Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(kreizzy @ 2014 11 19, 21:35)
Mes irgi sausio vidury vaziuojam,pernai buvome vasari oras buvo geras thumbup.gif gal kas buvote Grand  plaza hotel,kaip atsiliepimai ?

Yra ir Hurgadoj, ir Šarm El Šeiche. Apie kurį?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 11 19, 23:14)
Yra ir Hurgadoj, ir Šarm El Šeiche. Apie kurį?

Hurgadoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2014 11 18, 19:26)
Tris kartus buvau Egipte tokiu laiku ir karščio tikrai pakako. Užtai ir mėgstam važiuot tokiu laiku, kai Lietuvoj žiema, o mes pasidžiaugiam vasara mirksiukas.gif

Buvau ir gruodi, ir sausi ir vasari. Man per salta. Bet cia kaip kam. Birzeli hurgadoj man buvo pats tas smile.gif))
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas važiuojat į titanic beach gruodžio 2 d., būtų įdomu, mes važiuojam dviese su dukra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2014 11 19, 22:19)
Hurgadoj  biggrin.gif

Tada nieko neišmanau biggrin.gif neteko būti.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2014 11 19, 16:35)
Man Liuxoras labiau patiko. Arciau nei Kairas. Ir siaip grazesni prisiminimai. Kaire irgi nieko, bet labai pavargom. Idomu, ar i Kaira dabar veza?

Na mes dabar buvom su įžymiaja Plius Travel tongue.gif tai buvo kelionės ir į Kairą ir į Luksorą.Į Luksorą važiavo mūsų vieni draugai per vadovę,o kiti žmonės varė į Kairą.Bet jie važiavo į Hurgadą,susirado vietinę agenturą ir su jais lėkė.Sakė gavosi žymiai pigiau,autobusas naktį paėmė nuo viešbučio ir po kelionės parvežė,sakė viskas buvo čiki.Gailiuosi,kad nevažiavau ten,pasakojo pliaže įspūdžius apie Kairą,bet reikia pačiai pamatyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darijeta @ 2014 11 20, 06:46)
Sveikos merginos, gal kas važiuojat į titanic beach gruodžio 2 d., būtų įdomu, mes važiuojam dviese su dukra.  smile.gif

Mes šiandien grįžom iš šio viešbučio. Esam patenkinti, jokių priekaištų neturim, su malonumu grįžtume dar ten pat. Jei kas konkrečiai domina, tai klauskit.
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 11 20, 21:56)
Mes šiandien grįžom iš šio viešbučio. Esam patenkinti, jokių priekaištų neturim, su malonumu grįžtume dar ten pat. Jei kas konkrečiai domina, tai klauskit.

O šaunu, tai noriu paklausti, ar dejot i kelis dolerius del geresnio kambario (vaizdo pro langa), ir ar pirkot ekskursijas, ka aplankyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darijeta @ 2014 11 20, 21:59)
O šaunu, tai noriu paklausti, ar dejot i kelis dolerius del geresnio kambario (vaizdo pro langa), ir ar pirkot ekskursijas, ka aplankyti smile.gif

Mes nedėjom ir neplanavom dėti pinigėlių dėl geresnio kambario, nes man tikrai nėra prioritetas turėti išėjimą iš terasos tiesiai į baseiną...
Mes turėjom family kambarį, nes esame penki. Tai reikėjo paprašyti, kad pastatytų pristatomą lovą, nes buvo tik keturiems miegoti paklota, tai be problemų pastatė be jokio mokesčio (mes juk ir pirkome penkiems žmonėms).
Mūsų draugai kartu važiavę gyveno standartiniame kambaryje irgi nesiskundė.
Aš iš karto tikrai nedėčiau, nueičiau pažiūrėti kambarį, jei nepatinka, tada jau duočiau pinigėlius.

Mes turėjome tik vieną išvyką - plaukėme nardyti. Pirkome viešbutyje. Kadangi buvom 9 žmonės, tai mums suorganizavo atskitą laivuką tik mūsų kompanijai, su instruktoriumi. Gal išėjo šiek tiek brangiau nei plaukti su kitais, bet man tikrai patiko, kad buvom tik savi, plaukem savo ritmu, nardėm kiek norėjom.

Čia anksčiau klausinėjau dėl nardymo, tai dabar galiu pasakyti išvadą - visi mano vaikai ir septynmečiai sėkmingai nardė jūroje - parsivežėm superinius įspūdžius.
(Man pačiai pradžioje sekėsi prasčiau, nes apimdavo panika ir negalėjau susitvarkyti su kvėpavimu, kai reikia pakišti galvą po vandeniu, bet tik instruktoriaus dėka, jis įtikino mane, kad galiu ir puikiai nėriau 2 kartus su balionu į 6m. gylį)
Atsakyti
Labas visoms, po ilgesnes pertraukos, vel aplankeme Egipta smile.gif Grizom pries savaite, ispudziai iki siol nesusidelioja galvoje smile.gif I ta pati viesbuti vykom jau trecia karta, vien del koralu. Esam buve ir kituose viesbuciuose, tokiu neradom niekur( i Egipta skridom 11 karta). Viesbutis Tropitel Dahab Oaisi, Dahabe. Linksmybiu, miesto surmulio megejoms jis visiskai netinkamas, ten pagrindas -nardymas. Balionai nebutini, su vamzdeliu. Prie pat viesbucio yra kanjonas, koks 100m., naru priveza begales, iki ten mes laisvai nuplaukdavom, garsioji melynoji skyle taip pat arti, ejom pesciom. Bet symet nusivylem, koralai nudrozti, zuvu sumazejo, zodziu vazdas labai pasikeites. Prie musu viesbucio koralai daug grazesni, o ir zuvu ivairove didesne smile.gif Matem vezli, delfinus, manta, napoleona( cia is retesniu) Darem daug povandeniu nuotrauku, tikrai grozis pasakiskas. Tiesa, netinka ir su mazais vaikais, nes nuo kranto nepasimaudysit. Viesbutis labai ramus, nedidelis, apie 150 kambariu, bet personalas liuks.Pats viesbutis, viduj, ne fontanai, bet mums tai nebuvo pagrindinis kriterijus. Pagrinde susirinke narai, ar jiems prijauciantis. Beje, pats Dahabas, man visai patinka, toks turintis savo veida miestelis, neissciustintas, su visom ozkom ir kupranugariais gatvese, edanciais kartona biggrin.gif Pamatai tikraji veida ten gyvenanciu smile.gif Jei kam idomu, klauskit, parasysiu konkreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2014 11 21, 09:57)
Mes nedėjom ir neplanavom dėti pinigėlių dėl geresnio kambario, nes man tikrai nėra prioritetas turėti išėjimą iš terasos tiesiai į baseiną...
Mes turėjom family kambarį, nes esame penki. Tai reikėjo paprašyti, kad pastatytų pristatomą lovą, nes buvo tik keturiems miegoti paklota, tai be problemų pastatė be jokio mokesčio (mes juk ir pirkome penkiems žmonėms).
Mūsų draugai kartu važiavę gyveno standartiniame kambaryje irgi nesiskundė.
Aš iš karto tikrai nedėčiau, nueičiau pažiūrėti kambarį, jei nepatinka, tada jau duočiau pinigėlius.

Mes turėjome tik vieną išvyką - plaukėme nardyti. Pirkome viešbutyje. Kadangi buvom 9 žmonės, tai mums suorganizavo atskitą laivuką tik mūsų kompanijai, su instruktoriumi. Gal išėjo šiek tiek brangiau nei plaukti su kitais, bet man tikrai patiko, kad buvom tik savi, plaukem savo ritmu, nardėm kiek norėjom.

Čia anksčiau klausinėjau dėl nardymo, tai dabar galiu pasakyti išvadą - visi mano vaikai ir septynmečiai sėkmingai nardė jūroje - parsivežėm superinius įspūdžius.
(Man pačiai pradžioje sekėsi prasčiau, nes apimdavo panika ir negalėjau susitvarkyti su kvėpavimu, kai reikia pakišti galvą po vandeniu, bet tik instruktoriaus dėka, jis įtikino mane, kad galiu ir puikiai nėriau 2 kartus su balionu į 6m. gylį)

Ačiū, už atsakymą, o gal užmatėt kur ten kokių vietinių agentūrų, ir iki hurgados centro gal kaip nuvažiuoti, nežiūrėjot? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darijeta @ 2014 11 21, 21:49)
Ačiū, už atsakymą, o gal užmatėt kur ten kokių vietinių agentūrų, ir iki hurgados centro gal kaip nuvažiuoti, nežiūrėjot?  thumbup.gif

Draugai važiavo į Hurgadą iš viešbučio taxi 15 dolerių, grįžtant tas pats vairuotojas jau 20 prašė smile.gif
Dėl nardymo buvom Samirui parašę, kurio kontaktai pirmame puslapyje, tai jo siųlomos kainos tokios, kaip viešbučio nardymo centro.
Atsakyti