Sveiki, gal kas buvę viešbutyje Caribbean World Soma Bay?
Brasta kada kylat?
QUOTE(Baffie @ 2014 11 16, 19:08)
Gruodžio 11 d.
QUOTE(brasta @ 2014 11 14, 21:53)
Tikiuosi, su Novaturu viskas bus gerai. Labai noriu atostogų.
o kas su Novaturu gali būt blogai? niekada neteko dėl nieko skųstis ar nusivilt.
QUOTE(blankpage @ 2014 11 17, 11:04)
o kas su Novaturu gali būt blogai? niekada neteko dėl nieko skųstis ar nusivilt.
Gal ir nieko Mes dažniausiai su Tez tour važiuodavom.
Sveikos, keliaisim lapkricio paciam gale i Hurgada. i Titanic viesbuti su seima. Busim su 5 men kudikiu, tad i tolimas keliones negalesim vykti (Kaira ir pan), gal galetumet patarti ka butu galima idomaus vietoje nuveikti? Ketiname vykti panardyti, tik dar neisivaizduoju kur kaip, turbut vietoje rasim, o ka daugiau?
QUOTE(saunuolia @ 2014 11 17, 13:18)
Sveikos, keliaisim lapkricio paciam gale i Hurgada. i Titanic viesbuti su seima. Busim su 5 men kudikiu, tad i tolimas keliones negalesim vykti (Kaira ir pan), gal galetumet patarti ka butu galima idomaus vietoje nuveikti? Ketiname vykti panardyti, tik dar neisivaizduoju kur kaip, turbut vietoje rasim, o ka daugiau?
Aš tai su kūdikiu turbūt ir nardyti nevykčiau
QUOTE(brasta @ 2014 11 17, 14:51)
Aš tai su kūdikiu turbūt ir nardyti nevykčiau
na aš greičiausiai nenardysiu, bet štai paplaukioti su laiveliu tai labai mielai gal yra bent koks muziejus ar kažkas panašaus? Aš vyrui sakau kaip į Egiptą ir nepamatyti piramidžių, jų žinoma nepamatysim, bet į kokį muziejų ar lankytiną vietą susijusią su faraonais tai reikėtų pažiūrėt
QUOTE(saunuolia @ 2014 11 17, 14:41)
na aš greičiausiai nenardysiu, bet štai paplaukioti su laiveliu tai labai mielai gal yra bent koks muziejus ar kažkas panašaus? Aš vyrui sakau kaip į Egiptą ir nepamatyti piramidžių, jų žinoma nepamatysim, bet į kokį muziejų ar lankytiną vietą susijusią su faraonais tai reikėtų pažiūrėt
El Gouna galit aplankyti, paziureti programa 1001 naktis. Del nardymoj jai tarkim plauksit i rojaus sala , tai su kudikiu nelabai iseis nes reikia perlipti i tokias mazas valtis is laivo kad priplaukt prie kranto, tai tikrai bus nepatogu su kudikiu. Nepatogu perlipti, reik persokti ir siaip ton valtin daug zmoniu susodina tai kas kaip susiraito , mums dar bangavimas buvo didelis. Arba tuomet reikai rinktis nardymo ekskursija be islipimo is laivo Galit rinktis pasiplaukiojima su stikliniu dugnu, daug ivairiu yra tu laivu. Bet zinoma jie neatstoja paprasto nardymo
Grįžom vakar iš Šarmo. Nuo vasaros sekiau šią temą, bet kažkaip ar nepastebėjau, ar praslydo pro akis- nemačiau kalbant apie interneto pirkimą ten. Nors buvom 5* viešbutį ir lobby internetas nemokamas buvo, jis ten toks prastas, kad sunkiai pavyksta pasinaudoti. Man aktualu buvo skambinti viber'iu į namus, tai nepavyko susikalbėti. Kartu keliavę lietuviai pasakė, kad įsigijo oro uoste Vodafone kortelę su internetu. Tai, kam aktualu, turėkit omeny, kad ten geriausia kaina - jie pirko 3GB už 11 $. Mes pradėjom ieškoti aplink viešbutį, tai kainų visokiausių buvo. Geriausią variantą radom ir pirkom - 4 GB už 15 $(Vodafone).
Kadangi per savaitę nesugebėjom ir 1 GB išnaudoti, parsivežiau ir galiu perleisti, jeigu kas artimiausiu metu ruošiasi vykti į Egiptą (Vodafone operatorius, kortelė galioja iki gruodžio 10). Turbūt galiojimą galima prasitęsti, reiktų klausti pas vietinius, arba kelionių agentūrų atstovus, jeigu jie normalūs
Beje, važiavom su Tez touru, pirkom iš jų pasivažinėjimą keturračiais, tai labai nusivyliau organizacija. Kitą dieną pirkom išplaukimą panardyt iš vietinių gatvėje, tai organizacija buvo superinė.
Kadangi per savaitę nesugebėjom ir 1 GB išnaudoti, parsivežiau ir galiu perleisti, jeigu kas artimiausiu metu ruošiasi vykti į Egiptą (Vodafone operatorius, kortelė galioja iki gruodžio 10). Turbūt galiojimą galima prasitęsti, reiktų klausti pas vietinius, arba kelionių agentūrų atstovus, jeigu jie normalūs
Beje, važiavom su Tez touru, pirkom iš jų pasivažinėjimą keturračiais, tai labai nusivyliau organizacija. Kitą dieną pirkom išplaukimą panardyt iš vietinių gatvėje, tai organizacija buvo superinė.
Sveikos. Jungiuosi ir as prie temos. Vakar uzsakiau kelione i Desert Rose viesbuti vasario 7d. Skrendam tryse: as, vyras ir 10m. sunus. Egipte lankysimes 3 karta. Tik del oro neramu. Kaina labai gera pasiule.
Kitu agenturu bankrotas inese kiek nerimo. Mes vaziuosim per Novatura. Tikiuosi viskas bus ok.
Kitu agenturu bankrotas inese kiek nerimo. Mes vaziuosim per Novatura. Tikiuosi viskas bus ok.
QUOTE(mamadaiva @ 2014 11 18, 10:57)
Sveikos. Jungiuosi ir as prie temos. Vakar uzsakiau kelione i Desert Rose viesbuti vasario 7d. Skrendam tryse: as, vyras ir 10m. sunus. Egipte lankysimes 3 karta. Tik del oro neramu. Kaina labai gera pasiule.
Dabar dėl oro nesukit galvos. Saulės vis tiek garantuotai gausite, o bet kokiu atveju bus šilčiau nei LT
QUOTE(mamadaiva @ 2014 11 18, 10:57)
Tris kartus buvau Egipte tokiu laiku ir karščio tikrai pakako. Užtai ir mėgstam važiuot tokiu laiku, kai Lietuvoj žiema, o mes pasidžiaugiam vasara