QUOTE(deimux @ 2014 11 24, 14:19)
Sveiki,
gal kas žinote patikimų vietinių ekskursijų agentūrų Šarm el Sheike ?
gal kas žinote patikimų vietinių ekskursijų agentūrų Šarm el Sheike ?
QUOTE(gugiene @ 2014 11 23, 20:40)
Laba,
gal kas buvot Pickalbatros Royal Albatros Moderna Šarm aš Šeichas
kaip atsiliepimai
gal kas buvot Pickalbatros Royal Albatros Moderna Šarm aš Šeichas
kaip atsiliepimai
vaziuojat gal ten?
O kazi yra budu tik skrydi is novaturo ar tezu uzsisakyt i egpita? Nes kainos ju kelioniu man atrodo nenormaliai dideles. Tikrai yra kur pigiau apsistot. Bet nuskrist nebrangiai - problema. Seniau tikrai budavo galima tik skrydi pirkt, bet db panasios info internete nerandu. Gal kuri zinot ka nors?
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 15:00)
O kazi yra budu tik skrydi is novaturo ar tezu uzsisakyt i egpita? Nes kainos ju kelioniu man atrodo nenormaliai dideles. Tikrai yra kur pigiau apsistot. Bet nuskrist nebrangiai - problema. Seniau tikrai budavo galima tik skrydi pirkt, bet db panasios info internete nerandu. Gal kuri zinot ka nors?
Galima, mes pirkom is TezTouro tik lektuvo bilietus
QUOTE(*Sheila* @ 2014 11 30, 14:26)
Galima, mes pirkom is TezTouro tik lektuvo bilietus
Kiek kainavo ir koki menesi vaziavot?
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 17:07)
Kiek kainavo ir koki menesi vaziavot?
Mes dar tik vyksim. Mokejom 1200 zmogui, bet kadangi mes menesiui vykstam, tai mums taip zymiai labiau apsimokejo o dar turint omeny, kad bus sventinis laikotarpis..
QUOTE(*Sheila* @ 2014 11 30, 15:36)
Mes dar tik vyksim. Mokejom 1200 zmogui, bet kadangi mes menesiui vykstam, tai mums taip zymiai labiau apsimokejo o dar turint omeny, kad bus sventinis laikotarpis..
Nu va mes irgi ieskom sventems, 2 savaitem. Bet sakyciau brangoka kaip bilietui. Reiks dar gerai paskaiciuot ar apsimoka
Aciu tau lb uz info
O apsigyvensit kur? As per airbnb.com ziurineju . Gal uzmatei kokiu geresniu variantu?
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 17:49)
Nu va mes irgi ieskom sventems, 2 savaitem. Bet sakyciau brangoka kaip bilietui. Reiks dar gerai paskaiciuot ar apsimoka
Aciu tau lb uz info
O apsigyvensit kur? As per airbnb.com ziurineju . Gal uzmatei kokiu geresniu variantu?
Aciu tau lb uz info
Kadangi turime ten pazistamu, tai mes butuka nuomosimes, menesiui gausis apie 450 Lt, tai kelione atsieis tikrai labai nebrangiai
Sveikos keliauninkės. Reikia patarimo, nes neišsirenku iš dviejų viešbutukų. Gal kuri kai buvote Sharm el Šeiche ilsėjotės viename iš mano pasirinktų viešbutukų???
1 varintas - Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh
2 variantas - Jaz Belvedere Resort
O gal turite savų pasiūlymų? Važiuosime su 2 ir 4 m. vaikučiais, tai noris, skanaus maisto ir kad viešbutyje būtų daug veiklos. Ačiū už minčių pasidalijimą.
O gal turite savų pasiūlymų? Važiuosime su 2 ir 4 m. vaikučiais, tai noris, skanaus maisto ir kad viešbutyje būtų daug veiklos. Ačiū už minčių pasidalijimą.
QUOTE(amellija @ 2014 11 30, 18:26)
Sveikos keliauninkės. Reikia patarimo, nes neišsirenku iš dviejų viešbutukų. Gal kuri kai buvote Sharm el Šeiche ilsėjotės viename iš mano pasirinktų viešbutukų???
Sveiki, mes Aqua Blu buvom pries pora metu du dukra. Mum patiko, maistas kiekviena diena skirtingu šalių , su skrandžiu buvo viskas ok . Baseinas vienas šildomas, vaikam animacija nebloga , kambariai geri, nusileidimo kalniukai super , uodų nebuvo, nes purskė kiekvieną dieną, aerobika baseine (linksma) . Jei kas dar klauskit
O gal kas zinote, kaip ten yra su internetu? Ta prasme, jei perkant pvz pas juos "Vodafone", kokios kainos?