QUOTE(zoolushka @ 2014 11 13, 10:21)
Aš nebuvau, bet kiek skaičiau atsiliepimus tai nelabai gerai vertina paplūdimį, rašo, kad daug šiukšlių, kad koralų yra, bet vanduo nešvarus, todėl sunkiai matosi, o ir patį viešbutį vertina nelabai aukštais balais.
Paskaitinėjau ir aš, kad atsiliepimai nelabai, bet kartais būna labai skirtingi žmonių lūkesčiai ir požiūris, tai surizikavom Grįžusi papasakosiu.
QUOTE(Teroristas @ 2014 11 13, 21:41)
Pries pora metu buvom Hilton Hurghada Long Beach viesbutyje.
Mums visai patiko.Papludymys normalus,krantas geras,vanduo skaidrus,net nuo tilto matosi koralai.
Minusai-eiles pietu ir vakarienes metu,reikedavo palaukt,kol gausi staliuka.
Buvom lapkricio gale,tai nesildomuose baseinuose buvo labai saltas vanduo,o prie sildomo baseino nebudavo laisvu gultu,gulejom ant zoles
Jei kas domina-klauskit
Mums visai patiko.Papludymys normalus,krantas geras,vanduo skaidrus,net nuo tilto matosi koralai.
Minusai-eiles pietu ir vakarienes metu,reikedavo palaukt,kol gausi staliuka.
Buvom lapkricio gale,tai nesildomuose baseinuose buvo labai saltas vanduo,o prie sildomo baseino nebudavo laisvu gultu,gulejom ant zoles
Jei kas domina-klauskit
Kadangi kelionę jau nusipirkom, tai dabar jau domina viskas Aktualiausia mums yra maisto kokybė ir žuvytės Prie baseinų paprastai negulim, bet vakarais būna smagu juose paplaukioti.
Labai noriu, kad mano septynmetis pamatytų povandeninį pasaulį, nes seniau jis į vandenį nelįsdavo, tačiau palankė baseiną ir dabar jau kiša galvą po vandeniu Ar rifas pasiekiamas nuo tilto? Ar yra ten kažkokios virvės, už kurių reikalui esant būtų galima pasilaikyti?
Ar gėrimai tie "yupiai", ar yra ir sulčių iš pokelių? Ir apie maistą norėčiau išgirsti.
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2014 11 14, 10:00)
mes buvom siemet Rehanoje , tikrai 100 balu , rifas fantastiskas, labai daug zuvu, prie jo gyvena dyyydele zuvis napaleonas , kiekviena diena ja matydavau nardydama
Numirčiau vietoj