Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(blas @ 2014 11 12, 23:33)
Sveikos,
gal kas nesenai buvote Hurgadoje ir galite patarti- pasiūlyti gerą,  tvarkingą viešbutį. Vykstame dviese su vyru. Norisi jūros šalia, maisto ir gaivių gėrimų be apribojimo. Kaina dviem iki max 4500 savaitei geriau pigiau ☺

Mes rugsėjo mėnesį buvom Hilton Plaza Hurgadoje. Labai patiko tiek maistas, tiek aptarnavimas, tiek jūra.
Atsakyti
laba,gal kas buvot The Cleopatra Luxury Resort Collection 5* ir turit atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2014 11 13, 07:56)
Mes rugsėjo mėnesį buvom Hilton Plaza Hurgadoje. Labai patiko tiek maistas, tiek aptarnavimas, tiek jūra.

drinks_cheers.gif Man ten irgi labai patiko.
Papildyta:
O gal kas buvo Hilton Hurghada Long Beach ?
Atsakyti
QUOTE(jurggyte @ 2014 11 11, 11:05)
Gal kas nors esate buvę gruodžio pradžioje, būtent 12.02-12.09? Kokio oro galima tikėtis?  4u.gif

oras bus puikus, bus karsta, mes kai buvom tai +30 buvo
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2014 11 13, 11:04)
laba,gal kas buvot The Cleopatra Luxury Resort Collection 5* ir turit atsiliepimu 4u.gif
ir apie si dar REHANA ROYAL BEACH & SPA 5 *
ar rekomenduokit koki gera viesbuti sarme 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 11 13, 11:08)
drinks_cheers.gif  Man ten irgi labai patiko.
Papildyta:

Aš nebuvau, bet kiek skaičiau atsiliepimus tai nelabai gerai vertina paplūdimį, rašo, kad daug šiukšlių, kad koralų yra, bet vanduo nešvarus, todėl sunkiai matosi, o ir patį viešbutį vertina nelabai aukštais balais.
Atsakyti
QUOTE(blas @ 2014 11 12, 21:33)
Sveikos,
gal kas nesenai buvote Hurgadoje ir galite patarti- pasiūlyti gerą,  tvarkingą viešbutį. Vykstame dviese su vyru. Norisi jūros šalia, maisto ir gaivių gėrimų be apribojimo. Kaina dviem iki max 4500 savaitei geriau pigiau ☺

Mes nesenai buvo Sindbad Club Aqva Hotel, viesbutis geras, is 3 daliu, geras papludimys (privatus, ispiltas smeliu--zvyriuku), nemokamas aqva parkas, mano receptoriams maists labai geras, desertu pasirinkimas didelis smile.gif Labai paslaugus personalas. Netoli nuo miesto, naujas rajonas, salia viesbucio kazkas panasaus i basanaviciaus gatve.
Atsakyti
QUOTE(jurggyte @ 2014 11 12, 18:05)
Na gal tada ir normaliai smile.gif O kaip sausis?
Mes pernai buvome lapkričio viduryje - puikus oras +28 +30, bet tas karštis visai ne toks kaip pas mus.
Šiemet galvojam apie gruodį, bet vis dvejojam dėl oro -bijom sušalti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Orų istoriją galite pažiūrėti, kad ir čia:
Oru istorija
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2014 11 13, 12:33)
Orų istoriją galite pažiūrėti, kad ir čia:
Oru istorija

Ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2014 11 13, 11:04)
ir apie si dar REHANA ROYAL BEACH & SPA 5 *

Mes prieš pora metų buvome Rehanoje 5*, mums labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2014 11 13, 11:08)
drinks_cheers.gif  Man ten irgi labai patiko.
Papildyta:

Pries pora metu buvom Hilton Hurghada Long Beach viesbutyje.
Mums visai patiko.Papludymys normalus,krantas geras,vanduo skaidrus,net nuo tilto matosi koralai.
Minusai-eiles pietu ir vakarienes metu,reikedavo palaukt,kol gausi staliuka.
Buvom lapkricio gale,tai nesildomuose baseinuose buvo labai saltas vanduo,o prie sildomo baseino nebudavo laisvu gultu,gulejom ant zoles ax.gif
Jei kas domina-klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2014 11 13, 10:18)

mes buvom siemet Rehanoje , tikrai 100 balu thumbup.gif , rifas fantastiskas, labai daug zuvu, prie jo gyvena dyyydele zuvis napaleonas , kiekviena diena ja matydavau nardydama

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 14 lapkričio 2014 - 10:02