Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 16:49)
Nu va mes irgi ieskom sventems, 2 savaitem. Bet sakyciau brangoka kaip bilietui. Reiks dar gerai paskaiciuot ar apsimoka  g.gif
Aciu tau lb uz info  4u.gif
O apsigyvensit kur? As per airbnb.com ziurineju unsure.gif . Gal uzmatei kokiu geresniu variantu?

Abejoju, kad verta mokėti tokią kainą vien už bilietus smile.gif Gal, kaip menesiui ir nuomojantis...Nes viešbutyje menesiui irgi visai kitą kainą automatiškai siulo ir per agentūrą. O kainos į Eiptą kaip tik sakyčiau neblogos, 11 naktų neblogam 5 zv. viesbutyje 2+2 7000lt, tai tikai neverta tik už bilietus 4800lt pakloti.
Atsakyti
QUOTE(darijeta @ 2014 11 30, 19:02)
Sveiki, mes Aqua Blu buvom pries pora metu du dukra. Mum patiko, maistas kiekviena diena skirtingu šalių  drinks_cheers.gif , su skrandžiu buvo viskas ok  lotuliukas.gif . Baseinas vienas šildomas, vaikam animacija nebloga  g.gif , kambariai geri, nusileidimo kalniukai super  blink.gif , uodų nebuvo, nes purskė kiekvieną dieną, aerobika baseine (linksma)  thumbup.gif . Jei kas dar klauskit  biggrin.gif

Ačiū už pasidalijimą patirtimi, kiek domėjausi ir skaičiau atsiliepimus, tai šitas viešbutis tikrai neblogas (y)
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2014 11 30, 23:25)
Abejoju, kad verta mokėti tokią kainą vien už bilietus smile.gif Gal, kaip menesiui ir nuomojantis...Nes viešbutyje menesiui irgi visai kitą kainą automatiškai siulo ir per agentūrą. O kainos į Eiptą kaip tik sakyčiau neblogos, 11 naktų neblogam 5 zv. viesbutyje 2+2 7000lt, tai tikai neverta tik už bilietus 4800lt pakloti.

Taigi bilietai 2400 dviem zmonem. Kaip supratau po 1200 pirmyn atgal zmogui.
O 7000 uz 11 nakvyniu egipte man atrodo lb brangu. Uz tiek jau laisvai gali tailande 2 savaites atostogaut. Kur bus viskas zyyymiai silciau, graziau, skaniau ir tt. Buvau pries 2 m m, tai puikiai zinau.

IR dar, as lb nevirskinu tu didziuliu viesbuciu, kur tau sliauzioja pastoviai palei akis personalas, turistu minios, vaikai spiegia ir tt. Nereik man ju animaciju, muziku ir apsimestiniu sypsenu.
Egipte galima issinuomot atostogu nameli, uzsienio investotoju komplekse. Bus ir baseinas kieme, ir jura salia. Ir nebrangu, ramu, daug erdves namely, sava virtve, barbekiu zonos. Papietaut egipte kavinej nebrangu, nebutina tie viesbutiniai maitinimai.

Tiesiog ieskau alternatyvu, nes nemegstu kelioniu agenturu konvejeriniu atostogu. As per jas pavargstu, o ne pailsiu
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 19:48)
O 7000 uz 11 nakvyniu egipte man atrodo lb brangu. Uz tiek jau laisvai gali tailande 2 savaites atostogaut. Kur bus viskas zyyymiai silciau, graziau, skaniau ir tt. Buvau pries 2 m m, tai puikiai zinau.
IR dar, as lb nevirskinu tu didziuliu viesbuciu, kur tau sliauzioja pastoviai palei akis personalas, turistu minios, vaikai spiegia ir tt. Nereik man ju animaciju, muziku ir apsimestiniu sypsenu.
Egipte galima issinuomot atostogu nameli, uzsienio investotoju komplekse. Bus ir baseinas kieme, ir jura salia. Ir nebrangu, ramu, daug erdves namely, sava virtve, barbekiu zonos. Papietaut egipte kavinej nebrangu, nebutina tie viesbutiniai maitinimai.
Tiesiog ieskau alternatyvu, nes nemegstu kelioniu agenturu konvejeriniu atostogu. As per jas pavargstu, o ne pailsiu

Pasidomekite dar Novature tik lektuvo bilietu, ten daznai buna jie pigesni. Dar jei tiktu, tai per lenkus pigiau galima rasti smile.gif bet per sventes ne tik tie kelioniu paketai brangesni, bet ir bilietai.. dabar gal net ir tu uz 1200 nebera, nes mes vasara pirkomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 01, 18:48)

Neįsiskaitėt biggrin.gif Rašiau 2+2, tai du suaugę ir du 6 metų vaikai, kurie kainuoja jau nemažai ir kuriems reikalinga vieta lektuve. Tai kad kaina 1200 žmogui į abi puses yra tikrai kosmosas, nes tuomet mums vien bilietai kainuotu 4800Lt biggrin.gif
Aišku, jei nepatinka didieji viešbučiai galima sau leisti tokią prabangą, bet tada jau, kaip sakot, yra ir kitų, egzotiškesnių šalių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 01 gruodžio 2014 - 23:01
Na mes jau irgi ant lagaminu, laukiam kada praleis pro vartus bigsmile.gif tikiuosi bus silta, nes oro uoste kazkaip salta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(darijeta @ 2014 12 02, 06:09)
Na mes jau irgi ant lagaminu, laukiam kada praleis pro vartus  bigsmile.gif  tikiuosi bus silta, nes oro uoste kazkaip salta schmoll.gif

Papasakok kaip opras, kaip vanduo juroj? Snorkelint ne per salta?
Atsakyti
Mes tika grizome is Hurgados, Cleopatra luxury Makadi Bay. Buvau su 3,5 m. Sunumi labai patiko, ateityje ten sugriztume. Jei kas kartais ten vyktu - atsiliepkite, turiu viena maza prasyma. Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 14:00)
O kazi yra budu tik skrydi is novaturo ar tezu uzsisakyt i egpita? Nes kainos ju kelioniu man atrodo nenormaliai dideles. Tikrai yra kur pigiau apsistot. Bet nuskrist nebrangiai - problema. Seniau tikrai budavo galima tik skrydi pirkt, bet db panasios info internete nerandu. Gal kuri zinot ka nors?

tuo duomiuosi aktyviai jau keli metai:
- tik bilietus parduoda ir Tezai, ir Novaturas, bet brangu. 1200 Lt žmogui pirmyn/atgal standartinė kaina, kartai pavyksta nučiupt pigiau, bet sunku, reikia gerai stebėt
- galima skrist per Londoną ar kitur su persėdimu, kainą įtakoja dar ir lagaminų dydis. Išbandyta, pavargau
-pigiausias variantas, jeigu 1-2 savaitėm, - pirkti patį pigiausią viešbutį, o gyventi kur nori. Dabar taip darom

Be to nepamirškit, kad turistinė viza galioja 4 savaites, jei būsit ilgiau - kiti reikalavimai skrydžiui ir vizoms
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 12 03, 18:42)
tuo duomiuosi aktyviai jau keli metai:
- tik bilietus parduoda ir Tezai, ir Novaturas, bet brangu. 1200 Lt žmogui pirmyn/atgal standartinė kaina, kartai pavyksta nučiupt pigiau, bet sunku, reikia gerai stebėt
- galima skrist per Londoną ar kitur su persėdimu, kainą įtakoja dar ir lagaminų dydis. Išbandyta, pavargau
-pigiausias variantas, jeigu 1-2 savaitėm,  - pirkti patį pigiausią viešbutį, o gyventi kur nori. Dabar taip darom

Be to nepamirškit, kad turistinė viza galioja 4 savaites, jei būsit ilgiau - kiti reikalavimai skrydžiui ir vizoms

O as dabar paskaiciavau, kad mes Egipte busime 32 dienas, tai kazin nebus jokiu problemu, jei viza pirksime menesiui? unsure.gif gal del dvieju dienu neprisikabins..
Atsakyti
Pažiūrėjau, kad labai geros kainos Teztour gruodžio 9 d. Mes brangiau mokėjom blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2014 12 03, 18:14)
O as dabar paskaiciavau, kad mes Egipte busime 32 dienas, tai kazin nebus jokiu problemu, jei viza pirksime menesiui?  unsure.gif  gal del dvieju dienu neprisikabins..

4 savaites - 28 dienos. Aš jūsų vietoje pasitikslinčiau URM. Turiu darbe aviacinius reikalavimus Egiptui, ryt galėsiu įmest.
Atsakyti