Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(pukepuke @ 2014 12 21, 00:50)
Rixos tinklo viešbučiai tikrai geri 4u.gif Ir čia jau tikrai bus arčiau prabanos nei Cleopatros biggrin.gif Ir kaina atitinkama biggrin.gif

QUOTE(*Marijaa* @ 2014 12 21, 13:23)

Nu nuraminot 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 12 21, 12:33)
Tiesa, kažkada buvo diskusija apie nardymo kainas. Aš jų visai neprisimenu, bet iš kitų lietuvių gavom kontaktus vietinio instruktoriaus, man atrodo, kad mokėjom nedaug. Už snorkelingą po 15 dolerių (vaikas 7 m. nemokamai), o su balionu 25 būtų kainavę. Laivas labai normalus, pats jis toks rūpestingas. Plaukia kasdien. Paskambinom, atvažiavo į viešbutį susitarti, jokių pinigų iš anksto net neprašė. Sutartą dieną 8 val. iš viešbučio paėmė, po 16 val. parvežė. Laive-pietūs, gėrimai ir jokių įkyrių filmuotojų ir fotografuotojų nebuvo. Čia Hurgadoj.

Kokioj vietoj Hurgadoj ju nardymo centras?
Kontaktu noreciau ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 21, 16:00)
Sveiki, mes irgi nesam labai išrankūs, geriau ilgiau, bet nebūtinai kažkokia superduper prabanga ax.gif . Norėtumėm per vaiko atostogas vasario vidury arba balandžio pradžioj važiuot į Egiptą arba Tenerifę, tinka ir per Varšuvą. Kaip ieškot pigiausių varijantų, per agentūras ar pačios internetu? Ar dabar ieškot ar bandot pagaut "paskutinę minutę"?

Per mokinių atostogas visada nemažos kainos. Ir retai būna paskutinė minute. Pigiau per lenkus, kainos krinta maždaug savaite iki skrydžio. Aš su dukra šiandien išvažiuoju per lenkus. Paskutinė minute į Šharmą gavosi po 1510 vienam žmogui. 4* viskas įskaičiuota. Tas pats Lietuvoje buvo 2950 lt. vienam žmogui. Nes Kalėdiniam laikotarpiui kainos labai visur didelės. Tai matot koks kainų skirtumas. Aišku dar prisideda kelionėį Varšuva. Mes važiuosim autobusu iš Vilniaus iki Varšuvos oro uosto. Nes seniai seku kainas per lenkus, ten tiesiog nerealių pasiūlymų būna. Pvz. Kanarų salos po 900 lt., su geru viešbučiu plius maitinimas. Egiptas, jeigu dvi dienos iki skrydžio tai iki 800 lt. Vasarį lenkų vaikai irgi turi atostogas, tai labai mažų kainų nebus. Bet sausį bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 22 gruodžio 2014 - 08:12
QUOTE(mamile @ 2014 12 22, 09:11)
Per mokinių atostogas visada nemažos kainos. Ir retai būna paskutinė minute. Pigiau per lenkus, kainos krinta maždaug savaite iki skrydžio. Aš su dukra šiandien išvažiuoju per lenkus. Paskutinė minute į Šharmą gavosi po 1510 vienam žmogui. 4* viskas įskaičiuota. Tas pats Lietuvoje buvo 2950 lt. vienam žmogui. Nes Kalėdiniam laikotarpiui kainos labai visur didelės. Tai matot koks kainų skirtumas. Aišku dar prisideda kelionėį Varšuva. Mes važiuosim autobusu iš Vilniaus iki Varšuvos oro uosto. Nes seniai seku kainas per lenkus, ten tiesiog nerealių pasiūlymų būna. Pvz. Kanarų salos po 900 lt., su geru viešbučiu  plius maitinimas. Egiptas, jeigu dvi dienos iki skrydžio tai iki 800 lt. Vasarį lenkų vaikai irgi turi atostogas, tai labai mažų kainų nebus. Bet sausį bus...

Ačiū, bandysiu gaudyt paskutinę minutę. Vargas didelis su autobusu, kartą važiavom. Važiuotume su mašina, savaitei aikštelė nebrangiai išeina ir atveža iki oro uosto. Gal lenkiukams ne tuo pat metu atostogos g.gif , maniškiui nuo vasario 9 d. ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 22, 09:48)
Ačiū, bandysiu gaudyt paskutinę minutę. Vargas didelis su autobusu, kartą važiavom. Važiuotume su mašina, savaitei aikštelė nebrangiai išeina ir atveža iki oro uosto. Gal lenkiukams ne tuo pat metu atostogos g.gif , maniškiui nuo vasario 9 d. ax.gif .

Lenkiukams vasarį visas menuo atostogų. Taip radau internete. Kaip iš tikro nežinau. Bet jeigu tiesa, tai kainos kris tik likus kelios dienos iki skrydžio, jeigu bus laisvų vietų lektuvuose. O lietuvoje per vaikų atostogas pigių kelionių nebūna...Kad autobusu sunku žinau, bet vairuot pati per lenkija nenoriu. Dukrai 17 metų, tai manau ištversim kelionę, nes noras labai didelis Kalėdas sutikti kitaip.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 12 20, 09:06)
Sveiki, gal kas buvote šitame viešbutyje http://www.booking.c...aa7ee2ad;dcid=1 ?
ax.gif

Niekas čia nebuvote g.gif blush2.gif o šiaip ar važiuotumėt į tokį viešbutį blush2.gif važiuojame be vaikų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2014 12 22, 10:34)
Lenkiukams vasarį visas menuo atostogų. Taip radau internete. Kaip iš tikro nežinau. Bet jeigu tiesa, tai kainos kris tik likus kelios dienos iki skrydžio, jeigu bus laisvų vietų lektuvuose. O lietuvoje per vaikų atostogas pigių kelionių nebūna...Kad autobusu sunku žinau, bet vairuot pati per lenkija nenoriu. Dukrai 17 metų, tai manau ištversim kelionę, nes noras labai didelis Kalėdas sutikti kitaip.

Nuniekosau blink.gif , visą mėnesį ax.gif , ai nepagausiu vasarį, tai balandžio mėn. velykinių 2 savaitės bus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 22, 11:18)
Nuniekosau blink.gif , visą mėnesį ax.gif , ai nepagausiu vasarį, tai balandžio mėn. velykinių 2 savaitės bus ax.gif .

Velykinių gi irgi nebus pigių. Bet per kokias šventes ar vaikų atostogas keliones brangesnės.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 12 22, 10:43)
Niekas čia nebuvote  g.gif  blush2.gif  o šiaip ar važiuotumėt į tokį viešbutį  blush2.gif  važiuojame be vaikų  ax.gif

Jūsų nuorodoj daug viešbučių g.gif ... MB aišku važiuotų į tą kur su kazino mirksiukas.gif , o man patiktų ant jūros kranto ir arčiau Naama Bay thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 12 21, 12:33)
Tiesa, kažkada buvo diskusija apie nardymo kainas. Aš jų visai neprisimenu, bet iš kitų lietuvių gavom kontaktus vietinio instruktoriaus, man atrodo, kad mokėjom nedaug. Už snorkelingą po 15 dolerių (vaikas 7 m. nemokamai), o su balionu 25 būtų kainavę. Laivas labai normalus, pats jis toks rūpestingas. Plaukia kasdien. Paskambinom, atvažiavo į viešbutį susitarti, jokių pinigų iš anksto net neprašė. Sutartą dieną 8 val. iš viešbučio paėmė, po 16 val. parvežė. Laive-pietūs, gėrimai ir jokių įkyrių filmuotojų ir fotografuotojų nebuvo. Čia Hurgadoj.

Ir man reikia kontaktų smile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2014 12 22, 10:34)
.Kad autobusu sunku žinau, bet vairuot pati per lenkija nenoriu. Dukrai 17 metų, tai manau ištversim kelionę, nes noras labai didelis Kalėdas sutikti kitaip.

O jei perkat kelionę iš Varšuvos, tai ar tiesiai per Itaką ar per lietuvių agentūras?
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 12 22, 15:30)
Jūsų nuorodoj daug viešbučių g.gif  ... MB aišku važiuotų į tą kur su kazino  mirksiukas.gif , o man patiktų ant jūros kranto ir arčiau Naama Bay  thumbup.gif

uoj, mes į šitą smile.gif
Atsakyti