Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Alri @ 2014 11 18, 18:26)
Tris kartus buvau Egipte tokiu laiku ir karščio tikrai pakako. Užtai ir mėgstam važiuot tokiu laiku, kai Lietuvoj žiema, o mes pasidžiaugiam vasara mirksiukas.gif

Aš 9 kartus buvau gruodžio- vasario mėn. ir 1 kartą balandžio mėn. Balandžio pliusas buvo tik ilgesnės dienos, nes anuo laiku anksčiau temsta ir trumpiau prie jūros paguli biggrin.gif bei panardai. Per visus tuos kartus vienintelė diena buvo išbraukta, nes buvo baisi smėlio audra, neįmanoma buvo į lauką išeiti. Ir vienąkart keletą valandų lijo.
Mes visada ieškom viešbučių su šildomais baseinais, kad ir šaltomis dienomis nenutrauktume maudymosi stažo biggrin.gif Egipte aš visada gaunu saulės, ko man tuo niūriuoju laiku labiausiai ir trūksta wub.gif Žodžiu, matyt, esu su saulės baterijom, todėl ir nebegaliu žiemą be Egipto.
Atsakyti
dėl plakimo į rojaus salą su kūdikiu..pernai plaukėm iš viešbučio su vietiniais,kartu plaukė vietinių porelė su auto kėdutėj (na kur ant važiuoklės dedas) kūdikiu..na kokių 3mėn amžiaus...aš tai šiek tiek pakraupus buvau...abu nardė, vaikiuką vieną palikdavo kėdutėj...bet va plaukė...o ir į tą valtelę ne taip jau ir baisu įlipt...kiti lietuviai su 1,5metu berniuku plaukė irgi vežimuke, o į valtelę tėtis persinešė ant rankų....tikrai nesigailėjo išplaukę..
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2014 11 18, 20:05)
abu nardė, vaikiuką vieną palikdavo kėdutėj...bet va plaukė...o ir į tą valtelę ne taip jau ir baisu įlipt...kiti lietuviai su 1,5metu berniuku plaukė irgi vežimuke, o į valtelę tėtis persinešė ant rankų....tikrai nesigailėjo išplaukę..

Nu aš tai taip negalėčiau schmoll.gif Išleisdavau tėtį vieną, o pati su mažyliu nuo kranto jūra grožėdavaus. Bet kiekvienam sava patirtis biggrin.gif
Atsakyti
as buvau gruodi Hurgadoj, labai patiko, silumos gal vakarais ir truko, bet super. dabar vaziuosiu vasario gale. Atostogavom aladin viesbutyje, viskas tiko ir patiko, si kart i alibaba vaziuosim, liks aplankyt dar jasmine smile.gif esme, kad visi sie viezbuciai yra atskiri ir kaip kartu, gali valgyt bet kurio viezbucio restorane, but bet kuriame pliazia ir gert bet kuriam bare, teritorija nezmonisko dydzio gaunasi, yra kur vaiksciot, jei neplanuojame i jokias ekskursijas. Mes buvome toje paradise saloje, daugiau ten nenoriu tikrai. prisake, kas us vaikais tai puiki ekskursija, vienas vaikas buvo 3metu, o mazoji tik 4men, oi privargom, nes pasirodo vezimo negalima, taip ir prabuvojis laive, nardyt ni vienam nepavyko, nes vaikai isterikavo, kadangi laive praktiskai nebuvo jokio pavesio ir plieske saule, nuvykus i ta sala gavom visiskai atsalusiu kukuliu ir sulipusiu makaronu, bei po skartdine pepsio. juros dugnas toks, kad basom vaiksciot man kazkas ziauraus, nes viesbucio pliaze grazus svelnus smeliukas. Mieste nieks per daug nesikabinejo, matyt vyro pabijojo biggrin.gif si kart vaziuosiu be vyro,o tik su drauge ir vaikais, tai i mesta net netrauksim itariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2014 11 19, 12:37)
as buvau gruodi Hurgadoj, labai patiko, silumos gal vakarais ir truko, bet super. dabar vaziuosiu vasario gale. Atostogavom aladin viesbutyje, viskas tiko ir patiko, si kart i alibaba vaziuosim, liks aplankyt dar jasmine smile.gif

Mes kai Egipte buvom pirma karta, ilsejomes Aladin viesb. Per savaite apziurejom visus tris viesbucius. Daugiausiai laika leidom Alibaba, nes ten labiausiai patiko. As asmeniskai nesirinkciau tk pacio viesbucio, norisi ir kitur pabut. (Cia tik mano nuomone).
O i Rojaus sala su maziuku vaikuciu nesiryzciau plaukt. Nebent nesinori nei panardyt, nei pasiplaukiot, tik laive ar ant kranto pabut. Matem viena porele su kudikiu, tai mama ant ranku visa diena ji ir pranesiojo, o tetis linksminosi biggrin.gif
Atsakyti
O as kaip tik dar griztu i zinomas vietas, vaikai dar mazi pas mane,tai norisi,kad viskas but aisku kas kur ir kaip :-)
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti del ekskursiju i Kaira ar i Luksora. Kuri patartumet rinktis? Ar kelione labai varginanti? Kiek zinau, vaziuoja per visa nakti, o diena - ivairiu vietu apziurejimas.
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2014 11 19, 16:15)
Sveiki, norejau paklausti del ekskursiju i Kaira ar i Luksora. Kuri patartumet rinktis? Ar kelione labai varginanti? Kiek zinau, vaziuoja per visa nakti, o diena - ivairiu vietu apziurejimas.

Man Liuxoras labiau patiko. Arciau nei Kairas. Ir siaip grazesni prisiminimai. Kaire irgi nieko, bet labai pavargom. Idomu, ar i Kaira dabar veza?
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2014 11 19, 12:08)
Mes kai Egipte buvom pirma karta, ilsejomes Aladin viesb. Per savaite apziurejom visus tris viesbucius. Daugiausiai laika leidom Alibaba, nes ten labiausiai patiko. As asmeniskai nesirinkciau tk pacio viesbucio, norisi ir kitur pabut. (Cia tik mano nuomone).

O mes buvom Ali baboj, bet man jis ne itin. Į pliažą tai Jasmin eidavom, o į renginius ir diskotekas Aladin. Blogo nieko nepasakyčiau, bet daugiau ten netraukia. Žinau žmonių kurie metai iš metų ten važiuoja.
Atsakyti
O kas buvot Sausi? Planuoju apie vidury Saulio atostogos, pasidalink kokio oro tiketis? Ar saltoka, ar zvarbu? Megstu siluma, o dukryte 5m sirgale, ar nebus per salta, nes tikrai zinau kad sunku bus is vandens istraukt doh.gif Pasidalinkit, kas buvot... Vasari jau siek tiek silciau kaip suprantu? O gal Kovo plauakt? Pasimeciau visai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidacka:) @ 2014 11 19, 20:44)
O kas buvot Sausi? Planuoju apie vidury Saulio atostogos, pasidalink kokio oro tiketis? Ar saltoka, ar zvarbu? Megstu siluma, o dukryte 5m sirgale, ar nebus per salta, nes tikrai zinau kad sunku bus is vandens istraukt  doh.gif Pasidalinkit, kas buvot... Vasari jau siek tiek silciau kaip suprantu? O gal Kovo plauakt? Pasimeciau visai..  doh.gif

Keli puslapiai atgal - orų istorijos nuoroda.
Gal ją reiktu iškelt į pradžią, nes kas antram lape klausimas "o koks oras?.."
Oru istorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 19 lapkričio 2014 - 21:33
Mes irgi sausio vidury vaziuojam,pernai buvome vasari oras buvo geras thumbup.gif gal kas buvote Grand plaza hotel,kaip atsiliepimai ?
Atsakyti