Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Alls @ 2014 11 20, 21:56)
Mes šiandien grįžom iš šio viešbučio. Esam patenkinti, jokių priekaištų neturim, su malonumu grįžtume dar ten pat. Jei kas konkrečiai domina, tai klauskit.

Sveiki, ir mes galvojam apie TITANIC beach, gal galite papasakoti kaip ten su maistu, nes prisiskaitėm, kad nešvaru ir neskanu. Kokios vakarinės programos, ar mėgėjiškos, ar pakviečia ir svečių? Važiuojam su vaikais, norim, kad jiems būtų tinkama aplinka.
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2014 10 20, 21:34)
Aš grįžau iš Hurgados rugsėjo mėnesį. Viskas ten saugu, ramu. Bent jau teztour'as veža visur - piramides, Luksorą ir tt.

Sakykit o kokios teztour kainos vietinėm ekskursijom, į luxorą, panardyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite pasakyti, ar kainos Teztour puslapyje nurodytos su viza ar ne?
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 11 23, 18:24)
Sveikos, gal galite pasakyti, ar kainos Teztour puslapyje nurodytos su viza ar ne?

Be vizų.
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 11 22, 07:37)
Sveiki, ir mes galvojam apie TITANIC beach, gal galite papasakoti kaip ten su maistu, nes prisiskaitėm, kad nešvaru ir neskanu. Kokios vakarinės programos, ar mėgėjiškos, ar pakviečia ir svečių?  Važiuojam su vaikais, norim, kad jiems būtų tinkama aplinka.

Maistas tai nepasakyčiau, kad pasakiškai skanus ar koks ypatingas. Toks vidutinis. Bet nevalgę tikrai nelikdavom. Man švaros kaip ir pakako. Esu mačiusi kelias nešvarias stiklines... Kambarys buvo švarus, uoliai tvarkomas.
Vakarinės programos tai jau tikrai mėgėjiškos, buvo pilvo šokėja, kažkoks ansambliukas gal ir pasamgyti. Bet mes gal ne viską matėm, nes nelabai mėgstam animaciją, geriau eidavom pasivaikščioti. Bet kas mėgsta, tai įvairovė nuo mini diko, iki šokių kam virš 40...
Mes irgi buvom su vaikais, tai jie liko labai patenkinti, nes veiklos tikrai užteko.
Atsakyti
Laba,

gal kas buvot Pickalbatros Royal Albatros Moderna Šarm aš Šeichas

kaip atsiliepimai
Atsakyti
Labai ačiū Alls ir Brastai už atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Keliavom i Rojaus sala, uzsisakem pas jusu rekomenduota Samira, viskas buvo labai puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2014 11 22, 07:37)
Sveiki, ir mes galvojam apie TITANIC beach, gal galite papasakoti kaip ten su maistu, nes prisiskaitėm, kad nešvaru ir neskanu. Kokios vakarinės programos, ar mėgėjiškos, ar pakviečia ir svečių?  Važiuojam su vaikais, norim, kad jiems būtų tinkama aplinka.

Į šį viešbutį Novaturo gera kaina sausio 27 d.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 11 24, 09:54)
Į šį viešbutį Novaturo gera kaina sausio 27 d.

Super kaina 4u.gif , tik ar nebus šalta g.gif .Šiaip ir data tiktų, o kaina puiki.
Atsakyti
QUOTE(darijeta @ 2014 11 23, 15:34)
Sakykit o kokios teztour kainos vietinėm ekskursijom, į luxorą, panardyti smile.gif

Esu įkėlusi foto, kuriose matyti visos teztour siūlomos ekskursijos ir kainos. Pažiūrėkite kelis puslapius atgal.
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2014 11 16, 21:08)
Sveiki, gal kas buvę viešbutyje Caribbean World Soma Bay?

Brasta kada kylat?  bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(deimux @ 2014 11 24, 14:18)

Buvom gryzom 11.13Super
Atsakyti