Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(daluzenik @ 2014 12 14, 15:53)
Sveikos, mamytes  ax.gif

Gal kas nors is jusu buvo neseniai sea gull Hurgadoje?
Draugai vaziuoja nauju metu svest i ji, mes uzsisakem pagal ju rekomendacijas vasario galui, kaina gal ir nieko, bet kai paskaiciau atsiliepimus, truputi nerimas apeme.
g.gif
Raso, kad viesbutis labai nudevetas, kad maistas prastas, kad triuksminga labai...
Gal galit nuramint ar patvirtint ta bloga nuomone apie ji?

tikrai noriu nuraminti, mes 2 kartus buvom ir dar grisim kada mirksiukas.gif man jis jaukus, na nebent jums mieste vaikscioti nepatinka. Paskutini karta buvom jame pernai, Zinoma maistas kiek prastesnis nei tarkim pries 5 metus, bet visur Egipte jis paprastejas. Bet man tai ten skanu , beto gi 3 teritorijos ten. Nepatinka vienur, gali eiti kitur rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit papasakoti, o gal net ir parodyti, kokius batus reikia vežtis vaikščiojimui pajūriu ir jūroje? bigsmile.gif Kur juos pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 12 15, 19:37)
Gal galit papasakoti, o gal net ir parodyti, kokius batus reikia vežtis vaikščiojimui pajūriu ir jūroje?  bigsmile.gif Kur juos pirkti? g.gif

http://www.sportsdir...olcode=22308001
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2014 12 15, 19:20)
tikrai noriu nuraminti, mes 2 kartus buvom ir dar grisim kada  mirksiukas.gif man jis jaukus, na nebent jums mieste vaikscioti nepatinka. Paskutini karta buvom jame pernai, Zinoma maistas kiek prastesnis nei tarkim pries 5 metus, bet visur Egipte jis paprastejas. Bet man tai ten skanu , beto gi 3 teritorijos ten. Nepatinka vienur, gali eiti kitur  rolleyes.gif

Labai aciu jums, kad nuraminote 4u.gif
keturis kartus buvom Egipte, bet vis uzmiestyje.
Visi gyre Sharma, o man vistik labiau Hurgada prie dusios ax.gif
Del miesto ir pasisrinkom si kart sita viesbuti. Panai musu patinka pasivaikscioti, o ir mums bus nauja patirtis thumbup.gif
O jei prasyti apgyvendinimo uz baksisus, tai kurio korpuso, auksto ar vietos prasyt reiketu?
Papildyta:
QUOTE(urte83 @ 2014 12 15, 18:28)
Tai pasikeiskit i kita viesbuti  smile.gif

Norint kazka keisti, pirma reikia susideliot visus uz ir pries ax.gif
Ka as ir bandau padaryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2014 12 16, 11:30)
Labai aciu jums, kad nuraminote  4u.gif
keturis kartus buvom Egipte, bet vis uzmiestyje.
Visi gyre Sharma, o man vistik labiau Hurgada prie dusios  ax.gif
Del miesto ir pasisrinkom si kart sita viesbuti. Panai musu patinka pasivaikscioti, o ir mums bus nauja patirtis  thumbup.gif
O jei prasyti apgyvendinimo uz baksisus, tai kurio korpuso, auksto ar vietos prasyt reiketu?
Papildyta:

Man irgi labiau patinka Hurgada smile.gif Du kartus buvau Šarme, bet taip ir neprilipo. Vasario mėnesį važiuosim į Premium Sea Gull. Tai naujas pastatas priklausantis Sea gull viešbučiui. Naujas, modernus. O naudosimės visa Sea Gull teritorija. Jau esu buvus Sea gull viešbutyj. Man jis tiko ir patiko. Kaip miesto centre, tai normalus viešbutis. smile.gif
Atsakyti
Kas nesivaiko * ir nori ramaus poilsio su labai geru maistu, kultūringa publika (anglai, vokiečiai) ir šalia esančiais koraliniais rifais rekomenduoju Hurgadoje Arabia Azur Resort. Rašo, kad 4*, bet nelygint su šalia esančiu Sunny Days. Jis kažkodėl nepopuliarus tarp lietuvių, bet mums paliko puikų įspūdį. Tai tik MANO nuomonė, gal kitiems ir nepatiks
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2014 12 16, 22:51)
Man irgi labiau patinka Hurgada smile.gif Du kartus buvau Šarme, bet taip ir neprilipo. Vasario mėnesį važiuosim į Premium Sea Gull. Tai naujas pastatas priklausantis Sea gull viešbučiui. Naujas, modernus. O naudosimės visa Sea Gull teritorija. Jau esu buvus Sea gull viešbutyj. Man jis tiko ir patiko. Kaip miesto centre, tai normalus viešbutis. smile.gif

Mes taip pat vasari, musu datos 21- 28d. O jus kada?
Gal susitiksim ax.gif
Vakar paziurejau zinias, pranasauja kainu mazejima, gal paskubejom su kelioniu pirkimais g.gif
Kiek jus mokejote uz kelione?
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2014 12 17, 10:49)
Mes taip pat vasari, musu datos 21- 28d. O jus kada?
Gal susitiksim  ax.gif
Vakar paziurejau zinias, pranasauja kainu mazejima, gal paskubejom su kelioniu pirkimais  g.gif
Kiek  jus mokejote uz kelione?

Mes vykstam 17-28d. Uz 11naktu 2asm mokejom 4190+vizos. O jus?
Papildyta:
Norejau paklausti visu grizusiu apie alkoholio ir cigareciu kainas duty free parduotuvej Hurgadoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 17 gruodžio 2014 - 21:31
QUOTE(Alri @ 2014 12 17, 20:39)
Papildyta:
Norejau paklausti visu grizusiu apie alkoholio ir cigareciu kainas duty free parduotuvej Hurgadoj.

Alko tas pats cigaretes pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2014 12 17, 22:39)
Papildyta:

mes keturiese;
3 suauge, 1nas vaikas 10m
uzsisakem 2 dviviecius kambarius.
1mas- kur 2 suauge -2938Lt
2ras- kur vienas suauges ir 1 vaikas -2614Lt
Viso 5552Lt Cia pas mus kaina jau su vizom be vizu butu 5232LT uz 7n.
Tai grysim kartu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 17 gruodžio 2014 - 23:09
QUOTE(ataka26 @ 2014 12 17, 22:17)
Alko tas pats cigaretes pigiau  smile.gif

Labai dekui aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(daluzenik @ 2014 12 17, 23:05)
mes keturiese;
3 suauge, 1nas vaikas 10m
uzsisakem 2 dviviecius kambarius.
1mas- kur 2 suauge -2938Lt
2ras- kur vienas suauges ir 1 vaikas -2614Lt
Viso 5552Lt Cia pas mus kaina jau su vizom be vizu butu 5232LT uz 7n.
Tai grysim kartu  blush2.gif

O, tai jusu nemazai smile.gif Gal as jus atpazinsiu pagal zmoniu skaiciu ir vaika, tai pasnekinsiu mirksiukas.gifO vaikas-mergaite ar berniukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 18 gruodžio 2014 - 06:48
Mes taip pat vykstam i Hurgada vasario 17-24dienomis. Uz 6 suaugusius asmenis sumokejom 8403Lt. Bet mūsų viešbutis iš nepopuliariujų. biggrin.gif
Atsakyti