.gif .
O kai jungiat krauti, visada raudona lemputė užsidega, gali jis būti tik truputį pabuvęs atjungtas. Bet, žinoma, greičiau pasikraus, jei ne visiškai išsikrovęs yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 gruodžio 2014 - 21:21
QUOTE(Mergelė @ 2014 12 18, 17:15)
Papildyta:
Blyn, pažiūrėjau kainas akumų, tai doh.gif . Labai jau brangu. doh.gif  O dar šluostės doh.gif

o tai jai spaudi mygtuka kai uzgesta vel kad vaziuotu, nevaziuoja ir neisijungia, jokios emocijos? kiek jau laiko ji turi? ir ar daznai naudojai?
Papildyta:
cia manau bus gedimas, rasyk pardavejui su videjo medziaga. wink.gif arba vesk i garantini jai tas pats miestas ir siusti nereikia wink.gif
Atsakyti
Ne pavažiuoja ir sustija vėl. Turiu nuo 2013 gruodžio pradžios. Man rodos, kad garantija metams. Naudojau vos ne kiekvieną dieną.
Atsakyti
Sveikos, tyliai perskaiciau dvi SM robotu temas ir susigundziau iRobot® Roomba® 870 - dabar pasidalinu ispudziais su kitom gal irgi kam privers. Siandien isbandziau namuose (atvaziavo pardavejas su keliais modeliais), tikrai siurbia gerai (taip kaip siurbiu su normaliu siurbliu), surenka visas siuksles, "svieziai" pasiausia kilima. Bandeme "gyvenamoje"aplinkoje su koridoriuje isdeliotais batais, svetaineje ismetytais zaislais - pastumde bet aplink gerai issiurbe, isipainiojes nebuvo. Is siandieninio bandymo tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 12 18, 21:19)
Kiek kartų atsimušęs supypsi? Gal kartais penkis, taip kaip ir man g.gif . Man irgi neraudonuodavo lemputė, o tik barkšt, 5 kartus pypyp ir stop. Vat dėl šitos nesąmonės man jį pakeitė į naują. Tad gal ir Jums ta pati problema, kaip ir man buvo. Jeigu pareitų akumas, tai logiškai galvojant, turėtų raudona lemputė, signalizuojanti akumo išsikrovomą, anksčiau užsidegt, kas robotukas spėtų grįžti į savo pradinę vietą.
O mano naujasis šiaip blūdija sausu režimu... ir nesakau, kad jį keisti reikia vėl, tik būtų smagu, kad pardavėjas nors atsilieptų,  gal ką patartų unsure.gif . Bet ne, tyla eteryje doh.gif .
O kai jungiat krauti, visada raudona lemputė užsidega, gali jis būti tik truputį pabuvęs atjungtas.  Bet, žinoma, greičiau pasikraus, jei ne visiškai išsikrovęs yra.

Atsimuša 1 kartą, pypypt ir užgęsta. Įjungus iš kart įsijungia raudona lemputė.
QUOTE(Gar_bane_ @ 2014 12 19, 21:25)
Sveikos, tyliai perskaiciau dvi SM robotu temas ir susigundziau iRobot® Roomba® 870 - dabar pasidalinu ispudziais su kitom gal irgi kam privers. Siandien isbandziau namuose (atvaziavo pardavejas su keliais modeliais), tikrai siurbia gerai (taip kaip siurbiu su normaliu siurbliu), surenka visas siuksles, "svieziai" pasiausia kilima. Bandeme "gyvenamoje"aplinkoje su koridoriuje isdeliotais batais, svetaineje ismetytais zaislais - pastumde bet aplink gerai issiurbe, isipainiojes nebuvo. Is siandieninio bandymo tikrai rekomenduoju.

Aš čia prieš metus irgi klykavau iš džiaugsmo. Metus panaudoju, sumokėjus tikrai nemažus pinigus, viso to negaunu ir neturiu. Ir vėl atsiprašiau kempinės, o mano plovėjas stovi kampe. Tad pamąstykit ar po metų nereiks būti nusivylusiai. Nes jau du pavyzdžiai yra. Juodai dar vargo su plovėjo ratukais. Man nors šios bėdos nebuvo. Bet dabar jau nebveikiantis. Kad būtų mokėta 200, tai mat jį pikis, bet ne 1200 Lt metams. verysad.gif
Atsakyti
pasimečiau visai - tai ar yra tokių, kurios ir po metų patenkintos savo plovėjais? jei taip - kokiais modeliais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 12 19, 22:12)
Ne pavažiuoja ir sustija vėl. Turiu nuo 2013 gruodžio pradžios. Man rodos, kad garantija metams. Naudojau vos ne kiekvieną dieną.

Aš čia ant greičio pažiūrėjau, tai garantija dviems metams. Pasitikrinkit, tai turėtų galioti garantinis
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 12 22, 12:00)
pasimečiau visai - tai ar yra tokių, kurios ir po metų patenkintos savo  plovėjais? jei taip - kokiais modeliais? 4u.gif

As buvau uzsidegusi net labai, bet galvoju paskaitysiu saziningai dvi temas perskaiciau ir praejo noras. Galvoju, kaip nors apsieisiu. Tikiu, kad kitom kuriu plotas virs 100m pagunda didesne, bet as su savo 60 susitvarkau puikiai. Zinoma noras niekur nedinges, bet vyras uzgriauztu tokius pinigus sumokeje po metu jai duletu doh.gif unsure.gif
Atsakyti