QUOTE(Garmina @ 2014 12 31, 13:26)
jie tikrai dievina saldumynus, tinka viskas, kas saldu. Aš vežuosi šokoladus, nes mažiau vietos užima ir nesusitrina lagamine. Gal tik kartaus juodo šokolado nemėgsta, jiems cukraus trūksta. Kažkada turėjau čiulpinukų, tai irgi labai džiaugėsi.
Vyras be reikalo juokėsi
juk arabui šnapso ir skilandžio nenuveši ...
liuks
QUOTE(brasta @ 2014 12 31, 13:31)
Mes vežėmės ir dėžučių, ir šokolado plytelių. Vietos lagamine turėjom, tai ne problema buvo ir dėžutės. Džiaugėsi visi ir viskuo
Papildyta:
Tiesa, maniškis irgi šiek tiek skeptiškai į tą reikalą žiūrėjo, bet pamačius nuomonę teko pakeisti
reiks užsipirkt
QUOTE(*Marijaa* @ 2014 12 31, 13:42)
na reiks butinai pabandyti su tais sokoladais
Papildyta:
mergaites ka reiktu isimest i rankini bagaza vykstant su vaiku
nes kai dviese su vyru i kelione lekiam tai rankinis bagazas buna tik rankinukas.
paimkite atsigert, susipilkite į mažas talpas
ir aišku jei valgyti norės maistelio vaikiško galima vežtis
Papildyta:
Perkeliu iš naujai atidarytos temos, nes dar šią reikia pabaigti
QUOTE(simba3 @ 2014 12 30, 15:14)
Kas ilsejotes Panorama Bungalow Elgounoje. Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Garmina @ 2014 12 31, 13:21)
Labai patiko pati El Gouna
Panorama Bungalow kaip 3* man visai patiko, neblogas maistas, gavom labai erdvų kambarį. Įdomus pats viešbučio išplanavimas, galima gyvent paprastam pastate arba namukuose (bungaluose) ant pačio jūros kranto. Iš terasos gali tiesiai į jūrą nert. Kai kas skundėsi kad ten drėgna. Į pliažą nemokamai plukdo valtelėmis arba galima ir pėsti apeiti per įdomų privačių apartamentų rajoną.
Šalia viešbučio golfo laukai, graiai sutvarkyti, įdomu pasivaikščiot. Gerai organizuotas vietinių autobusų eismas, nusiperki bilietą dienai ir važinėji visais maršrutais, keliesi laiveliais. Netoli įdomus kaitistų pliažas, prabangiai sutvarkyta Marina.
Nelabai turiu laiko rašyt, kažkada buvau smulkiai aprašiusi.
Jei pakanka 3*, norite švaros ir ramybės mieste, jei nereikia grand diskotekų - vieta puiki