QUOTE(Laukine25 @ 2014 07 21, 00:30)
Na, kaip žadėjau, parašysiu palyginimą septintos ir aštuntos klasės Roomba siurblių.
<...>
Tad va, tokia ta mano apžvalga
Ačiū labai už apžvalgą

. Aš jo jau noriu... tik bėda, kad jis aukštokas...
QUOTE(gitulia @ 2014 07 24, 10:44)
Del plovejo abejoju todel, kad namie danga trisluoksnis parketas, kambariuose laminatas. Man atrodo, kad su tokiais siurbliis galima sugadinti del dregmes grindis. Jei butu plyteles ar kita atsparesne danga, neabejociau. Gal klystu? turit praktikos mediniu, laminuotu grinu plovime su Brava?
Braava 380 ir laminatas draugauja. Navalo jis taip šlapiai, kad sugadintų laminatą. O jei dar šildomos grindys, tai išvis jokių problemų.
QUOTE(gitulia @ 2014 07 24, 10:44)
Iskurios parduotuves geriau apsimoka imti roomba? kas daro didesne nuolaida? gal zinot ar duoda 870 isbandyti namuose?
Roomba pirkčiau tik pas jo gamintojo atstovus. Čia dažniausiai minimi du stambiausi robotų pardavėjai kainas laiko, kiek pasteebjau, vienodas. Jei vienas daro nuolaidą, iš paskos ir kitas

. Iš gamintojų atstovų pirkt geriau, nes jei kyla problemų dėl garantinio aptarnavimo, greičiau viskas sutvarkoma.
QUOTE(lyrika @ 2014 08 23, 14:16)
su vyru buvom labai uzsidege, norejom tokio pagalbininko, bet sakem palauksim tobulesniu variantu. bent jau kad nepaliktu veziu po savim ir kad geriau orientuotusi erdveje, nes tikrai uzknisa ziureti, kaip viena kampa plauna 20 kart, o i kita nenuvaziuoja
Išties gaila, kad Jums šis pagalbininkas netiko. Tačiau gerai čia merginos rašė, kad gal per daug iš jo tikėjotės... Buvau savo
apžvalgoje (tiesa, čia apie paprastesnį modelį, 320-tą, net 380 yra tik tobulesnis) minėjus, kad pridžiūvusių dėmių šie robotukai neįveikia, apie lengvesnių daiktų stumdymą gal ir nerašiau, tačiau logiškai mąstant, jie turėtų būti patraukti iš robotuko kelio.
Plaunant rankomis irgi nepraeinama viskas be kliūčių, kilnojame tas kliūtis, stumdome, tad dirbant robotui nevetra tikėtis, kad jis pats tas kliūtis sukilnos.
Išties naudojant robotuką ilgesnį laiką pamatai, ku reikia patraukti, pakelti, pastumti, tad prieš įjungiant viską paruoši ir palieki darbuotis. Dar atskiras mokslas yta su tuo kubu. Reikia atrasti vietą, kur geriausia jį laikyti. Pavyzdžiui, kubo lemputė turi būti atsukta į patalpos centrą, robotuką reikia jungti šalia kubo, nes taip jis greičiau pasigaus ryšį su juo. Jei, kaip sakot, Jums Braava blaškydavos, gal jis nekomunikavo su kubu

. Kai ryšys geras, turi degti visos trys lemputės Braava priekyje.
Prieš jungdama Braava (irgi naudoju tik šklapią režimą, arba kartais sausą, bet su vandens konteineriu ir drėgna šluoste) stengiuos visada išsiurbti patalpą. Nesiurbiu nebent tada, jei kasdien Braava leidžiu, bet jei kokias dvi dienas būna neleistas, reikia iššiurbti, antraip pirmu šluostymu jis apsivels labai dulkėm, tada iki gero rezultato reikia antrąkart jį leisti toje pačioje patalpoje.
QUOTE(juratela @ 2014 09 05, 16:26)
Kažkas rašėte, kad buvo atšokusi Braava 380 ratuko guma. Ar turikeiti kaip garantinį ar tai skaitosi eksploatacijos priemonės ir netaiko garantinio
Braava turim nuo gruodžio 5 d., prieš kelias dienas atšoko guma ir pasirodo kad mum riekės už ratuką susimokėti (ne aš pridaviau, tai nežinau ar pakeis ratuką ar su moment priklijuos, vyras sako ko tau mano moment netiko

).
Na kažkaip kai robotui garantija 2 metams tai manau turi būti garantinis, nes juk jei mašinai ratas nukris, tai juk irgi taiko garantinį, o čia gaunasi kažkokia neamonė
Mums buvo. Kokius 3 kartus. Tvarkė kaip garantinį aptarnavimą.
QUOTE(dolile @ 2014 09 30, 21:53)
Žiūriu, jei per tarpininkes, tai iš Amerikos bus pigiau, nei pas mus pirkti. Bandžiau žiūrėti gal yra li baterija - bet visur tik Ni
Pigiau tai pigiau, bet jei bus bėdų, tai kainuos taisymas, garantinio laikotarpio neturėsite.
QUOTE(kryziuke @ 2014 11 08, 18:20)
Sveikos,
Gal kas turite Scooba ploveja? Ar laminata labai slapia palieka? Keik kv.m isplauna vieno pasikrovimo metu?
Turėjau pabandymui, tiesa kiek senesnį modelį, nes dabar yra jau neujesnių. Čia
reportažas apie jį. Kaip tik bandžiau ant laminato dangos, tikiuosi rasit dominančius atsakymus.
QUOTE(elifė @ 2014 11 25, 15:55)
gal yra galinčių palyginti Rovus su kitais?
Tikrai nepirkčiau roboto iį Top Shop

. Rikčiaus pardavėjus, kurie specializuojasi tame reikale, o geriausia gamintojo atstovus. Geras robotas turi savo kainą.