Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(deimux @ 2014 11 24, 14:19)
Papildyta:

Buvom  smile.gif gryzom 11.13.Tikrai patiko ir gryzciau dar

Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinote patikimų vietinių ekskursijų agentūrų Šarm el Sheike ?
Atsakyti
QUOTE(gugiene @ 2014 11 23, 20:40)
Laba,

gal kas buvot Pickalbatros Royal Albatros Moderna Šarm aš Šeichas

kaip atsiliepimai

vaziuojat gal ten? ax.gif
Atsakyti
O kazi yra budu tik skrydi is novaturo ar tezu uzsisakyt i egpita? Nes kainos ju kelioniu man atrodo nenormaliai dideles. Tikrai yra kur pigiau apsistot. Bet nuskrist nebrangiai - problema. Seniau tikrai budavo galima tik skrydi pirkt, bet db panasios info internete nerandu. Gal kuri zinot ka nors?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 15:00)
O kazi yra budu tik skrydi is novaturo ar tezu uzsisakyt i egpita? Nes kainos ju kelioniu man atrodo nenormaliai dideles. Tikrai yra kur pigiau apsistot. Bet nuskrist nebrangiai - problema. Seniau tikrai budavo galima tik skrydi pirkt, bet db panasios info internete nerandu. Gal kuri zinot ka nors?

Galima, mes pirkom is TezTouro tik lektuvo bilietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2014 11 30, 14:26)
Galima, mes pirkom is TezTouro tik lektuvo bilietus smile.gif

Kiek kainavo ir koki menesi vaziavot?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 17:07)
Kiek kainavo ir koki menesi vaziavot?

Mes dar tik vyksim. Mokejom 1200 zmogui, bet kadangi mes menesiui vykstam, tai mums taip zymiai labiau apsimokejo smile.gif o dar turint omeny, kad bus sventinis laikotarpis..
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2014 11 30, 15:36)
Mes dar tik vyksim. Mokejom 1200 zmogui, bet kadangi mes menesiui vykstam, tai mums taip zymiai labiau apsimokejo smile.gif o dar turint omeny, kad bus sventinis laikotarpis..

Nu va mes irgi ieskom sventems, 2 savaitem. Bet sakyciau brangoka kaip bilietui. Reiks dar gerai paskaiciuot ar apsimoka g.gif
Aciu tau lb uz info 4u.gif

O apsigyvensit kur? As per airbnb.com ziurineju unsure.gif . Gal uzmatei kokiu geresniu variantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 30 lapkričio 2014 - 15:51
QUOTE(Le Murka @ 2014 11 30, 17:49)
Nu va mes irgi ieskom sventems, 2 savaitem. Bet sakyciau brangoka kaip bilietui. Reiks dar gerai paskaiciuot ar apsimoka  g.gif
Aciu tau lb uz info  4u.gif
O apsigyvensit kur? As per airbnb.com ziurineju unsure.gif . Gal uzmatei kokiu geresniu variantu?

Kadangi turime ten pazistamu, tai mes butuka nuomosimes, menesiui gausis apie 450 Lt, tai kelione atsieis tikrai labai nebrangiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkės. Reikia patarimo, nes neišsirenku iš dviejų viešbutukų. Gal kuri kai buvote Sharm el Šeiche ilsėjotės viename iš mano pasirinktų viešbutukų???
1 varintas - Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh
2 variantas - Jaz Belvedere Resort

O gal turite savų pasiūlymų? Važiuosime su 2 ir 4 m. vaikučiais, tai noris, skanaus maisto ir kad viešbutyje būtų daug veiklos. Ačiū už minčių pasidalijimą.
Atsakyti
QUOTE(amellija @ 2014 11 30, 18:26)
Sveikos keliauninkės. Reikia patarimo, nes neišsirenku iš dviejų viešbutukų. Gal kuri kai buvote Sharm el Šeiche ilsėjotės viename iš mano pasirinktų viešbutukų???
1 varintas - Aqua Blu Resort Sharm el Sheikh
2 variantas - Jaz Belvedere Resort

O gal turite savų pasiūlymų? Važiuosime su 2 ir 4 m. vaikučiais, tai noris, skanaus maisto ir kad viešbutyje būtų daug veiklos. Ačiū už minčių pasidalijimą.

Sveiki, mes Aqua Blu buvom pries pora metu du dukra. Mum patiko, maistas kiekviena diena skirtingu šalių drinks_cheers.gif , su skrandžiu buvo viskas ok lotuliukas.gif . Baseinas vienas šildomas, vaikam animacija nebloga g.gif , kambariai geri, nusileidimo kalniukai super blink.gif , uodų nebuvo, nes purskė kiekvieną dieną, aerobika baseine (linksma) thumbup.gif . Jei kas dar klauskit biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas zinote, kaip ten yra su internetu? Ta prasme, jei perkant pvz pas juos "Vodafone", kokios kainos? smile.gif
Atsakyti