Migle, vaizdelis nekoks...Kitam kartui - pirkite per normalius kelionių orgaizatorius. Šiam kartui, pasimovėt, kelias pirmas, kriepiates į agentūrą, aiškinates, jei nepavyksta, yra teisinis kelias...
Mes 15d, turetume buti Palm beach Resort, labai tikiuosi, kad atsidursiu ten kur tikiuosi
Visos, kurioms nepatiko mano komentaras apie Samirą galiu pasakyti, kad kiekvienas viską renkamės tik pagal save ir savo norus.
Tai buvo mano nuomonė, kuri taip susidėliojo dėl tam tikrų nemalonių dalykų vykusių Samiro pasiūlytoje ekskursijoje, tačiau aš jų neviešinsiu, nes tai galbūt tik man taip nutiko.
Kainų atžvilgiu su Samiru keliauti yra gerai, nes kainos tikrai žemesnės nei teztour'e.
Kam įdomu, prikabinu teztour'o katalogą, kuriame matosi kainos ( rugsėjo mėn. darytos foto ).
Tai buvo mano nuomonė, kuri taip susidėliojo dėl tam tikrų nemalonių dalykų vykusių Samiro pasiūlytoje ekskursijoje, tačiau aš jų neviešinsiu, nes tai galbūt tik man taip nutiko.
Kainų atžvilgiu su Samiru keliauti yra gerai, nes kainos tikrai žemesnės nei teztour'e.
Kam įdomu, prikabinu teztour'o katalogą, kuriame matosi kainos ( rugsėjo mėn. darytos foto ).
QUOTE(zoolushka @ 2014 11 10, 10:49)
Visos, kurioms nepatiko mano komentaras apie Samirą galiu pasakyti, kad kiekvienas viską renkamės tik pagal save ir savo norus.
Manau, visai logiska butu, jei papasakotumet, ir pati Samira reiktu apie trukumus informuoti.
QUOTE(linamog @ 2014 11 10, 11:56)
Manau, visai logiska butu, jei papasakotumet, ir pati Samira reiktu apie trukumus informuoti.
Samiras viską žino. Atsiprašė už tai, todėl nematau prasmės viešinti dalykų, kurie kitiems žmonėms, tikiu, nenutiks.
QUOTE(zoolushka @ 2014 11 10, 10:07)
Samiras viską žino. Atsiprašė už tai, todėl nematau prasmės viešinti dalykų, kurie kitiems žmonėms, tikiu, nenutiks.
Jai Samiras viska zino ir atsiprase, kam tada isvis kalbeti apie tai ??? is serijos as zinau, bet nesakysiu
QUOTE(ataka26 @ 2014 11 10, 13:18)
Jai Samiras viska zino ir atsiprase, kam tada isvis kalbeti apie tai ??? is serijos as zinau, bet nesakysiu
Čia yra viešas forumas ar ne taip? Ar jau prieš rašant reikia atsiklausti leidimo? Eilinį kartą yra kabinėjamąsi prie to, prie ko nereikia kabinėtis.
Sveiki,
Ar čia foto ir komentarai būtent apie Nubia Aqua Beach Resort?
Ar čia foto ir komentarai būtent apie Nubia Aqua Beach Resort?
Sveikos,
Gal planuojat kas nors vykti gruodžio 13-27 dienomis?
Gal planuojat kas nors vykti gruodžio 13-27 dienomis?
QUOTE(LalaLeyli @ 2014 11 10, 20:53)
Mes gruodžio 13 skrendam, tik grįžtam vėliau nei Jūs
Grizome is Egipto, tai trumpai aprasysiu kaip mums sekesi.
Kelione prikome uz 999 LT, 5 zvaig. viesbutyje pries tai nezinodami viesbucio pavadinimo.
Mus apgyvendino viesbutyje Dreams Vacation Resort - Sharm El Sheikh,
viesbucio aplinka man patiko, tik kambariai buvo prasti, taciau ten praleisdavome mazai laiko, ir nuotaikos mums tai negadino. Maistas sakyciau visai neblogas, tik savaite laiko ta pati valgyti biski pabodo
Is keliones agenturos pramogu nepirkome. Pasiplaukiojima laivu kartu su divingu isigyjome viesbucio teritorijoje, kainuoja 25 USD pasiplaukiojimas ir 25 USD vienas nardymas, pramoga nuo 07.30 iki 16.00 (+ pietus). Pasivazynejima keturaciais pirkome mieste uz 20 USD vienas keturatis (1-2 asm.) viesbutyje ta pacia pramoga siule po 25 USD. Jeigu norite sutaupyti pramogas reikia pirkti mieste, kaina mazdaug 5-10 USD pigiau. Tikrai saugu, pasieme is viesbucio ir parveze atgal. Mieste saugu, niekas nelindo, ikyriai nesiule isigyti prekiu, viskas ten gerai, supranta zodi ne, ir tikrai nepyksta jei neperki prekiu nors pries tai paklausi kainos. Patys egiptieciai malonus, linksmi zmones, visada paduos ranka ir labai myli vaikus
Viskas ten gerai
Jei daryti isvadas, tai kelione mums uz tokia kaina tiko ir patiko.
Kelione prikome uz 999 LT, 5 zvaig. viesbutyje pries tai nezinodami viesbucio pavadinimo.
Mus apgyvendino viesbutyje Dreams Vacation Resort - Sharm El Sheikh,
viesbucio aplinka man patiko, tik kambariai buvo prasti, taciau ten praleisdavome mazai laiko, ir nuotaikos mums tai negadino. Maistas sakyciau visai neblogas, tik savaite laiko ta pati valgyti biski pabodo
Is keliones agenturos pramogu nepirkome. Pasiplaukiojima laivu kartu su divingu isigyjome viesbucio teritorijoje, kainuoja 25 USD pasiplaukiojimas ir 25 USD vienas nardymas, pramoga nuo 07.30 iki 16.00 (+ pietus). Pasivazynejima keturaciais pirkome mieste uz 20 USD vienas keturatis (1-2 asm.) viesbutyje ta pacia pramoga siule po 25 USD. Jeigu norite sutaupyti pramogas reikia pirkti mieste, kaina mazdaug 5-10 USD pigiau. Tikrai saugu, pasieme is viesbucio ir parveze atgal. Mieste saugu, niekas nelindo, ikyriai nesiule isigyti prekiu, viskas ten gerai, supranta zodi ne, ir tikrai nepyksta jei neperki prekiu nors pries tai paklausi kainos. Patys egiptieciai malonus, linksmi zmones, visada paduos ranka ir labai myli vaikus
Viskas ten gerai
Jei daryti isvadas, tai kelione mums uz tokia kaina tiko ir patiko.
QUOTE(gurmans @ 2014 11 05, 12:14)
Jetau,juk ne fizinis kruvis kopiant yra svarbiausia.Viskas priklauso nuo to kaip organizmas sureaguoja/sugeba toleruoti oro isretejima,kaip pakelia deguonies slegio mazejima. Cia panasiai kaip nardyme :gali buti laaabai sportiskas ,bet pakanka vieno panerimo i 10 metru gyli ir zmogus jau turi ilgai ir nuobodziai gydytis ausies neurita ,o kitas net nebudamas geros fizines formos nardo kasdien i 20 metru gyli ir neturi jokiu sveikatos problemu.
Jauti ka kalbi )))))
KOKS DAR SLEGIS:))))? aukstis 1550metru ) kur kopei
cia ne 5000m aukstis, kad jaustum slegi ))))))
uzskaitau posta:) tikrai nuotaika pakele ))