Mergaitės, kas turit Braava! Maniškis robotukas ėmė kvailioti: grumiasi su siena, kaip su kliūtimi. Vis bando ją apeiti ir taip per visą sienos ilgį. Anksčiau taip nedarė. Kubo baterijos šviežiai pakeistos. Grumtynių metu vis atnaujina ryšį su kubu( pamirksi robotuko lemputės). Nežinau, kas dar galėtų būti?
Ar čia kažkokia jau programinė klaida?

QUOTE(dolile @ 2014 12 12, 14:22)
Mergaitės, kas turit Braava! Maniškis robotukas ėmė kvailioti: grumiasi su siena, kaip su kliūtimi. Vis bando ją apeiti ir taip per visą sienos ilgį. Anksčiau taip nedarė. Kubo baterijos šviežiai pakeistos. Grumtynių metu vis atnaujina ryšį su kubu( pamirksi robotuko lemputės). Nežinau, kas dar galėtų būti?
Ar čia kažkokia jau programinė klaida?

Ar atitraukus nuo sienos rieda normaliai?
hmm nebandžiau atitraukti, bet paskui pats rieda normaliai, kaip siena baigias. Reiks pabandyt atitraukt, bet gi nesėdėsiu prie jo. Kartais palieku ir vieną tvarkytis namie

QUOTE(dolile @ 2014 12 12, 15:22)
Mergaitės, kas turit Braava!
Kokiu režimu dirba sausu ar šlapiu?
Šiaip, jei programos klaida, lyg turėtų įjungimo lemputė paraudonuot.
Man Braava buvo irgi pradėjęs kvailiot, tik bėfa buvo tame, kas jis nei iš šio, nei iš to, dažniausiai ataitrenkęs kur nors, 5 kartus supypsėdavo ir sustodavo, išsijungdavo. Niekaip neatrado ligos, tad pakeitė man į naują. O tas naujasis jau nuo pat pirmų dienų kažkoks keistas: dirbdamaa sausu režimu irgi būna, kad pradeda blūdyt, trukčioja pirmyn, atgal, sukas aplink save, varo lanku, neranda išėjimo iš po kėdės

QUOTE(Juodai @ 2014 12 03, 16:56)
Dovanotam arkliui į dantis nežiūri
. Naudokitės ir pasidalinkit patirtimi
. Galgi klaidingą nuomonę esu susidarius
. O jei norit palyginti, užsisakykit kokį robotuką siurbliuką pabandymui
.

o tai neva perki, ir išbandai ir grąžini per kažkiek laiko?

QUOTE(elifė @ 2014 12 12, 16:03)
Neperki, tik jei prašo palieki užstatą ir bandai kelias dienas. Paskui grąžini ir atgauni užstatą. Žinoma, panandymui duoda ne naujus robotus, turi jie tokius jau tam paskirtus

QUOTE(Juodai @ 2014 12 12, 15:35)
Kokiu režimu dirba sausu ar šlapiu?
Man Braava buvo irgi pradėjęs kvailiot, tik bėfa buvo tame, kas jis nei iš šio, nei iš to, dažniausiai ataitrenkęs kur nors, 5 kartus supypsėdavo ir sustodavo, išsijungdavo. Niekaip neatrado ligos, tad pakeitė man į naują. O tas naujasis jau nuo pat pirmų dienų kažkoks keistas: dirbdamaa sausu režimu irgi būna, kad pradeda blūdyt, trukčioja pirmyn, atgal, sukas aplink save, varo lanku, neranda išėjimo iš po kėdės
. Kubo baterijos nuolat keičiamos. Nors labai nemalonu, bet ir vėl parašiau pardavėjui, su video medžiaga, tik šįkart tylu... nieko neatrašo... 

Dirbant sausu režimu. Dabar, kai Jūs parašėt, galvoju, kad situacija panaši, nes pas mane irgi kai pradeda kvailioti, užsidega raudona lemputė, kaip prieš išsikrovimą ir neužilgo duoda signalą ir išsijungia, labai dažnai net negrįžta į vietą. Galvojau, kad išsikrauna, nes be reikalo trankosi ir išnaudoja energiją.
Gera idėja dėl filmuotos medžiagos pardavėjui. Reiks ir man tuo reikalu užsiimti.
QUOTE(dolile @ 2014 12 12, 16:37)
Gera idėja dėl filmuotos medžiagos pardavėjui. Reiks ir man tuo reikalu užsiimti.
Būtinai padarykit taip, nes žodžiu labai sunku nupasakoti. Nufilmuokit, kur tuo metu kubas ir kaip dirba robotukas.
Va, kaip mano senasis Braava durniuodavo. O va, ką pakeistasis išdarinėja

QUOTE(Juodai @ 2014 12 12, 17:04)
Būtinai padarykit taip, nes žodžiu labai sunku nupasakoti. Nufilmuokit, kur tuo metu kubas ir kaip dirba robotukas.
. Jei turėsit laiko peržiūrėti antrąjį įrašą, pamatysit, kad jis tiesiog lygioj vietoj blūdija
... Šlapiu režimu naujasis lyg gerai dirba, tačiau vėlgi, kažkoks preilgintas man tas jo žingsnis
. Na, žiūrėsiu, lauksiu dar, galgi pardavėjas atsilieps. O jei ne, tai po švenčių, nes prieš negražu
, škandalysiuos 

Nu jo tiek laiko sukinejas apie viena kedes koja

QUOTE(dolile @ 2014 12 13, 13:11)
nu cia jau gedimas, gali buti motinine plokste parejusi ar dar kas

sveikos tinginiukes
sakykit, gal yra kur smasungu su issokanciomis kojytemis pabandymui? pries pora metu buvo technoramoj akcija su samsungu - menesis bandomasis laikotarpis, dabar kiek beziureciau niekur nera. kas turit tuos samsungiukus (ar bandet) ,pasidalinkit patirtim
ar visgi nera didelio stebuklo tuose sepeteliuose ir uztenka to zemesnio? ir priminkit, kur roomb'as nuomuoja- ir ar duoda koki nori modeliuka,ar tik senesnius? aciu
Sventes ant nosies, o Kaledu senis nevilty

sakykit, gal yra kur smasungu su issokanciomis kojytemis pabandymui? pries pora metu buvo technoramoj akcija su samsungu - menesis bandomasis laikotarpis, dabar kiek beziureciau niekur nera. kas turit tuos samsungiukus (ar bandet) ,pasidalinkit patirtim

Mano ir roomba, ir neatas durniuoja.
Roomba daro taip pat kaip juodos pirmasis. Ką jie tau sakė, kas tai per gedimas? Man neišplauna net 1 kambario. Paplauna, atsitrenkia į kliūtį ir užgęsta. Neši krauni.
Neatas irgi siurbia per 3 kartus. Neišsiurbia 60 kv. Ką anksčiau darė be jokių problemų.
Aš galvojau, kad parėjo akumai. Bet pažiūrėjus kainas, tai pakeisti irgi kainuoja. Jei keisti kas metus, tiek abu jie pas mane, tai jau brangus malonumas.

Neatas irgi siurbia per 3 kartus. Neišsiurbia 60 kv. Ką anksčiau darė be jokių problemų.
Aš galvojau, kad parėjo akumai. Bet pažiūrėjus kainas, tai pakeisti irgi kainuoja. Jei keisti kas metus, tiek abu jie pas mane, tai jau brangus malonumas.