Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(simba3 @ 2014 11 02, 18:20)
Sveikutes, ar kuri vykote per Grupinis.lt i Sarma. Neblogas kainas dabar siulo,

Delfio neskaitot?
Atsakyti
QUOTE(Teroristas @ 2014 11 02, 17:57)

Na va ir atsakymas ir patikima keliauti su plius travel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 02, 18:25)

Dabar paskaiciau doh.gif Dar vakar siuliau pusseserei is ten pirkt kelione. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 11 02, 20:08)
Dabar paskaiciau doh.gif Dar vakar siuliau pusseserei is ten pirkt kelione. doh.gif

Ir mes ruosemes pirkt, gerai kad nespejom ax.gif
Bet mamos rase, kad nusipirke lapkricio 1-7 dienai, tai bus ir musu tarpe nukentejusiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Teroristas @ 2014 11 02, 19:12)
Ir mes ruosemes pirkt, gerai kad nespejom  ax.gif
Bet mamos rase, kad nusipirke lapkricio 1-7 dienai, tai bus ir musu tarpe nukentejusiu  verysad.gif

Na, per grupinis.lt esu pirkus keleta pasiulymu, aisku ne tokiu brangiu, tai viskas ok buvo. Matyt jie uz pasiulymo pateikima neatsako.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 02, 18:25)

Nematau aš nieko tragiško, jug rašo tik 45min. turėjo laukti, jug ir pirko kelionę , kur nebuvo nurodytas viešbutis. Aš jei pirkčiau, tai tik su nurodytu viešbučiu, o ne taip, kad viešbutį sužinai , kai nuvyksti. Mes kai skridome su TEZ TUR, tai pačiam viešbutį irgi laukėme 1,5val, nes dar nebuvo sutvarkyti kambariai, bet galėjome jau po teritoriją vaikščioti ir vaišintis jų gėrimais.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 11 03, 08:10)
Nematau aš nieko tragiško, jug rašo tik 45min. turėjo laukti, jug ir pirko kelionę , kur nebuvo nurodytas viešbutis. Aš jei pirkčiau, tai tik su nurodytu viešbučiu, o ne taip, kad viešbutį sužinai , kai nuvyksti. Mes kai skridome su TEZ TUR, tai pačiam viešbutį irgi laukėme 1,5val, nes dar nebuvo sutvarkyti kambariai, bet galėjome jau po teritoriją vaikščioti ir vaišintis jų gėrimais.

nu tikrai, jei tik 45 min turėjo laukti ir daro tragediją iš to-tai jau žmonės visai nebežino ko norėti doh.gif
beveik visą laiką tenka palaukti, kol kambarius paruošia ir nepuolam rašyti straipsnių, kad agentūra bloga. Nebent viskas buvo kitaip, o agentūra pateikė klaidingą pranešimą.
Lauksim grįžtančių mamyčių su išsamesniais pasakojimais ax.gif
Atsakyti
Aš spalio mėn. važivau per novaturą. Nuvykus į viešbutį mims nebuvo laisvo kambario. Atėjo menendžeris, paaiškino situaciją, kad vienai dienai perkels mus į šalia esantį tokio pat lygio viešbutį. Nedarėm iš to jokios tragedijos, tiesiog taip gavosi. Neginu travelplius, bet kartais reikia tiesiog papraščiausio supratimo. esmė tame, kad travelplius atskraidino į Egiptą turistus labai anksti, apie 9 ryto. O kambarius galima gauti 14 val. Tai manau, kad tiesiog visi buvo pavargę laukti dar ilgiau. Lauksim grįžtančių su realiom žiniom. Pati pirkau mamai su drauge tokią kelionę sausio mėn. Dabar nelabai ramu, belieka laukti.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2014 11 03, 08:10)
Nematau aš nieko tragiško, jug rašo tik 45min. turėjo laukti, jug ir pirko kelionę , kur nebuvo nurodytas viešbutis.

Straipsnis dabar pakoreguotas, pries tai rase, kad atvykusiems buvo pasakyta, jog uz ju apgyvendinima agentura neapmokejo, ir jei nori gauti nakvyne, turi moketi po 100$ uz nakti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 03, 10:31)
Straipsnis dabar pakoreguotas, pries tai rase, kad atvykusiems buvo pasakyta, jog uz ju apgyvendinima agentura neapmokejo, ir jei nori gauti nakvyne, turi moketi po 100$ uz nakti.

sveiki neapsigaukit rasau jums tiesiai is hurgados ... pirkom kelione I palmbeach bet pliustravel organizatoriams neidomu sugrudo visus lietuvius visa liektuva as rimtai VISA LEKTUVA I viena viesbuti Nubia atseit 5 zv ... cia buvo skirtas tiem kas pirkosi fortuna uz 999 lt . bet sugrydo visus netgi kas pirko ir kita viesbuti as mokejau 1300lt uz palm beach vienas vaikinas mokejo 1600 uz kita kazkoki bet pabaiga kad mus visus nuveze cia ir organizatoriai aiskina kad musu viesbuciai uzimti ner vietu ir jie keicia I si mum ... o sis viesbutis nubia yra net nevertas 3 zv cia vyksta statybos ... turiu viska nufilmuota ir foto pasaryta kai grysiu viska istatysiu ir taip to nepaliksiu ...
dabar parasem pretenzija visi bendrai ... bet pretenzija atsisake priimti taip ir parase man ant popieriaus pliustravel organizatoriu darbuotoja ... siandien man pasake jai as pasirasysiu ant ju rasto kad neturiu pretenziju jiems kaip keliones organizatoriams tai jie mane perkels I mano viesbuti pirkta ... DAR SANTAZUOJA SAKES !!!! MANAU ATSIRAS IR DAUGIAU PARASYTU KOMENTU IS SIOS KELIONES IS KITU NES VISI NEPATENKINTI

Atsakyti
Nu ragai doh.gif penktdienio naktį skrendam į Hurgadą,viešbutis Palm Beach Resort,jaučiu dykumoj teks miegot verysad.gif
Atsakyti
Kas esat šiuo metu Hurgadoj gal galit parašyt apie orus,ar reikia šiltesnių rūbų ar pakanka megztuko vakarais?
Atsakyti