Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Tiesa, kažkada buvo diskusija apie nardymo kainas. Aš jų visai neprisimenu, bet iš kitų lietuvių gavom kontaktus vietinio instruktoriaus, man atrodo, kad mokėjom nedaug. Už snorkelingą po 15 dolerių (vaikas 7 m. nemokamai), o su balionu 25 būtų kainavę. Laivas labai normalus, pats jis toks rūpestingas. Plaukia kasdien. Paskambinom, atvažiavo į viešbutį susitarti, jokių pinigų iš anksto net neprašė. Sutartą dieną 8 val. iš viešbučio paėmė, po 16 val. parvežė. Laive-pietūs, gėrimai ir jokių įkyrių filmuotojų ir fotografuotojų nebuvo. Čia Hurgadoj.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 12 21, 00:50)
Rixos tinklo viešbučiai tikrai geri 4u.gif Ir čia jau tikrai bus arčiau prabanos nei Cleopatros biggrin.gif Ir kaina atitinkama biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 12 21, 12:33)
Tiesa, kažkada buvo diskusija apie nardymo kainas. Aš jų visai neprisimenu, bet iš kitų lietuvių gavom kontaktus vietinio instruktoriaus, man atrodo, kad mokėjom nedaug. Už snorkelingą po 15 dolerių (vaikas 7 m. nemokamai), o su balionu 25 būtų kainavę. Laivas labai normalus, pats jis toks rūpestingas. Plaukia kasdien. Paskambinom, atvažiavo į viešbutį susitarti, jokių pinigų iš anksto net neprašė. Sutartą dieną 8 val. iš viešbučio paėmė, po 16 val. parvežė. Laive-pietūs, gėrimai ir jokių įkyrių filmuotojų ir fotografuotojų nebuvo. Čia Hurgadoj.

Gal galite kontaktais pasidalinti, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2014 12 21, 12:49)
Gal galite kontaktais pasidalinti, 4u.gif

Parašiau į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 12 21, 00:14)
Tikrai pritariu drinks_cheers.gif Mes ir važiuojame į neblogus viešbučius, pagal savo kišenę 4u.gif Prabangos neieškome kur jos nėra, bet džiaugames galimybę pailsėti prie šiltos jūros, nerūpestingai, be buities rūpesčių smile.gif

Sveiki, mes irgi nesam labai išrankūs, geriau ilgiau, bet nebūtinai kažkokia superduper prabanga ax.gif . Norėtumėm per vaiko atostogas vasario vidury arba balandžio pradžioj važiuot į Egiptą arba Tenerifę, tinka ir per Varšuvą. Kaip ieškot pigiausių varijantų, per agentūras ar pačios internetu? Ar dabar ieškot ar bandot pagaut "paskutinę minutę"?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 21, 15:00)
Sveiki, mes irgi nesam labai išrankūs, geriau ilgiau, bet nebūtinai kažkokia superduper prabanga ax.gif . Norėtumėm per vaiko atostogas vasario vidury arba balandžio pradžioj važiuot į Egiptą arba Tenerifę, tinka ir per Varšuvą. Kaip ieškot pigiausių varijantų, per agentūras ar pačios internetu? Ar dabar ieškot ar bandot pagaut "paskutinę minutę"?

Į Tenerifę galima ir pačiam pasiplanuoti kelionę, o į Egiptą per kelionių agentūras, nes atskirai pirktis lėktuvo bilietą nėra pigu... O per vaikų atostogas man rodos sunkiai gali būti su paskutinės minutės pasiūlymais , nors gal ir klystu ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2014 12 21, 15:13)
O per vaikų atostogas man rodos sunkiai gali būti su paskutinės minutės pasiūlymais  , nors gal ir klystu ...  g.gif

Tikrai taip. Bent jau į Egiptą tuo laikotarpiu gerų kainų paprastai nebūna. Kiekvienais metais seku ir visad išvažiuojam kitu laiku, nes taip pigiau. Nu pailsi nuo tų pamokų vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2014 12 21, 16:13)
Į Tenerifę galima ir pačiam pasiplanuoti kelionę, o į Egiptą per kelionių agentūras, nes atskirai pirktis lėktuvo bilietą nėra pigu... O per vaikų atostogas man rodos sunkiai gali būti su paskutinės minutės pasiūlymais  , nors gal ir klystu ...  g.gif

Aš per papildomas pradinukų atostogas planuoju, jos visose mokyklose kitu laiku ax.gif
O per kokias agentūras perkat, kur geriausią nuolaidą galima gaut g.gif . Į Tenerifę iš Varšuvos galvoju žiūrėt, kad persėdimų nebūtų, bet dabar brangu, alfaturas gruodžio pradžiai siūlė už 1500 kažkur dvi dienas prieš išskridimą ax.gif . Egiptą gal irgi pigiau iš Varšuvos ieškot g.gif .
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 12 21, 14:29)
Parašiau į a.ž.

ir man kontaktus parasykit, aciu 4u.gif
Atsakyti
Kur ziurite orus kurortuose? g.gif
Gal kas buvote grand plaza hotel hurgada ?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 12 21, 16:00)

Per vašuvą nebandėme, bet prie kelionės kainos reiktų priskaičiuoti ir kelionę iki jos, plius, laiko sanaudos g.gif Anyway, atostogos Egipte labai tinkamos tinginio atostogoms, o vat Tenerifę idomu būtų apvažiuoti aktyviai. Tokio viešbučio, kokį imame Egipte, Tenerifeje niekaip neįpirktume. Taigi pirma įsivertinkite kokių atostogų norite, nes iš esmės, Tenrife brangiau mirksiukas.gif
Aš atostogas gaunu pagal metinį darbovietės planą, tai man labiausiai patinka išankstiniai pardavimai. Pvz. mūsų Cleopatra kainuos mums 7000, o dabar jau kainotų 8300Lt, taigi, yra skirtumas.
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2014 12 21, 20:04)
Kur ziurite orus kurortuose?  g.gif
Gal kas buvote grand plaza hotel hurgada ?

Per gismeteo, jei domina artimiausios prognozės, metų vidurkį rodo į google įmetus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 gruodžio 2014 - 20:03
QUOTE(simba3 @ 2014 12 21, 19:04)
ir man kontaktus parasykit, aciu 4u.gif

Atlikta smile.gif
Atsakyti