Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Andra* @ 2014 11 07, 18:06)
Tai gal imt su Tezais ir nesukt galvos  g.gif

Galima ir su Tezais, bet labai permokėsite. Mums patiko su Samiru tartis, atvažiavo prie viešbučio, išėjome, pasikalbėjome , sutarėme dėl plaukimu laivu, kitą kartą vežė į Hurgadą, niekas įžūliai nesiūlė savo prekių būnant su juo
Atsakyti
as ir nemaciau jokiu problemu su Samiru...o cia apie kazkokius ypatingumus kalba, nesuprantu o kas tai turetu but, cirku tikrai nerodo ant ranku jusu nenesios? zmogus kaip zmogus, pasiulo pigiau keliones, padeda susiorentuoti kas pirma kart atvaziavo. O Tezai taip pat ne patys veza, jie per kita firma organizuoja smile.gif kiekvienas turim savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2014 11 07, 16:30)
Man asmeniškai tai jis visiškai niekuo neypatingas. Tai dar vienas žmogus į mus žiūrintis kaip į pinigus.

O kaip kitaip jis turetu ziureti? Jis is to valgo duona.
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2014 11 07, 00:40)
O jis dirba ir Šarm el Shake? Gal galima jo kontaktus?
Ačiū labai.  4u.gif

Pasiteiraukite jo per skype, jei neklystu, jo komanda ir Sharme dirba.
Papildyta:
QUOTE(pabėgusI @ 2014 11 07, 15:17)
Norėčiau sužinoti, o kaip susikalbate su Samiru ir kuo jis ypatingas, turiu omenyje  keliones??? ax.gif

Ar jis lietuviams  geras kainas siūlo smile.gif

Kaip suprast ypatingas? Tiesiog vietinis, kurio kainos už ekskursijas yra geros, is jo pirkdama keliones esu saugi. es bendraujam jau keleta metu, visada pavedzioja po Hurgada, siemet nuvede i turgu (siaip tai ten savarankiskai nesiulyciau eit, kazkaip man baisu, kai jie saukia, rekia, bet su juo buvom ramus).

QUOTE(zoolushka @ 2014 11 07, 16:30)

Ar dar kartą su juo važiuočiau į ekskursijas? Ne. Ar rekomenduočiau kitiems. Nežinau.

Vaziavau ir vaziuosiu. Pirksite dvigubai brangiau is Tez tour kelione, o gausit ta pati, tik is viesbucio jus paims prasmatnus autobusas, o mes vaziuosim paprastu senu autobusiuku.

Papildyta:
QUOTE(Andra* @ 2014 11 07, 18:06)
Tai gal imt su Tezais ir nesukt galvos  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man iškilo ir klausimas, tarkim jei mes būsim 6 tai Samiras tik su mumis ir būtų, ar jis dar kokių žmonių paima?
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2014 11 08, 09:36)
O man iškilo ir klausimas, tarkim jei mes būsim 6 tai Samiras tik su mumis ir būtų, ar jis dar kokių žmonių paima?

Mes tarėmės su juo plaukti su laivu panardyti, tai jisai kartu nebuvo, tik viską suorganizavo, ir nenusivylėme. Kitą kartą vė su juo tarčiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2014 11 08, 09:36)

Jis tik organizuoja, o i keliones kartu nevyksta.
Atsakyti
Rusiskai galima su juo susikalbeti ? Gal gali dar karteli jo kontaktus duoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASN: 08 lapkričio 2014 - 23:27
QUOTE(ASN @ 2014 11 08, 23:27)
Rusiskai galima su juo susikalbeti ? Gal gali dar karteli jo kontaktus duoti smile.gif

Kalba jis rusiškai, o jo kontaktai pirmoje šios temos žinutėje.
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2014 11 03, 20:37)
Nu ragai doh.gif penktdienio naktį skrendam į Hurgadą,viešbutis Palm Beach Resort,jaučiu dykumoj teks miegot verysad.gif

Sveiki , jai skrendate su plius travel organizatorium tai labai lauksime atsiliepimu ar jus nuveze ten ar dave kambari ar visgi ir jus kaip ir mus isdurniavo ir nuveze i atseit geresni lygi 5* Nubia !!!!!!!!!

Atsakyti
STAI ikeliu foto is musu atostogu isviesbucio Nubia 5* hurgada, as pirkau kelion i Palm Beach resort, nes ten buvau ne karta ir zinau ji , bet mus apgavo ir perkele i Nubia 5* atseit geresnio lygio, tai jus galite ivertinti is mano foto reportazo, ir pasakykite savo nuomone , ka jus darytumete mano vietoje , buciau begalo dekinga !

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

dar yra video apie musu lifta be duru kur galima po tokio kilimo susizaloti ir likti invalidu visam gyvenimui !!!!

turime pretenzija kompanijai ja pasirase 38 zm kurie keliavo su mumis kartu
Atsakyti
Baisu smile.gif O dar klausimas del so Samiro, kur keliones organizuoja, tai daugumos nuomone su juo verta tikrai planuot ekskursijas ? Ka galvojam is jo tikrai pasiimt tai plaukima i rojaus sala. smile.gif
Atsakyti