Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(emilsima @ 2014 12 22, 16:54)
Ir man reikia kontaktų smile.gif
Ačiū 4u.gif

Atlikta smile.gif
Papildyta:
Tiesa, nepamirškit paminėti, kad esate iš Lietuvos. Ir labai prašė, kad visiems kitiems laive nesakytume kainų, nes kiti moka daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 22 gruodžio 2014 - 18:37
QUOTE(brasta @ 2014 12 22, 19:43)
Atlikta smile.gif
Papildyta:
Tiesa, nepamirškit paminėti, kad esate iš Lietuvos. Ir labai prašė, kad visiems kitiems laive nesakytume kainų, nes kiti moka daugiau.

Gerai biggrin.gif . Ga; galite parašyti to plaukimo programą, tai tik vienkartinis nardymas ar dar kas nors?
Gal čia plaukia į kurią nors salą?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 12 22, 19:43)
Atlikta smile.gif
Papildyta:

Tai jau del kainu, tai viskas aisku.
O is kokios vietos ar viesbucio nardymo centro jie isplaukia? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2014 12 22, 20:05)
Tai jau del kainu, tai viskas aisku.
O is kokios vietos ar viesbucio nardymo centro jie isplaukia?  ax.gif  g.gif

Nu kad aš žinočiau blush2.gif Iš viešbučio paėmė, tai man mažai rūpėjo. Atvežė su mikriuku į normalų uostą, mačiau, kad įvažiuodamas į teritoriją susimokėjo. Gal įmesiu jums nuotraukų iš ten, tai bus aiškiau. Mat, mes Šarm el Šeicho gerbėjai, Hurgadoj retai lankomės.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(emilsima @ 2014 12 22, 19:22)
Gerai biggrin.gif . Ga; galite parašyti to plaukimo programą, tai tik vienkartinis nardymas ar dar kas nors?
Gal čia plaukia į kurią nors salą?

Buvo 3 sustojimai nardymui. Mes buvom prie, berods, Delfino salos ir dar kažkur. Kaip supratau, maršrutai keičiasi, nes iš jų pokalbių girdėjau, kad kai kurie turistai naudojasi tom paslaugom kasdien, tai, aišku, kad ne po tas pačias vietas nardo. Grįždami matėme delfinus wub.gif
Reikėtų jau jo konkrečiai klausti kada kur plaukia. Man tai buvo vienodai, nes tikslas buvo mažiui žuvytes parodyti. Ir pavairuoti jam davė, ir pietų miegelį laive numigo, tai grįžom patenkinti. Nežinau kieno kokie poreikiai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Maja Di,2014 12 22, 17:55]
O jei perkat kelionę iš Varšuvos, tai ar tiesiai per Itaką ar per lietuvių agentūras?

mes su itaka jau 3 kartus skridom, iki tok su alfastaru. per ju psl visada perkam ir jokiu bedu smile.gif tiesa, skrendam tik i Sharma. dabar gruodzio pradzioje buvom smile.gif
Atsakyti
[quote=nbk,2014 12 23, 17:32]
[quote=Maja Di,2014 12 22, 17:55]
O jei perkat kelionę iš Varšuvos, tai ar tiesiai per Itaką ar per lietuvių agentūras?
mes su itaka jau 3 kartus skridom, iki tok su alfastaru. per ju psl visada perkam ir jokiu bedu smile.gif tiesa, skrendam tik i Sharma. dabar gruodzio pradzioje buvom smile.gif
[/quote]
Gal ir saunu per lenkus, bet vargas blush2.gif
laiko gaila ax.gif
kiek valandu uztrunka jums tada kelione nuo namu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 23 gruodžio 2014 - 20:51
Mano sesuo kažkada skrido iš Rygos. Sutaupė ten kažkiek, bet kai reikėjo klaikiom eismo sąlygom (buvo baisi pūga) naktį grįžti namo po kelionės, tai sakė, kad sutaupyti pinigai nebuvo verti to vargo. Nu gal tiesiog jai taip nepasisekė g.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2014 12 23, 21:51)
Gal ir saunu per lenkus, bet vargas  blush2.gif
laiko gaila  ax.gif
kiek valandu uztrunka jums tada kelione nuo namu?

mes su mazium su maske vaziuojam vidutiniskai 7 val (su sustojimais) ir visai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nbk @ 2014 12 24, 00:40)
mes su mazium su maske vaziuojam vidutiniskai 7 val (su sustojimais) ir visai gerai smile.gif

Tai daug.
7 valandos iki lenku + 4val lektuve... Dar orouostuose +- 3 val. g.gif gaunas daugiau nei puse paros kelione unsure.gif
O kiek sutaupote atmetus kelione i Lenkija ir parkinga?
per 16 val mes ir Tailanda pasiekiam( o jis toliau uz Amerika), nezinau ar noreciau tiek laiko i Egipta keliaut blush2.gif
Gal galit kokia nuoroda imest per kur ieskot kelioniu?
Idomu butu sulygint su kaina, kuria mokejom is musu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 24 gruodžio 2014 - 00:29
na ka as zinau.. del to ir vaziuojam letai kad su vaiku ir taupydami kura. i abi puses mums 30 litru dyzelio gaunasi.. tai grubiai 140 lt3 suauge ir 1 vaikas 5200 lt buvom Royal Albatros Moderna savaite. parkngas kadangi jau ne pirma karta 60 lt (holliday inn express viesbutyje, veza i/is oro uosto). suma: 5400 lt. bent jau as uz tokia kaina tokio tipo viesbucio is lt neradau, gal blogai ieskojau... smile.gif
Atsakyti
Balandžiui kainos mažesnės nei vasariui. Kaip manot ar verta užsakinėt, išsirinkau tokį
http://www.itaka.pl/.....0]=26.12.2009
Atsakyti
Mergaites, man iskilo klausimas. Pussesere ka tik grizo is Sarmo, sake, jei sedi vietoj, nevyksti Kairan ir t.t. nereikia vizu pirkt. Man idomu, o kaip su Hurgada? Gal ir ten nereikia vizu, jei busi tik viesbutyje?
Atsakyti